Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.505.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
microman kaže...

Od starih raga doma imam:7600GSO,HD2900Xt(512Mb),8800GTX,8800GT(1Gb),HD4850 i HD4870(koje su spojene sada u CF).

na 7600GSO sam spržil VRAM(počela mi bacat crte).8800GTX nije u funkciji zbog otgnutog komadiča PCB-aSmijeh,Na HD2900XT mi ošo vent(nikad nije dočekala novi hladnjak),a 8800GT,HD4870,HD4850 su još uvijek spremne za rad.Smijeh

Što se tabora tiče(ATI vs Nvidia) kupujem i jedno i drugo,iako iskreno preferiram Nvidiju,a u srcu mi ostao ATI/AMD(znam,znam komplicirana veza)Smijeh

Štoviše imao sam namijeru umjesto HD5870 upiknut Fermia,al pošto je Nvidia zakazala sa svojim izlaznim rokovima bio sam prisiljen uzet ATI-a.

Uf, snage k'o u priči Cool

Prema 8800GTX-ici još uvijek imam strahopoštovanje, a HD2900XT pamtim po nazivu "pećnica" iz nekog reviewa Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Isuse,Danny_HR postao moderator!Osmijeh

Keep this topic alive!
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Kakva vam je web stranica? Ide se ubrzo u redizajn (koliko san ja čuja) pa recite što bi bilo dobro sredit.

Nije mi bas neka, nebih ni ja napravio bolju ali evo stvari koje bi dodao..

Fullscreen početna..

Kada predjemo mišem preko nekog taba da se on uveća da pa slike prolaze onako od apartmana i soba i tak toga..

Više ,,O nama"

Poboljšati naslovnicu...

Eto toliko od mene..

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina
luckyluke kaže...

OMFG idem mu se u dupe ulizatCoolSmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
protjeran

Nije Namigiva

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina
protjeran

Ooo gle fakat, nisam skonto... haha, sretno danny

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ja sam i pretpostavljao da će on biti mod (rambox mi je sljedeći na listi)

A lijepo da su ga uzeli, jer je Tux Slave neaktivan, a Manic je pobjegla (također neaktivna)

Sretno mu bilo!

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina

Ja bi jos za podforum Hardver postavio Oly-ja(bez sale)ili Hyperiona.

Keep this topic alive!
16 godina
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

A lijepo da su ga uzeli, jer je Tux Slave neaktivan, a Manic je pobjegla (također neaktivna)

Sretno mu bilo!

Ram je reko da nezeli bit mod makar ga stavili..Jednostavno ima covjek previse posla pa valjda nezeli,al ko zna mozda mu se misljenje promjeni.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ram je reko da nezeli bit mod makar ga stavili..Jednostavno ima covjek previse posla pa valjda nezeli,al ko zna mozda mu se misljenje promjeni.

Dobro, njegova stvar, ali mislim da bi on bio isto pravedan i dobar Namigiva

DrNasty mi se negdje izgubio (osim što mi je zveknuo jedan bijeli, lucky sjećaš li se? Belji se), nije više aktivan u fotografskim temama, a i takvih tema je sve manje Mršti se

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Prema 8800GTX-ici još uvijek imam strahopoštovanje, a HD2900XT pamtim po nazivu "pećnica" iz nekog reviewa Cool

8800GTX bi bila i danas povremenu u kanti(garfa i dan danas rastura u DX10 naslovima) no hebiga prilikom čiščenja puko mi PCB kod konektora za napojPlač.

Eh a šta reči za HD2900XT(Pečnicu).Naziv uopšte nije pretijeran jer mi je sobu grijala brže od centralnogIznenađen,trošila je više struje nego trofazna pečnica,a bučnija je bila i od traktoraIznenađen.Eh i sve bi još nekak i prošlo da su preformanse bile na razini,ali LOLSmijeh nije bila u stanju vrtit Crysis u DX10 sa 4xaa i 16 AF na rezi 1280x1024 sa mizernih 20FPS-a.Normalno razočaran sam drugi dan ošo u trgovinu i kupil LEGENDARNU 8800GTX koja je(blago rečeno) pomela pod sa Radeonom.U ta vremena ATI je bio u totalnom kolapsu i vijerojatno se nebi ni izvuko da ga nije AMD kupio(Svom srečom)

