Pa zanima me neka usporedba intelovog i amdovog 4 jezgrenog procesora
I evo slažem matičnu procesor i ram pa ću postat ;)
Ak nemislis OC i igras samo igre, uzmi neki amd phenom II x4 (955BE npr) tak i tak proc nema veliku
u igrama ne većim rezama.
Ak nemislis OC i igras samo igre, uzmi neki amd phenom II x4 (955BE npr) tak i tak proc nema veliku
???
sve funkcionira ^^
samo bolje ti je sada ići na ddr3 memoriju,razlike u cijeni gotov da i nema
odo se ja spremat za školu
Hmm evo stavio sam u temu slaganje konf. pa recite (sigurno mogu uštedit još dosta para
Hmm evo stavio sam u temu slaganje konf. pa recite (sigurno mogu uštedit još dosta para
nevolim slagat konfe kad ih niko neće kupiti jel mi samo sline cure...
Ja ih neznam baš slagat, a tražim dobru i jeftinu kombinaciju tako da mogu periferiju uzest jer mi i to treba :)
A ljudi moji koje gluposti!
za sat vremena i 1 minutu u školu neeeeee
Kako mi se svidja ovo kuciste... Mislio sam da necu mjenjat kuciste, al mislim da hocu :)
UUUUU kučište mi je odlično haha
Dobar dan (kako kome) svima
Batista kučište je hebenica
Ljudi, držite mi palčeve, možda upadnem u jedan biznis, kažem vam sve ako uspijem...
Kako mi se svidja ovo kuciste... Mislio sam da necu mjenjat kuciste, al mislim da hocu :)
Ne sviđa mi se izgledom Lianli baš, ali ovo je dosta dobro...
moram u školu
tužim učiteljicu za duševne boli i mobing...
Pozdrav ekipa
Zanimljivo, Danny više uopće ne dolazi u birc...
pozdrav zero!
Pozdrav ekipa
pozz
Tragično je to šta ja moram učit za školu a više me zanima naučit sastavljat konf. :(
Tragično je to šta ja moram učit za školu a više me zanima naučit sastavljat konf. :(
uči ti prvo za školu pa ćeš lako konfig.
Ja moram sad na j*beni tjelesni.
Ja moram sad na j*beni tjelesni.
slomi nogu
Nedaj Bože
uči ti prvo za školu pa ćeš lako konfig.
Ma ka da u školi učim šta korisno. Više se ništa ne radi ima 100 godina!
Odoh ja viidimo se poslije
Novi MB Proovi su izašli!But 13" is still C2D...
Nedaj Bože
to je američka uzrečica za sretno
Nedaj Bože
to je američka uzrečica za sretno
A i ja razmišljam da je slomim jer mi se neda pisat test iz gramatike iz njemačkog ili ću pitat ribara da me poduči u tim stvarima.
Dobar dan!Al ste razvezali o slaganju konfi,2 stranice.Lovac prvo nauči da sve možeš progooglat(kao što si i počeo).Onda gledaj na matičnim iliti MBO uvijek ti piše koji je soket(to je oznaka koja vrsta procesora iliti CPU),onda koju memoriju koristi(DDR,DDR1,DDR2 i tako do 5)oda nadalje koju vrstu grafičke iliti GPU podržava(tu isto ima oznaku da li je AGP-stari soketi,PCI-noviji).Ima i još sitnica,al za pošetak ti je to dosta.Sve ti piše u opisu matične,samo se moraš malo potruditi da zapamtiš što je što.Ostalo dođe pomalo,treba vremena neide na brzinu.
Šef napokon dobrih vijesti i za tebe.Danas ili sutra bih trebao dobiti kompletne informacije,pa čak i katalog usluga(kad ga dobijem pm-at ćeš mi adresu i ja ti pošaljem,a ti se dalje zabavljaj).Malo duže je trajalo,al kak sam obećao,neću ti nabaviti polovičnu informaciju,nego kompletnu...