dobar dan radni i neradni narode
jedna pivica?
evo upravo složio sestrama komp. i curi drugi hard stavio i digo winse...užas---
pola kompa poluispravno...mislio sam da ću poludit...jedn osrediš drugo te zeza
i tako u krug
dobar dan radni i neradni narode
jedna pivica?
evo upravo složio sestrama komp. i curi drugi hard stavio i digo winse...užas---
pola kompa poluispravno...mislio sam da ću poludit...jedn osrediš drugo te zeza
i tako u krug
Jutro svima i od mene!
Evo ja udario novu instalaciju XP-a kod sebe i sve lijepo uštimao. Kasnije stavljam i Sedmicu. Instalirao Aviru Premium Security Suite(promo licenca 3mj.) i jako sam zadovoljan. Našla mi je čak neke maliciozne fileove u Dokumentima. Njih ESET nije bio detektirao.
Evo ljudovi, imam jedno pitanjce. Prvo da vam objasnim situaciju. Na kompu imam instaliran XP koji je instaliran na D particiji. Na C particiji se nalazi neki stari program za racunovodstvo domace prozvodnje koji se pokrece putem boot loadera , znaci kao da imam 2 OS-a. Moje pitanje je da li taj program bude prepoznala nova instalacija XP-a ? Ili druga solucija,a to je kad bi putem Acronis True Image-a napravio image C particije (na kojoj je taj program) i nakon instalacije XP-a ponovo vratio sadrzaj C particije iz image-a ?
e ja sam do sad imo xp i hoće li mi ostat podatci kad prebacujem na vistu?
Vozdra
Instalirao SP2 za vistu
i malo učim
kaj ima kod vas
Vozdra
Instalirao SP2 za vistu
i malo učim
kaj ima kod vas
Samo napraviš Upgrade (ubacis dvd od viste i kao vrstu instalacije odabereš upgrade).
ok evo baš instaliravam
a kaj s mojim pitanjcem, nitko ?
Evo ljudovi, imam jedno pitanjce. Prvo da vam objasnim situaciju. Na kompu imam instaliran XP koji je instaliran na D particiji. Na C particiji se nalazi neki stari program za racunovodstvo domace prozvodnje koji se pokrece putem boot loadera , znaci kao da imam 2 OS-a. Moje pitanje je da li taj program bude prepoznala nova instalacija XP-a ? Ili druga solucija,a to je kad bi putem Acronis True Image-a napravio image C particije (na kojoj je taj program) i nakon instalacije XP-a ponovo vratio sadrzaj C particije iz image-a
a kaj s mojim pitanjcem, nitko ?
Dobro jutro svima!
...vidim da Seneka pomaže čovjeku pa se ne bi htjel mješat...Idem si nešt' popit i malo zasvirat...
Jutro svima i od mene!
Evo ja udario novu instalaciju XP-a kod sebe i sve lijepo uštimao. Kasnije stavljam i Sedmicu. Instalirao Aviru Premium Security Suite(promo licenca 3mj.) i jako sam zadovoljan. Našla mi je čak neke maliciozne fileove u Dokumentima. Njih ESET nije bio detektirao.
Evo ljudovi, imam jedno pitanjce. Prvo da vam objasnim situaciju. Na kompu imam instaliran XP koji je instaliran na D particiji. Na C particiji se nalazi neki stari program za racunovodstvo domace prozvodnje koji se pokrece putem boot loadera , znaci kao da imam 2 OS-a. Moje pitanje je da li taj program bude prepoznala nova instalacija XP-a ? Ili druga solucija,a to je kad bi putem Acronis True Image-a napravio image C particije (na kojoj je taj program) i nakon instalacije XP-a ponovo vratio sadrzaj C particije iz image-a ?
Jutro svima i od mene!
...ne znam ko je danas otvoril kafić...pa još se ništ' konkretno nije pilo...
Ljudi gle ovo. Avira mi pronašla neke viruse (A0000781.exe, A0000782.exe, A0000873.exe, A0000874.exe) nakon čiste instalacije sedmice. Nisam do sad nikakve programe skidao niti neke stranice posjećivao osim bug.hr, net.hr, index.hr, facebook.com. windows je skinut sa MS stranice!
Nije moguće da imam inficiranu windows instalaciju, nije s torrenta!(?) Googlao sam, ali ništa puno o ovoj gamadi nisam pronašao...
Ljudi gle ovo. Avira mi pronašla neke viruse (A0000781.exe, A0000782.exe, A0000873.exe, A0000874.exe) nakon čiste instalacije sedmice. Nisam do sad nikakve programe skidao niti neke stranice posjećivao osim bug.hr, net.hr, index.hr, facebook.com. windows je skinut sa MS stranice!
Nije moguće da imam inficiranu windows instalaciju, nije s torrenta!(?) Googlao sam, ali ništa puno o ovoj gamadi nisam pronašao...
evo i mene,taman doša sa posla... šta se radi?
Kako smo veseli narode, što se radi?
evo vratia sam se iz skole, kakva je ovdje situacija?