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Dobro, njegova stvar, ali mislim da bi on bio isto pravedan i dobar Namigiva

DrNasty mi se negdje izgubio (osim što mi je zveknuo jedan bijeli, lucky sjećaš li se? Belji se), nije više aktivan u fotografskim temama, a i takvih tema je sve manje Mršti se

Da,on kada bi vidio nekog da napise nesto protiv avire odmah karton bez ikakvih prepiranjaSmijeh

16 godina
neaktivan

Ma ja bi trebao biti mod.Cool

Danny, svaka čast...

16 godina
neaktivan

Ja bi Oly-a za moderatora!!!

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
microman kaže...

8800GTX bi bila i danas povremenu u kanti(garfa i dan danas rastura u DX10 naslovima) no hebiga prilikom čiščenja puko mi PCB kod konektora za napojPlač.

Eh a šta reči za HD2900XT(Pečnicu).Naziv uopšte nije pretijeran jer mi je sobu grijala brže od centralnogIznenađen,trošila je više struje nego trofazna pečnica,a bučnija je bila i od traktoraIznenađen.Eh i sve bi još nekak i prošlo da su preformanse bile na razini,ali LOLSmijeh nije bila u stanju vrtit Crysis u DX10 sa 4xaa i 16 AF na rezi 1280x1024 sa mizernih 20FPS-a.Normalno razočaran sam drugi dan ošo u trgovinu i kupil LEGENDARNU 8800GTX koja je(blago rečeno) pomela pod sa Radeonom.U ta vremena ATI je bio u totalnom kolapsu i vijerojatno se nebi ni izvuko da ga nije AMD kupio(Svom srečom)

Čitao sam negdje da čak 8800 Ultra u nekim igrama prestigne 4870 karticu Cool (The Way it is, mean to be played... vjerojatno u takvim igrama Nevinašce)

17 godina
neaktivan

kad cemo o zeljama ja bi 100E. Cool

17 godina

Eh sto bi ovo bilo lijepo za vidjeti.Cool

Keep this topic alive!
16 godina
luckyluke kaže...

Ili mozda mjesto moderator napisat "lazljivac" Belji se

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Morao bi me svaki dan obavještavati koliko imam postova Belji se

18 godina
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

Sretno mu bilo!

Ne ide to tak oni me stave za moda i onda je to tak, prvo te se pita ili ponudi bi li htio bit ili ne pa ak prihvatis onda ok ak ne prihvatis nikom nist kaj sad.Cool

16 godina
neaktivan

Fake je najjači ribara za moda!!!

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

Otišla je ona tema u 3pm.. o glupostima se sad priča...sad će ju lockati..

mislim na ono o Dannyu...

17 godina
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

Morao bi me svaki dan obavještavati koliko imam postova Belji se

Samo na tvoj profil bih uveo brojanje postova,ali ne u 6 mjeseci nego na dozivotno.Cool

Keep this topic alive!
16 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

Weey, i svi sretni i zadovoljni... Daj Danny reci nešto, jel dišeš??

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

A koja je tema izdržala 30 postova on-topic? Čak niti Unigine Tropics thread to nije uspio Cool

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

svak na neki nacin sebe predlaze za mod-a,ali ne direktno.

16 godina
neaktivan

Šefe pa lijepo je tebi tamo,sad gledam slike.

17 godina
neaktivan
Gman kaže...

svak na neki nacin sebe predlaze za mod-a,ali ne direktno.

Baš to... Dok su gazde tu, trebamo pokazati dobre manire Cool

16 godina
neaktivan

Tako se sjećam kad je Luxx odlazio pa su poludili i lockali temu.

Sad će i ovu, do 22h maximum.

16 godina
protjeran

Ja bih bio mod za PC Igre... Ajoooj... Ne, nikakvi žuti, ništa to nebi djelio, samo da mi je imat ono ,,Moderator" i da mogu lockat neke zdefane teme i ja najsretniji covjek na svijetu Nevinašce

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice