Pozdrav,
Da li bi neko htio da mi popravi ratio na TL,da uppuje nekih 1.5 gb,dobice besplatno koju bude htio od ovih:
Yuwabits,Thebox,Bitgamer,Awesome HD,HD Byte..
Pozdrav,
Da li bi neko htio da mi popravi ratio na TL,da uppuje nekih 1.5 gb,dobice besplatno koju bude htio od ovih:
Yuwabits,Thebox,Bitgamer,Awesome HD,HD Byte..
Bok, vajda se s nekim posvadio. I ja sam bio iznenađen.
BTW: Šta je sa HDD? Čekam cijelu vječnost ili mislim jel bude šta? Samo reci da se ne mučim ako nebude i budem od nekoga kupio. Da znaš ja isprobavam sedmicu.
Za par minutica na njemacki, al mi se neda, dobro sam se najeo, em vani kisa pada, a em mi se i neda ici :D.
Cujemo se oko 7 negdje.
Bok, vajda se s nekim posvadio. I ja sam bio iznenađen.
BTW: Šta je sa HDD? Čekam cijelu vječnost ili mislim jel bude šta? Samo reci da se ne mučim ako nebude i budem od nekoga kupio. Da znaš ja isprobavam sedmicu.
Možda čovjek nekog JAKO uvrijedio
dan, covjek ne moze zamislit koliko je tesko bez moba,
da toliko ovisim o hebenoj stvari, nit se dignem na faks,
nit znam koja je ura, nista... kako se kaze:
ne do bog ni mravcu
ma daj ne pretjeruj,navika ko i svaka druga
Tek 17 h, a ja se vec ljuljam ko pticica... Dosel sam doma da se malo odmorim onda u 21:00 nastavljam :D
Tek 17 h, a ja se vec ljuljam ko pticica... Dosel sam doma da se malo odmorim onda u 21:00 nastavljam :D
Bok svim birtašima, nadam se da ljuljanje nije zbog one male flaše rakije koja ti je ispala iz đepa fuckaj ga.
Bok svim birtašima, nadam se da ljuljanje nije zbog one male flaše rakije koja ti je ispala iz đepa fuckaj ga.
A jok, kad meni casa ili flasa padne s ruke, ja poberem prnje i odo u krevet :) Kaj imam onda cekat, znam da sam zabetoniran... Sad sam jos ko decko, malo se odmorim, ugrijem i idem da plesnjak :D
Zna li itko od vas koliko je moguće puta aktivirati originalne msdn windowse?
A jok, kad meni casa ili flasa padne s ruke, ja poberem prnje i odo u krevet :) Kaj imam onda cekat, znam da sam zabetoniran... Sad sam jos ko decko, malo se odmorim, ugrijem i idem da plesnjak :D
Znaci plesnjak jel samo nemoj zaružit do jutra, i kad ideš doma cuvaj se da ne upadneš u neku grabu pokraj ceste.
šef...ma ne budem taj možda x8 ili x10mini pro..ima tipkovnicu..još kad bi našla pristojnu cijenu....
Dragi forumaši!! Imam jednu zamolbu za vas i stvarno mi je hitno/bitno.
Naime, nedavno je na forumu bila jedna tema o nekom kineskom mobitelu, koji je navodno blizu kopiranju iphone-a (takvo su bar tumačenje dali iz apple-a). A mobitel uopče ne liči na iphone . Ja vas molim ako mi možete nać tu temu ili reč naziv mobitela. Obišao sve po forumu i probavao svakakve nazive, al ne nađem. A ne znam ni naziv.
Hvala najljepša unaprijed.
Imaš u Bugovoj temi broja o kineskim mobitelima
Imaš u Bugovoj temi broja o kineskim mobitelima
Možeš li mi točan link dat molim te. Nemogu nač, šta ću kad sam malo glupast . Bio bi ti do neba zahvalan.
Zna li itko od vas koliko je moguće puta aktivirati originalne msdn windowse?
xyz puta, s tim da imaš valjda 3x mjesečno ili nešto slično...
ooo Igore...kako je, jesi živ
šef...ma ne budem taj možda x8 ili x10mini pro..ima tipkovnicu..još kad bi našla pristojnu cijenu....
Ma vidio sam taj X10 Mini Pro u T-Coma na Relji... bas je ko isprdak...
Koji sad branko?
ja cekam da update-a fesb jer ne mogu skidat ove godine,
valjda bi treba dobit novu sifru....
A onog turcica sta se ruga nama invalidima..
a jadan
ajd bar ti radiš, ja još uvijek na boriou....sutra tebam otić ponovo prijavit...valjda će ovaj mjesec počet predavanja za vozački i onda bi trebao počet radit kod šogora u burekdžinici.....dostava
Ako je netko od vas cunjo(??)@hotmail i zeli me addat na msn-u nek mi se javi tko je. Pa da vidim kaj cu s njim :)
aaa krešo će raznosat bureke.....xD
Ako je netko od vas cunjo(??)@hotmail i zeli me addat na msn-u nek mi se javi tko je. Pa da vidim kaj cu s njim :)
Si vidio da sam te pohvalio u temi Dobri i loši.... Isprobao sam, sve 5.
Kako mogu uplatiti novac na PayPal account bez da koristim kreditnu karticu (hoću da odem na banku i uplatim na račun) ?
Da li je to moguće ?
Si vidio da sam te pohvalio u temi Dobri i loši.... Isprobao sam, sve 5.
Jep, vidjel sam :)
Kako mogu uplatiti novac na PayPal account bez da koristim kreditnu karticu (hoću da odem na banku i uplatim na račun) ?
Da li je to moguće ?
Nemoguce u HR, mislio si valjda da ti netko kroz PayPal uplati na ziro racun...