Danas sam se lijepo nasmijao.Stoje 4 auta parkirana (nepropisno),dodje pauk i digne samo nekom janezu.
Rijecke tablice nisu ni pogledali.
Danas sam se lijepo nasmijao.Stoje 4 auta parkirana (nepropisno),dodje pauk i digne samo nekom janezu.
Sad fino sklopi i instaliraj Windows 2000 da nebude svadje XP.Vista ili 7-ica.
evo slike
aa nece mi staviti gajbu :D
aa nece mi staviti gajbu :D
Fin kompić, hoćeš raditi Crossfire jednog dana
lol hoce :D
idem isprobat spojiti laptop i monitor
Budes clockal proc?
Budes clockal proc?
Budes clockal proc?
idem ća moran do trogiraodnit prijatelju pare za cvike... a šta ću kad moran
malo su bolje od ovih...
a trebas samo izbacit elektricitet iz ruku, dotaknes nesto kao radijator ili tako nesto... nesmijes dirati kontakte od graficke i rama ili pinove od procesora inace ih elektricitet shebe...
e sad predpostavljam da trebam tu kvacicu staviti da odvodi elektricitet u radijator
a trebas samo izbacit elektricitet iz ruku, dotaknes nesto kao radijator ili tako nesto... nesmijes dirati kontakte od graficke i rama ili pinove od procesora inace ih elektricitet shebe...
e sad predpostavljam da trebam tu kvacicu staviti da odvodi elektricitet u radijator
Evo,malo sam se poigrao glede headera Oly-jevog foruma.
Pogledajte SS-ove i iskomentirajte,ako vam se da.
Evo,malo sam se poigrao glede headera Oly-jevog foruma.
Pogledajte SS-ove i iskomentirajte,ako vam se da.
evo me sa novog monitora :O
edit nevidi se na slici rezolucija al je ogromno
Evo ja krenuo polako glazbu stavljati na komp. Malo sam se igrao sa clockovima i ide moj mališa na 4GHz ali traži opakih 1.62V pa tako da sam ostao na 3.6 jer je i ovako sposoban pokazati zube E8x00 seriji i Q6600/Q8300 proceosrima na stocku