- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OK onda ću ga malo dotjerati (cijelo vrijeme sam sređivao forume) , samo još uvjek moram smisliti način kako ga malo progurati
i opet nisan da pare za cvike... jbt sve
Evo FCTH me potaknuo da napravim header za moj forum pa sam napravio novi
Solidan banner,Oly...no,nisi ga baš uklopio kako treba.
Znači,veličina ti mora biti 1121x116...i pozadina nekako odudara od ostatka skina.
Ta reza je taman za tvoj monitor, a za moj izlazi iz ekrana banner.
Pozdrav ljudi, evo maloprije se vratio iz grada, bio na kavi, pa kupio Bug i pogodite... Dođem ja doma stavim DVD u ladicu i šta se dogodi ???? a a a šta????
DVD ne radi
Znam da je sve gotovo u vezi onih lazi, ali eto kada ne smijem na svojoj temi ovdje cu se ispricati svim clanovima Bug Foruma, iako svi nisu sudjelovali......
Ništa čudno, kod mene neki Pc Chip DVD-i ne rade. Hiperprodukcija :)
Znam da je sve gotovo u vezi onih lazi, ali eto kada ne smijem na svojoj temi ovdje cu se ispricati svim clanovima Bug Foruma, iako svi nisu sudjelovali......
Na laptopu radi DVD. A zašto na Visti neće... To je kriv SP2
a možda i nije
Al ipak SP2
Ta reza je taman za tvoj monitor, a za moj izlazi iz ekrana banner.
Pozdrav ljudi, evo maloprije se vratio iz grada, bio na kavi, pa kupio Bug i pogodite... Dođem ja doma stavim DVD u ladicu i šta se dogodi ???? a a a šta????
DVD ne radi

a možda i nije
Al ipak SP2
a možda i nije
Al ipak SP2

Uh što bi sada išao slikati van malo, fini su oblaci, možda se čak odvezem malo
đe ste ljudi, vratio se ja iz skole, sta se radi? ja sad idem van...
A mogao si pozvati rundu prije nego što si otišao
evo uzeo sam maticnu... aj mi sad recite di da stavim onu kvacicu od antistaticke narukvice, kako da to koristim
Za kučište to uzemljiš. Ja nikada nisam radio sa time ali sam vidio to na youtubeu i jedan prijatelj kada radi sa kompovima
jesi siguran? edit evo nasao sam treba na radijator
Svugdje gdje sam gledao oni su se uzemljili na kučište, ja nikada nisam radio tako nego sam se uzemljio preko utičnice (prstom dirnuo one sa strane žice), a i to više ne radim nego pazim šta diram (najčešće uhvatim za hladnjak i tako to)
...Dobro veče. danas se je slabo pilo pa da malo nabacim koju flašicu...

evo vratio se ja, konobar, moze jedno pivce?