nek ti kreso da na pm nas dijalog koji je trajao preko 2 sata, ne mogu ponovo objasnjavati
Ok, razumijem te...
Šokre, šalji!
nek ti kreso da na pm nas dijalog koji je trajao preko 2 sata, ne mogu ponovo objasnjavati
Ok, razumijem te...
Šokre, šalji!
Hambrle, a šta je s onim 3D modelima koje svugdje viđaš?
Hambrle, a šta je s onim 3D modelima koje svugdje viđaš?
i to mi se desava, ali to mi toliko i ne smeta koliko ovo.... a u zadnje vrijeme ne izlazim bas puno iz kuce tako da ih ne vidjam cesto, ali mi se desi nekad da se od moje sobe ucini 3d model
Ok, razumijem te...
Šokre, šalji!
Mere al nemere....na PM mere samo 'iljad' znakova a ovo ima nekih par stotinjak 'iljada ......aj na FB pa ti šaljem tamo
i to mi se desava, ali to mi toliko i ne smeta koliko ovo.... a u zadnje vrijeme ne izlazim bas puno iz kuce tako da ih ne vidjam cesto, ali mi se desi nekad da se od moje sobe ucini 3d model
A jadan...
Reci psihijatru nek ti i to pomogne jel nije ni to mačiji kašalj
Mislim da si malo ovisan o kompu...
A jadan...
Reci psihijatru nek ti i to pomogne jel nije ni to mačiji kašalj
budem, hvala sto si me napomenuo
to bi mi sigurno ublazilo bol
Mislim da si malo ovisan o kompu...
mozda jesam, ali mislim da to nije razlog tomu al aj
gdje su svi?
Baš sam zvao tcom jedno 15min neki problem oko brzine :D
pa sam usput pitao i za optiku pa su mi rekli da ćemo dobiti poziv kada to bude moguće
sve troškove instalacije snose oni, a da su cijene za sada iste i radi se na povećanju te brzine :)
ako nekoga zanima :P
Baš sam zvao tcom jedno 15min neki problem oko brzine :D
pa sam usput pitao i za optiku pa su mi rekli da ćemo dobiti poziv kada to bude moguće
sve troškove instalacije snose oni, a da su cijene za sada iste i radi se na povećanju te brzine :)
ako nekoga zanima :P
Šta mislite jel Hajduk sutra dobiva Unireu ? Mislim bacit 100 eura na okladu.
bolje meni kupi bfbc2 key ili mi plati lijecenje kod psihijatra
Ma ne bi dao ni lipu u kladionicu
Dobar dan ljudovi. Kaj se radi?
Nada se xD da će optika doći do moje selendre i da neće biti preskupa :S
Ma ne bi dao ni lipu u kladionicu
Dobar dan ljudovi. Kaj se radi?
Ma ovo je zicer,nakantat će ih 5:0.Mada navijam za Dinamo,nebi se bunio da uzmem lutriji 2 soma.
Ja bi reko ne...po mojim predviđanjima....ko igra u Hajduku mislim na jače igrače a ko u Unirea-i...
E baš ćeš u našoj ligi dobit jače igrače.
eee pogledaj te ovog lika
Drži nam se Hambrle..
Drži nam se Hambrle..
hvala
E baš ćeš u našoj ligi dobit jače igrače.
A i to što kažeš
Drži nam se Hambrle..
hvala
A kakvu ono bolest imaš?
Drži nam se Hambrle..
hvala
A kakvu ono bolest imaš?
ne znam, sutra moram na psihijatriju, a sad mi se ide i wc trenutno, i dalje onaj instinkt da cu oplakat
Ma nije valjda da haluciniraš i da si bolestan u mozak?