Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.335.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

dobar dan radni i neradni narode

jedna pivica?

evo upravo složio sestrama komp. i curi drugi hard stavio i digo winse...užas---

pola kompa poluispravno...mislio sam da ću poludit...jedn osrediš drugo te zeza

i tako u krug

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
neaktivan

Jutro svima i od mene!

Evo ja udario novu instalaciju XP-a kod sebe i sve lijepo uštimao. Kasnije stavljam i Sedmicu. Instalirao Aviru Premium Security Suite(promo licenca 3mj.) i jako sam zadovoljan. Našla mi je čak neke maliciozne fileove u Dokumentima. Njih ESET nije bio detektirao.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina

Evo ljudovi, imam jedno pitanjce. Prvo da vam objasnim situaciju. Na kompu imam instaliran XP koji je instaliran na D particiji. Na C particiji se nalazi neki stari program za racunovodstvo domace prozvodnje koji se pokrece putem boot loadera , znaci kao da imam 2 OS-a. Moje pitanje je da li taj program bude prepoznala nova instalacija XP-a ? Ili druga solucija,a to je kad bi putem Acronis True Image-a napravio image C particije (na kojoj je taj program) i nakon instalacije XP-a ponovo vratio sadrzaj C particije iz image-a ?

16 godina
neaktivan

e ja sam do sad imo xp i hoće li mi ostat podatci kad prebacujem na vistu?

Djela govore.Milan Banditič.
16 godina
protjeran

Vozdra

Instalirao SP2 za vistu

i malo učim

kaj ima kod vas

alo modovi, može meni pola zvjezdice?
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
neki_lik kaže...

Vozdra

Instalirao SP2 za vistu

i malo učim

kaj ima kod vas

e ja sam do sad imo xp i hoće li mi ostat podatci kad prebacujem na vistu?
16 godina
protjeran

Samo napraviš Upgrade (ubacis dvd od viste i kao vrstu instalacije odabereš upgrade).

alo modovi, može meni pola zvjezdice?
16 godina
neaktivan

ok evo baš instaliravam

17 godina

a kaj s mojim pitanjcem, nitko ?

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo ljudovi, imam jedno pitanjce. Prvo da vam objasnim situaciju. Na kompu imam instaliran XP koji je instaliran na D particiji. Na C particiji se nalazi neki stari program za racunovodstvo domace prozvodnje koji se pokrece putem boot loadera , znaci kao da imam 2 OS-a. Moje pitanje je da li taj program bude prepoznala nova instalacija XP-a ? Ili druga solucija,a to je kad bi putem Acronis True Image-a napravio image C particije (na kojoj je taj program) i nakon instalacije XP-a ponovo vratio sadrzaj C particije iz image-a

Batista kaže...

a kaj s mojim pitanjcem, nitko ?

..čuj ja ne znam,naruči si neko piće pa čekaj dok neko navrati,ili otvori temu..Namigiva
moljac
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 13:18 (seneka).
16 godina
neaktivan

Dobro jutro svima!

...vidim da Seneka pomaže čovjeku pa se ne bi htjel mješat...Idem si nešt' popit i malo zasvirat...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

Dobro jutro svima!

...vidim da Seneka pomaže čovjeku pa se ne bi htjel mješat...Idem si nešt' popit i malo zasvirat...

..ha čuj pomogao sam mu kollko sam znao,evo sad je još i otišao a nije se ni zahvalil..Osmijeh
moljac
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 13:39 (seneka).
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Jutro svima i od mene!

Evo ja udario novu instalaciju XP-a kod sebe i sve lijepo uštimao. Kasnije stavljam i Sedmicu. Instalirao Aviru Premium Security Suite(promo licenca 3mj.) i jako sam zadovoljan. Našla mi je čak neke maliciozne fileove u Dokumentima. Njih ESET nije bio detektirao.

Avira FTW! Uz KIS, najbolji AV na trzistu!
16 godina
neaktivan

...ne znam ko je danas otvoril kafić...pa još se ništ' konkretno nije pilo...Osmijeh

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo ljudovi, imam jedno pitanjce. Prvo da vam objasnim situaciju. Na kompu imam instaliran XP koji je instaliran na D particiji. Na C particiji se nalazi neki stari program za racunovodstvo domace prozvodnje koji se pokrece putem boot loadera , znaci kao da imam 2 OS-a. Moje pitanje je da li taj program bude prepoznala nova instalacija XP-a ? Ili druga solucija,a to je kad bi putem Acronis True Image-a napravio image C particije (na kojoj je taj program) i nakon instalacije XP-a ponovo vratio sadrzaj C particije iz image-a ?

Stani, stani! Dakle ti imaš neki program koji može funkcionirati bez OS-a! tj. ponaša se kao OS ili...?
Dali je bio instaliran on ili Xp prije?
Fowix kaže...
Bellatrix kaže...

Jutro svima i od mene!

Avira FTW! Uz KIS, najbolji AV na trzistu!
Da, mada bih Aviru stavio i ispred KIS-a jer je malo štedljivija na resursima i brža.
Evo instalirao sam i sedmicu u dual boot s Xp-om te većinu programa koje trebam i sad sve radi za pet.
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...ne znam ko je danas otvoril kafić...pa još se ništ' konkretno nije pilo...Osmijeh

..ja sam otvorio,fićo je vjerovatno u školi..
moljac
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 14:56 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Jurra kaže...

