Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.528.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

meni u ponedjeljak napokon stize GTA IV(nije oriđiđi nebojte seNamigiva).

16 godina
neaktivan

Zašto mi u Xfireu neće snima SSove i video promjenija sam da se aktivira na tipku F9 i F10 a ono neće ništa

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Oly_E3 kaže...

Evo zvijerki! Nvidia GeForce GTX480 i GTX470 Cool

Hvala na obavijestenju ali ovo je govno! kaj,gtx480 ima sam 15 gb bandwith  veci a ostalo je cak negdje i nize! Jako sam razocaran,,sljedece kaj kupujem je 5850 ili ako bog da neki iz 6000 serije..

Uostalom,jutar svima,uskoro na natecanje idem a sad idem malo metro igrat jer mi stalno crasha pa skinuo novi dio..

Jel ja to krivo vidim ili grafa dode 2700 kuna? LOL

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 9:27 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...

Evo zvijerki! Nvidia GeForce GTX480 i GTX470 Cool

Hvala na obavijestenju ali ovo je govno! kaj,gtx480 ima sam 15 gb bandwith  veci a ostalo je cak negdje i nize! Jako sam razocaran,,sljedece kaj kupujem je 5850 ili ako bog da neki iz 6000 serije..

Uostalom,jutar svima,uskoro na natecanje idem a sad idem malo metro igrat jer mi stalno crasha pa skinuo novi dio..

A čuj, ako ništa, uzimam ploču sa 3 PCIe slota i neki Core i3 (što jeftinije da prođem) i 3x GTX480 i neka to folda. Ako ništa u tome će gaziti Radeone na veliko Cool

Nvidija je opet razočarala, baš kao i kada je predstavila FX5000 seriju... Radeoni FTW! Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

LOL, u razvijenim zemljama da, ali kod nas ne gine cijena od 3500 kuna

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Zašto mi u Xfireu neće snima SSove i video promjenija sam da se aktivira na tipku F9 i F10 a ono neće ništa

itko

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

LOL, u razvijenim zemljama da, ali kod nas ne gine cijena od 3500 kuna

Jbg kad nasi sam kradu,đubrad...Vidit cu kak dalje i sta.Jer u kuciste ni mrav nemre uc jer je sve krcato a kamoli nova grafa da svane.Neodlučan

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
P4k1 kaže...

itko

P4K1 probaj promijeniti postavke uzmi neke dvi tipke za ss-ove i druge dvi za video,tako u mene radi.

17 godina

jutar, vec su mi otisli u polje

sad cu i ja...

tezak je zivot nas patnika

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan

Ovo me iznenadilo. Hoću reći mislio sam da OC guide ljudi više čitaju nego recimo neku benchmark temu Iznenađen

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ovo me iznenadilo. Hoću reći mislio sam da OC guide ljudi više čitaju nego recimo neku benchmark temu Iznenađen

stvar je u tome da svatko hoce "pokazati" svoj komp.

16 godina
neaktivan

Dobro jutro

Neznam šta da napišem :)
17 godina
neaktivan
Gman kaže...
Oly_E3 kaže...

stvar je u tome da svatko hoce "pokazati" svoj komp.

A clocka se za vlastiti uzitak.Bar je tako kod mene(bilo dok se clockalo).

17 godina
neaktivan

Dobro jutro!

Evo,da se javim,nije me bilo cijelidan jučer,bio sam u Karlovcu.A danas u Zg idemSmijeh

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan

Zna li ko kako izbrisati neki fail koji win nece,imam jedu mapu od GTA SA i win nece da ju obrise.

17 godina
neaktivan

Na kraju mislim da GTX480 niti nije toliko loš (da je razočaranje to stoji). Mrvicu je brži od 5870-ke, ali zato podržava: OpenCL, Physix, CUDA-u i Direct Compute 5 Cool

Ljudi, možda prijeđem na Nvidiju (kasnije dodam neku malu Nvidijicu dovoljnu za Physix Cool)

17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Zna li ko kako izbrisati neki fail koji win nece,imam jedu mapu od GTA SA i win nece da ju obrise.

Skini si Unlocker!On briše sveNamigiva

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Na kraju mislim da GTX480 niti nije toliko loš (da je razočaranje to stoji). Mrvicu je brži od 5870-ke, ali zato podržava: OpenCL, Physix, CUDA-u i Direct Compute 5 Cool

Ljudi, možda prijeđem na Nvidiju (kasnije dodam neku malu Nvidijicu dovoljnu za Physix Cool)

Tko nezna sta je dobro zna sta je skupo(ne odnosi se na tebe).Ali cijena ce sigurno biti paprena pa GTX285 isada kosta 2500kn.

EDIT : @Tomislave hvala sad cu probati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 10:30 (Gman).
16 godina
neaktivan

Meni je nedavno crkla ATI AX550 pa sam prešao na Nvidiu 6600gt

17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Tko nezna sta je dobro zna sta je skupo(ne odnosi se na tebe).Ali cijena ce sigurno biti paprena pa GTX285 isada kosta 2500kn.

EDIT : @Tomislave hvala sad cu probati.

Naravno! Kada je išta od Nvidije bilo jeftino (osim GTX260-ke SP216 koja je bila ozbiljan konkurent 4870-ki, a uz to bila je i jeftinija)

17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Meni je nedavno crkla ATI AX550 pa sam prešao na Nvidiu 6600gt

6600GT. Odlična grafa onog doba Cool

17 godina
neaktivan

@Cerina 6600GT je AGP?Sta sve mozes igrati sa njom?

16 godina
neaktivan

Onoga doba. Sve su grafe bile odlične onoga doba :)

16 godina
neaktivan
Gman kaže...

@Cerina 6600GT je AGP?Sta sve mozes igrati sa njom?

Nije AGP nego PCI-E, ma onako nije nešto dobro. Meni vrti cod2 na dx7 s 150 fps-a dok cod4 na max. gura na 50-70 fps-a. Igrao sam i Far Cry sa njom na low. :) Probao sam i Godfather II ali neide

17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Onoga doba. Sve su grafe bile odlične onoga doba :)

Vraga, kada je 6600GT bila vani, koštala je oko 1500 kuna, a jedini konkurent gotovo jednake brzine (malo sporiji) bio je Radeon x850 koji je bio gotovo duplo skuplji

16 godina
neaktivan

Jutro birtijasi! Sta se radi? Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Zapušten bric, nema nikoga Mršti se

17 godina
neaktivan

Oćemo gledat kvalifikacije F1 ?

Ako već niste

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 11:22 (Mitch).
17 godina
neaktivan

ne spama se nesto posebno danas.Izlanuo se

16 godina
protjeran

Ma ja odo na roštilj a vi se snalazite.. Bye bye Namigiva

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice