koje slike?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol
kolko tu ima deka salame :P
sad sam gladan :D
idem napravit tople sendvice
POZZ!!!Evo mene odmah sa problemom....
Što znači ovo kad upalim GTA IV:
GTA IV FATAL ERROR:RMN20
i niko nije pogleda moje slike sa posla

U moj je sve fino stalo iza ploče. Najviše sam se razočarao u Thermaltake kučišta. Kupio sam onaj Armor Jr. za jedan komp, a kada sam vidio kakav cable managment ima to kučište rekao sam Coolermaster 4 ever. FP konektori su užas, označeni nekim čudnim oznakama koje sam jedva pronašao u upustvima. Veče grafe ne mogu stati (pogotovo 4870X2 i GTX-i), a u moj CM-690 može i neka FireGL ili Quadro, a 4870X2 da i ne govorim (ima još lufta). Loše hlađenje; samo dva ventilatora i napajanje na vrhu dok Coolermasteri vrve od rupa za hlađnja.
pa mala marendica za 13 min je bia gotov...
sad ću se kladit po 100 kn niko ne viruje da
mogu toliko poist, pa će lipo popuššit...hehehe
Ja pojedem više nego ti, ali to brzo potrošim u teretani ili kada odem malo biciklirati po brdima i onda spavam ko beba
Ja pojedem više nego ti, ali to brzo potrošim u teretani ili kada odem malo biciklirati po brdima i onda spavam ko beba
Ja 97kg i 1.95m visok.
Ovako za doručak obavezno dvije fete nutele
Marenda je jedan panin sa pršutom
Za ručak se najedem uvjek
Za večeru se isto najedem jer popodne sve od ručka potrošim
Ja 97kg i 1.95m visok.

Bok svima!
Dugo me nije bilo jer sam imal ispite itd.
Tak da ide jedna runda na moj racun!
Nisam ali to je uglavnom mišična masa, svaki se dan bavim sportom (teretana, bicikla, planinarenje košarka) i žderem ko budala pa ostaje kilaža. Možda sam najteži biciklist ikad u povjesti :D
Nisam ali to je uglavnom mišična masa, svaki se dan bavim sportom (teretana, bicikla, planinarenje košarka) i žderem ko budala pa ostaje kilaža. Možda sam najteži biciklist ikad u povjesti :D
Nemoj si tako lijepo govoriti. Koliko si visok
Pa ja sam upravo izgubio 10kg zbog teretane i trčanja. Postao sam žilaviji!
Dnevno trčao po 15 km. i tako 3 mjeseca.
ček da se izmirin...
evo ga: 174
Ma ja ti u teretanu idem zbog tegova, a tura za bicikl je duga oko 48km (makadam/beton je podloga). Planinarenje je na Cresu moguće jer ima par planina i pješačkih staza po brdima, pa tuda i slikam, a trčim isto 15-ak km, samo sve manje i manje kada je bicikl previše. Po ljeti idem svaki dan skoro po toj biciklističkoj ruti. Inače kilaža mi se kroz godinu kreće od 94-97kg, a niti me ne brine kada sam zdrav (srce radi kao ura, nemam kolesterola u žilama). Visina mi je ista od 16/17 godine jedino što sam tada imao 90kg, ali znatno manje mišiča. Inače opseg lakta mi je 35 cm lijeve ruke (lijevak sam, a pišem sa desnom ), a 34,5 desne. Još sam zaboravio da puno plivam preko ljeta
a neeš ti nje.......
Znate li vi ovu?
PS. da malo razbudimo birc... xD

Dobro je to 1,74 i 72 kg. Ja sam uvjek smatrao da muško mora imati iste brojeve u visini iza decimalne točke kao kilaža. Ja bi želio doseći 100kg jednog dana :)
Znate li vi ovu?
Znate li vi ovu?

još nisam dobia odg...........
pozz ljudi sta ima evo i mene malo Makić dobar sandwich
pozz ljudi sta ima evo i mene malo Makić dobar sandwich
Edit: sry 5 min.
LOCK :)
Dobro je to 1,74 i 72 kg. Ja sam uvjek smatrao da muško mora imati iste brojeve u visini iza decimalne točke kao kilaža. Ja bi želio doseći 100kg jednog dana :)