...heh to je onda bilo čašćenje u škotskom stilu, kava pa još i kratka bez ikakvih "vitamina"...Osmijeh
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
seneka kaže...
Jurra kaže...

...heh to je onda bilo čašćenje u škotskom stilu, kava pa još i kratka bez ikakvih "vitamina"...Osmijeh
 haha,pa bilo je da..bilo bi i više al mi se žurilo,a ti si kasnil u smjenu..Smijeh
edit:usporio mi se forum ili..?
moljac
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 15:25 (seneka).
16 godina
neaktivan

Ljudi gle ovo. Avira mi pronašla neke viruse (A0000781.exe, A0000782.exe, A0000873.exe, A0000874.exe) nakon čiste instalacije sedmice. Nisam do sad nikakve programe skidao niti neke stranice posjećivao osim bug.hr, net.hr, index.hr, facebook.com. windows je skinut sa MS stranice!

Nije moguće da imam inficiranu windows instalaciju, nije s torrenta!(?)Iznenađen Googlao sam, ali ništa puno o ovoj gamadi nisam pronašao...

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Ljudi gle ovo. Avira mi pronašla neke viruse (A0000781.exe, A0000782.exe, A0000873.exe, A0000874.exe) nakon čiste instalacije sedmice. Nisam do sad nikakve programe skidao niti neke stranice posjećivao osim bug.hr, net.hr, index.hr, facebook.com. windows je skinut sa MS stranice!

Nije moguće da imam inficiranu windows instalaciju, nije s torrenta!(?)Iznenađen Googlao sam, ali ništa puno o ovoj gamadi nisam pronašao...

Pa u kojem folderu ih je nasla i eto odgovor na tvoje pitanje!
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
 haha,pa bilo je da..bilo bi i više al mi se žurilo,a ti si kasnil u smjenu..Smijeh
edit:usporio mi se forum ili..?
 ...i meni od kak' sam se uključil stalno zaj...Mršti se
 ...ili je to zato kaj sam uključil privatne poruke?...Edit: gle čuda, sad je sve u redu...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 15:47 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
Bellatrix kaže...

Pa vidi disk mi je podjeljen na tri particije. Na jednoj je XP (C:/), na drugoj je win7 (D:/) a na trećoj (E:/) su dokumenti...
Ovo je na E:/ particiji. Neobično mi je to jer sam jutros skenirao iz XP-a s njom cijelo računalo i uklonio sve što je bilo! Pa sad opet "nešto" ima!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 15:39 (Bellatrix).
17 godina
Bellatrix kaže...
Fowix kaže...
Bellatrix kaže...

Pa vidi disk mi je podjeljen na tri particije. Na jednoj je XP (C:/), na drugoj je win7 (D:/) a na trećoj (E:/) su dokumenti...
Ovo je na E:/ particiji. Neobično mi je to jer sam jutros skenirao iz XP-a s njom cijelo računalo i uklonio sve što je bilo! Pa sad opet "nešto" ima!
 Ako je na E particiji onda nema frke Avira je nasla kaj je nasla i pocistila to i nema problema meni se cini da ti je to mozda u System Volume Information Restore ako je onda iskljucis pa ponovo ukljucis System Restore pa ce bit to obrisano i bit ce ok onda!Cool
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
 Ako je na E particiji onda nema frke Avira je nasla kaj je nasla i pocistila to i nema problema meni se cini da ti je to mozda u System Volume Information Restore ako je onda iskljucis pa ponovo ukljucis System Restore pa ce bit to obrisano i bit ce ok onda!Cool
 ..je tamo je bilo.. evo sad sam to riješio.. odlično ;)
Nisam Aviru Premium security suite koristio do sada. Ovo djeluje jako dobro. Firewall također ne izgleda loše! Nije dosadan!Smijeh
17 godina
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
 ..je tamo je bilo.. evo sad sam to riješio.. odlično ;)
Nisam Aviru Premium security suite koristio do sada. Ovo djeluje jako dobro. Firewall također ne izgleda loše! Nije dosadan!Smijeh
 Taj Avirin firewall je obican firewall i nije bas tak efikasan to je poznato ali bit ce ok ako ti je upaljen firewall na Rutheru onda nema problema, tu mozes provjerit komp pa vidi kak stoje stvari prvo testiraj Common Ports i All Service Ports i ne smije bit crvenih kockica vidit ces vec kako ide to a testiraj i ostalo isto kaj se tam nudi!Cool

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

16 godina

evo i mene,taman doša sa posla... šta se radi?

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina

Kako smo veseli narode, što se radi?

16 godina
neaktivan

evo vratia sam se iz skole, kakva je ovdje situacija?

zasto su smajlici zuti? Hmm...
16 godina

imam slike sa posla, stavit ću ih kasnije...Belji se

sendvič sendvič
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 16:40 (Makić).
16 godina

mora sam radi slika...

više od pola više od pola
nema ništa nema ništa
pri kraju smo pri kraju smo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice