u nespavalicama,ne mogu ti reć,dobar sam s njim
neki muški kodeks
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad ja vas dohvatim...
hahahahaha
be affraid
naravno da sam išla gledati..jooj kad ga dohvatim..nisamonda glasala zato jesam sad..neka si misli..di ja piškim...
naravno da sam išla gledati..jooj kad ga dohvatim..nisamonda glasala zato jesam sad..neka si misli..di ja piškim...
Hahahahahaahaha E pa zašto nisi mene tražila da te zaštitim?
trep-trep
drži se,nedaj se.
Hahahahahaahaha E pa zašto nisi mene tražila da te zaštitim?
trep-trep
drži se,nedaj se.
ihh..ma ne mogu oni meni ništa...
ihh..ma ne mogu oni meni ništa...
Tako i treba.
što radiš,downlodaš ili uplodaš.
pa to ti onda nešto nije ok sa torrentom koji skidaš..kontaktiraj staff na tom trackeru..meni se desi takva greška ali kod uploada..ili..ako se radi na skripti nešto tad klijent za javiti takve greške..
ma da,jesi vidla,a ti si ga još stavila u profil
gledao sam sad opru,bila je gošća dolly parton,a pridružio se na kraju i kenny rogers,ne znam zašto,niti ne slušam tu muziku ali ta žena me oduševljava
jbg moram opet pustit tu stvar:
i pride staviti njezin bogati životopis
ma da,jesi vidla,a ti si ga još stavila u profil
gledao sam sad opru,bila je gošća dolly parton,a pridružio se na kraju i kenny rogers,ne znam zašto,niti ne slušam tu muziku ali ta žena me oduševljava
jbg moram opet pustit tu stvar:
i pride staviti njezin bogati životopis
seneka pa ti..ti si pravi muškarac..i opru gledaš..sapunice pratiš..znaš li kuhati????ahh.... vidiš imam ga u profilu a ne pratim ga..to mi više radi šminke..nije onaj gulaš za baciti...
seneka pa ti..ti si pravi muškarac..i opru gledaš..sapunice pratiš..znaš li kuhati????ahh.... vidiš imam ga u profilu a ne pratim ga..to mi više radi šminke..nije onaj gulaš za baciti...
btw-što se događa dupli postovi..
hahah,i tebi se omaklo
šališ se!? pa zovu me barbijeri
hahah,i tebi se omaklo
jeli??et nemam riječi
hahah,i tebi se omaklo
jeli??et nemam riječi
da da,a iznad svega me krasi skromnost i samozatajnost
vidim..rijetko je to danas naći...k tome još ovako markantnog izgleda...
Čitamo se :) moram se spremiti za šk... valjda ću dobiti 2 iz tehničkog crtanja :)
Čitamo se :) moram se spremiti za šk... valjda ću dobiti 2 iz tehničkog crtanja :)
valjda..ajde ti ja nacrtam što poželiš...bude 5..
baš,samo nemoj zanemariti činjenicu da nisam ćelav za razliku od ovog ljepotana na slici
Mrnjau.
baš,samo nemoj zanemariti činjenicu da nisam ćelav za razliku od ovog ljepotana na slici
pa koliko ti je godina??
Mrnjau.
opet mijaučeš?
kolko imaš mačaka trenutno?
opet mijaučeš?
kolko imaš mačaka trenutno?
Zasada ima tri.
pa koliko ti je godina??
13
Zasada ima tri.
a imao si 9 !?
a imao si 9 !?
Jesu, ali je netko otrovao, a dvojica završila na cesti auto ga naletio. Tako da sam zaloštan, bili su jako dobri.
a imao si 9 !?
Jesu, ali je netko otrovao, a dvojica završila na cesti auto ga naletio. Tako da sam zaloštan, bili su jako dobri.
a šta ćeš,životinje nisu krive
a šta ćeš,životinje nisu krive
Točno. Krivi su deratizeri, oni prodaju otrove po selima, vrlo lako kad mačke pojedu miševe pa jedan ugine i to naglo. Nebi trebalo po selima stavljaju otrove. Vidiš da deratizeri nemisle ma mačke i pse. I ove godine i moj pas uginuo i isto bio zaražen. Meni prestrašno.
Poplava rijeke (koja je 30m od moje kuce) je probila moje ivicnjake, sve slikam.
pa koliko ti je godina??
13
ajoooj..čudno bi bilo sa 13 pa bez kose... nego što velite na ovo
http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley_pretplata.html