Joooj želim novi KOMP!!!!!!!!!!!
Ja ne...
Ja želim igrati BC2 na BUG serveru.
Neznam jeli to podrazumijeva novi komp.
Ja ne...
Ja ne...
Ja bi da ne moram birat između nekih stvari
ma lako za to,najveći je problem što sad sam totalno izgubio volju za školom
prije sam se navikao i nekako mi se išlo,sad gledam na odlazak u školu kao smak svijeta
tko će se buditi u 7 kad mogu u 11
tko će ići spavat u ponoć kad mogu u 2
tko će stajati i slušati 90 % dosadnih predmeta kad mogu biti na bug forumu
patch imaš pravo haha nego hebe me kako stavit sliku od konf. koju sam stavio u kosaricu u adm-a u poruku
Ajde reci kojih je to 10% predmeta zanimljivo
informatika
sve ovisi od profesora
ima profesora koji i dobre predmete unište a ima profesora koji dosadne predmete učine zanimljivima...
@P4k1
informatika je najgori predmet u školi,ne znam koga bi moglo zanimati nešto vezano s kompovima
to sve sami geekovi
E meni nije informatika zanimljiva. Jer učimo gluposti od Wordu a sad smo prešli na cjelinu internet, šta je LAN, WLAN itd.
Ma na kraju ispada da mi je najdraži tjelesni od svih predmeta hahahaha a neda mi se nikad ić na njega.
E meni nije informatika zanimljiva. Jer učimo gluposti od Wordu a sad smo prešli na cjelinu internet, šta je LAN, WLAN itd.
1.razred
sve ovisi od profesora
ima profesora koji i dobre predmete unište a ima profesora koji dosadne predmete učine zanimljivima...
@P4k1
informatika je najgori predmet u školi,ne znam koga bi moglo zanimati nešto vezano s kompovima
to sve sami geekovi
to je istina, dok sam bija u prvoj školi nisam moga podnit ni jedan predmet osim biologije, a kad sam se prebacija u drugu, počeja sam volit i matematiku sada mi je 5 a u prošloj jedva dva
ja sam bija sa profesoricom predava na satu ostalim đacima
Pita sova zeca: – Zeče, koju bi igru najradije naučio igrat?!
Zec odgovori: Šah!!!
Sova pita: Zašto?!
Zec odgovori: Da mogu pojesti lovca!!!
što je najgore 90 5 predmeta nama neće ni trebati
meni će vjerovatno trebati matematika,fizika i slično
psihologija,povijest,geografija..... sve mi je to nepotrebno
ja dobijem na dan 2-3 petice iz informatiq... prelagano bokti meni ruka odpada dok ovi zuje uokolo...
Ja sad spavo... I moja mama radi griz i odem ja u svoju sobu i donese ona meni za 10 minuta griz. A čokoladu stavila ispod griza i sve si moro mješat da bi došo do te čokolade i sad sve zasitno do Boga... Kažem zayebala si taj griz ko IW Modern Warfare 2
pretpostavljam da si ti 3. ili 4. gimnazije čim imaš sociologiju i logiku
ja dobijem na dan 2-3 petice iz informatiq... prelagano bokti meni ruka odpada dok ovi zuje uokolo...
Ja sad spavo... I moja mama radi griz i odem ja u svoju sobu i donese ona meni za 10 minuta griz. A čokoladu stavila ispod griza i sve si moro mješat da bi došo do te čokolade i sad sve zasitno do Boga... Kažem zayebala si taj griz ko IW Modern Warfare 2
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
jesi naučio ti kako sklapati konfe
Neznam ni ja sklapati konfe. To je komplicirano
Neznam ni ja sklapati konfe. To je komplicirano
to je najzabavniji dio
Ma nije to komplicirano, sve sjeda lako
Ma nije to komplicirano, sve sjeda lako
kao lego
Da ali ja nemam ni želje ni volje za to naučiti
Da ali ja nemam ni želje ni volje za to naučiti
jesi li učija lego kocke slagat, nisi tako je i ovo
svaka stvar ima svoj ulaz i nemože u drugi