meni u ponedjeljak napokon stize GTA IV(nije oriđiđi nebojte se
).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto mi u Xfireu neće snima SSove i video promjenija sam da se aktivira na tipku F9 i F10 a ono neće ništa
Hvala na obavijestenju ali ovo je govno! kaj,gtx480 ima sam 15 gb bandwith veci a ostalo je cak negdje i nize! Jako sam razocaran,,sljedece kaj kupujem je 5850 ili ako bog da neki iz 6000 serije..
Uostalom,jutar svima,uskoro na natecanje idem a sad idem malo metro igrat jer mi stalno crasha pa skinuo novi dio..
Jel ja to krivo vidim ili grafa dode 2700 kuna? LOL
Hvala na obavijestenju ali ovo je govno! kaj,gtx480 ima sam 15 gb bandwith veci a ostalo je cak negdje i nize! Jako sam razocaran,,sljedece kaj kupujem je 5850 ili ako bog da neki iz 6000 serije..
Uostalom,jutar svima,uskoro na natecanje idem a sad idem malo metro igrat jer mi stalno crasha pa skinuo novi dio..
A čuj, ako ništa, uzimam ploču sa 3 PCIe slota i neki Core i3 (što jeftinije da prođem) i 3x GTX480 i neka to folda. Ako ništa u tome će gaziti Radeone na veliko 
Nvidija je opet razočarala, baš kao i kada je predstavila FX5000 seriju... Radeoni FTW! 
LOL, u razvijenim zemljama da, ali kod nas ne gine cijena od 3500 kuna
Zašto mi u Xfireu neće snima SSove i video promjenija sam da se aktivira na tipku F9 i F10 a ono neće ništa
itko
LOL, u razvijenim zemljama da, ali kod nas ne gine cijena od 3500 kuna
Jbg kad nasi sam kradu,đubrad...Vidit cu kak dalje i sta.Jer u kuciste ni mrav nemre uc jer je sve krcato a kamoli nova grafa da svane.
itko
P4K1 probaj promijeniti postavke uzmi neke dvi tipke za ss-ove i druge dvi za video,tako u mene radi.
jutar, vec su mi otisli u polje
sad cu i ja...
tezak je zivot nas patnika
Ovo me iznenadilo. Hoću reći mislio sam da OC guide ljudi više čitaju nego recimo neku benchmark temu 
stvar je u tome da svatko hoce "pokazati" svoj komp.
Dobro jutro
Ovo me iznenadilo. Hoću reći mislio sam da OC guide ljudi više čitaju nego recimo neku benchmark temu 
stvar je u tome da svatko hoce "pokazati" svoj komp.
A clocka se za vlastiti uzitak.Bar je tako kod mene(bilo dok se clockalo).
Dobro jutro!
Evo,da se javim,nije me bilo cijelidan jučer,bio sam u Karlovcu.A danas u Zg idem
Zna li ko kako izbrisati neki fail koji win nece,imam jedu mapu od GTA SA i win nece da ju obrise.
Na kraju mislim da GTX480 niti nije toliko loš (da je razočaranje to stoji). Mrvicu je brži od 5870-ke, ali zato podržava: OpenCL, Physix, CUDA-u i Direct Compute 5 
Ljudi, možda prijeđem na Nvidiju (kasnije dodam neku malu Nvidijicu dovoljnu za Physix
)
Zna li ko kako izbrisati neki fail koji win nece,imam jedu mapu od GTA SA i win nece da ju obrise.
Skini si Unlocker!On briše sve
Na kraju mislim da GTX480 niti nije toliko loš (da je razočaranje to stoji). Mrvicu je brži od 5870-ke, ali zato podržava: OpenCL, Physix, CUDA-u i Direct Compute 5 
Ljudi, možda prijeđem na Nvidiju (kasnije dodam neku malu Nvidijicu dovoljnu za Physix
)
Tko nezna sta je dobro zna sta je skupo(ne odnosi se na tebe).Ali cijena ce sigurno biti paprena pa GTX285 isada kosta 2500kn.
EDIT : @Tomislave hvala sad cu probati.
Meni je nedavno crkla ATI AX550 pa sam prešao na Nvidiu 6600gt
Tko nezna sta je dobro zna sta je skupo(ne odnosi se na tebe).Ali cijena ce sigurno biti paprena pa GTX285 isada kosta 2500kn.
EDIT : @Tomislave hvala sad cu probati.
Naravno! Kada je išta od Nvidije bilo jeftino (osim GTX260-ke SP216 koja je bila ozbiljan konkurent 4870-ki, a uz to bila je i jeftinija)
Meni je nedavno crkla ATI AX550 pa sam prešao na Nvidiu 6600gt
6600GT. Odlična grafa onog doba 
@Cerina 6600GT je AGP?Sta sve mozes igrati sa njom?
Onoga doba. Sve su grafe bile odlične onoga doba :)
@Cerina 6600GT je AGP?Sta sve mozes igrati sa njom?
Nije AGP nego PCI-E, ma onako nije nešto dobro. Meni vrti cod2 na dx7 s 150 fps-a dok cod4 na max. gura na 50-70 fps-a. Igrao sam i Far Cry sa njom na low. :) Probao sam i Godfather II ali neide
Onoga doba. Sve su grafe bile odlične onoga doba :)
Vraga, kada je 6600GT bila vani, koštala je oko 1500 kuna, a jedini konkurent gotovo jednake brzine (malo sporiji) bio je Radeon x850 koji je bio gotovo duplo skuplji
Zapušten bric, nema nikoga 
Oćemo gledat kvalifikacije F1 ?
Ako već niste
ne spama se nesto posebno danas.
Ma ja odo na roštilj a vi se snalazite.. Bye bye