Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.333.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
fromcelltohell kaže...

Pozz Ivo,pozz SonnyCool

Pozdrav i tebi :D:D
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

eeeee, jedno pitanje... jel smijem pušit dok sam na ovoj temi/bircu? Smijeh

mama ti je biljna uš
16 godina
neaktivan

A šta ako inspekcija dođe?

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
16 godina
neaktivan

Pozdrav momci.. pijete li što? :D

FCTH vidio sam sad onaj mail što si slao ve-milu, prosljedio si ga i meni! :D

Svaka čast, dobro si im rekao! A najbolje od svega je ono što si rekao da ćeš dati u 24 sata ako ne jave u roku dva dana! Ja mislim da ih je ono prestrašilo najviše pa su požurili i postali ljubazni. heheheNamigiva

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Vlasnik te mora upozorit, ako ti odbiješ, onda te izbaci van :D inace u suprotnom on plaća kaznu XD
16 godina
Bellatrix kaže...

Da, cedevitu. Cool
17 godina
neaktivan

znači da ugasim ili da odem.... Neodlučan

mama ti je biljna uš
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...

Da, cedevitu. Cool
 Ne zašto? A častiti ćeš! Super! Može jedan juice!
16 godina
neaktivan

pozz...ljudi sta radite..,)

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Ugasi, zamisli uštedit ces 20 kn i produžit si života za 11 min :D
16 godina
Bellatrix kaže...

Svaka čast, dobro si im rekao! A najbolje od svega je ono što si rekao da ćeš dati u 24 sata ako ne jave u roku dva dana! Ja mislim da ih je ono prestrašilo najviše pa su požurili i postali ljubazni. heheheNamigiva

Da,no saga još nije gotova.Sad sam nadošao na ideju da i ja budem malo bezobrazan pa ću tražit GF 260 898 Mb DDR3 448 bit....ako mogu oni mene *ebat u mozak,mogu i ja njih malo,zar ne????Belji se
Sonny kaže...
(s)izgoreo kaže...

Vlasnik te mora upozorit, ako ti odbiješ, onda te izbaci van :D inace u suprotnom on plaća kaznu XD
 Kaj se mene tiče,pušite kaj god tko ima....ovo je pravi demokratski birc sa svim ljudskim pravima i slobodama.Cool
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
 Kaj se mene tiče,pušite kaj god tko ima....ovo je pravi demokratski birc sa svim ljudskim pravima i slobodama.Cool
 Veeeej jupiii Smijeh...kh khh kof..... rig Mršti se
mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 20:14 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
......
 To bas sve? CoolCool
16 godina
fromcelltohell kaže...
 Tu nema politike, to mi se sviđa Smijeh
16 godina
Ivan M. kaže...
Da, cedevitu. Cool
 Nema cedevite u moju butigu,to samo Ivo smije(zbog zdravlja).Ostali na Kumovu rakiju!!!!!
(s)izgoreo kaže...

nema smisla ići i tak si (s)izgoreoSmijeh
ivan_1995 kaže...

pozz...ljudi sta radite..,)

Oteo sam klincima stroj,kako je moj kod gospode stručnjaka iz Ve-mila na testiranju.Koliko ima tek na ovom posla.Uništili su ga do kraja.Na C: particiju su nagurali filmova i mjuze toliko da je ostalo samo 3% prostora.Smijeh
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...

Da, cedevitu. Cool
 Ne zašto? A častiti ćeš! Super! Može jedan juice!
 Naravno da ću i častiti! Nisam ja škrtac!Iznenađen
Evo još jedna cedevita u prilogu!
fromcelltohell kaže...
Bellatrix kaže...

Da,no saga još nije gotova.Sad sam nadošao na ideju da i ja budem malo bezobrazan pa ću tražit GF 260 898 Mb DDR3 448 bit....ako mogu oni mene *ebat u mozak,mogu i ja njih malo,zar ne????Belji se
Pa tako je!!Imaš potpuno pravo tu grafu tražiti! Ti si platio tu problematičnu u vrijednosti na kojoj je sad GF 260!! Vrijednost novca nije opala, a za grafu te ne briga kad je nisi mogao normalno koristiti!!
mm mm
16 godina
Sonny kaže...
fromcelltohell kaže...
......
 To bas sve? CoolCool
 Baš sve,tko kaj voli(s time da se sklonite u toalet vi s nastranostima)Smijeh
Ivan M. kaže...
fromcelltohell kaže...
 Tu nema politike, to mi se sviđa Smijeh
 Ima politike,ali je naš izbor kako ćemo se postavit.(no,oprez...još uvijek su modovi iznad nas)Šutim
16 godina
neaktivan

Ja sam danas napravio proljetno čišćenje softverskog dijela kompa (#1 iz moj PC). Napravio sam sa Paragonom Backup Viste, malo puno tune upa i da sa Paragonom sam defregmentirao HDD. Sada već osjećam ubrzanje brzoga (i prije je bio jako brz) :)

17 godina
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...

Da, cedevitu. Cool
 Pozdrav svima, kak si ti nocas spaval s obzirom da si jucer pobral dva crvena i jedan zuti karton nadam se da nisi imal nemirne snove zbog tolikih kartona!Cool
16 godina
rambox kaže...
Pozdrav svima, kak si ti nocas spaval s obzirom da si jucer pobral dva crvena i jedan zuti karton nadam se da nisi imal nemirne snove zbog tolikih kartona!Cool
ha ha...
Ma odlično sam spavao, ako i daas budu oni linkovi biti će i "kartona"... Smijeh i svi lijepo spavaju Belji se
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
 BTW. zašto je kalea dobio crveni opet?
mama ti je biljna uš
16 godina
Bellatrix kaže...
Pa tako je!!Imaš potpuno pravo tu grafu tražiti! Ti si platio tu problematičnu u vrijednosti na kojoj je sad GF 260!! Vrijednost novca nije opala, a za grafu te ne briga kad je nisi mogao normalno koristiti!!
 Stvar je u tome da su me izvozali kao mladog majmuna,poljuljali mi uvjerenje da ipak nešto i znam o kompovima,a da ne govorim koliko živaca i vremena me je koštalo dok sam pokušavao osposobit tu prokletinju upogoniti da radi kako treba.Čak sam full ispravnu Vistu Ultimate srušio i stavio XP Pro SP3 i Win 7 RC(taj bi stavio i tako i tako),ne bi li opovrgnuo onu debilnu tvrdnju da HD4850 nemre normalno radit na VU jer je Vista smeće.No,ima Boga,stupio sam u kontakt sa glavnim meštrom iz Ve-mila i čovjek garantira zamjenu grafe.E,sad je na meni da pričekam da gospoda ozvaniče neispravnost grafe i onda zovem čovjeka da im naloži isporuku GF260Cool
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
rambox kaže...
Pričao je što ne dolikuje!!

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

jel link još živ?
mama ti je biljna uš
16 godina
Oly_E3 kaže...

Ja sam danas napravio proljetno čišćenje softverskog dijela kompa (#1 iz moj PC). Napravio sam sa Paragonom Backup Viste, malo puno tune upa i da sa Paragonom sam defregmentirao HDD. Sada već osjećam ubrzanje brzoga (i prije je bio jako brz) :)

Bravo za tebe Oly,vrijedan si,nema što.No,tako i treba održavat svoje računalo da bi vjerno služilo.Evo ja imam dosta velik zadatak: Klinci su natrpali 100-tinjak Gb filmova u DVD formatu na HDD i ja sad to moram ripat u divx-e.Ali,nema veze i tak sad imam vremena jer je moj stroj u  rukama Ve-mil znalaca.Što je najbolje,ispostavilo se da je taj biser koji veli da grafa nemre radit na VU njihov glavni serviser u Karlovcu....hahahahahaha.
rambox kaže...
 ..Pozdrav svima, ...
 Pozz,prijatel.Kako je????
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
 Oteo sam klincima stroj,kako je moj kod gospode stručnjaka iz Ve-mila na testiranju.Koliko ima tek na ovom posla.Uništili su ga do kraja.Na C: particiju su nagurali filmova i mjuze toliko da je ostalo samo 3% prostora.Smijeh
 i kaj je rekla..... gospoda iz vemila.......:D

ni ja nikakom testiranju...dam se kladit da skuplja prasinu i kad dodes reci ce ti da je to zbog piratske....viste...il tak nes....;)
17 godina
(s)izgoreo kaže...
rambox kaže...
 Mozda nije dobio zbog toga crveni sigurno ali recimo proglasio je Superantispyware program totalnim spywareom i losim programom do daske pa sad si ti misli ujeo vuk magare slicno ko i Comodo  prije par mjeseci!Cool
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Bellatrix kaže...

jel link još živ?
 KLIK mislim da je ovo najveći razlog... ma to mu i treba, kad ide na vrijeđanje...
16 godina
Bellatrix kaže...
 KLIK mislim da je ovo najveći razlog... ma to mu i treba, kad ide na vrijeđanje...
Sad kad si stavio taj link, opet se prisjetimo jedne rečenice... Smijeh

by naxeem:

"Kada ti tata dođe s posla danas, daj mu šamarčinu i reci da je od Naxeema jer je nesposoban i ne zna odgojit dijete."

16 godina
ivan_1995 kaže...
 i kaj je rekla..... gospoda iz vemila.......:D

ni ja nikakom testiranju...dam se kladit da skuplja prasinu i kad dodes reci ce ti da je to zbog piratske....viste...il tak nes....;)
 Ma,mogu me povuć.Činjenica je da je grafa poluispravna i gotovo.Install sam XP Pro SP3 i tu mi se rušio Crysis koji njima kak'ti dela na Xp-u.
I Win7 RC na kojem nije uopće mogla se pokrenut igra,odmah se system rušio.A Win7 RC sam skinuo s Microsoftovog servera.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice