Oly daj odi molim te updejtaj unigine heaven 2.0 temu,napravio sam malo bolji skor od prije,ostao sam na istom mjestu,ali mi je skor veci za kojih 10-ak bodova
ako ti nije tesko
Oly daj odi molim te updejtaj unigine heaven 2.0 temu,napravio sam malo bolji skor od prije,ostao sam na istom mjestu,ali mi je skor veci za kojih 10-ak bodova
ako ti nije tesko
ako ti nije tesko
Updatano 
Jesam Šefe
Večer! Evo malo Metro 2033 zaigro, sad će SSovi..
jel tko gleda hari potera
opet ženske šefe
Gledam ja Harisona Lončara.
tetka illi tko li već
ili nešto drugo
preko weekenda si u hotelu? De i ja bi živio tak ko ti...
preko weekenda si u hotelu? De i ja bi živio tak ko ti...
Njegov je hotel.
A preko tjedna je kod tete u Zadru zbog škole.
Šef=tajkun!!!
btw, šalim se, dobro je opisao...
iako uz hotel idu još neki popratni biznisi...
Šef=tajkun!!!
btw, šalim se, dobro je opisao...
iako uz hotel idu još neki popratni biznisi...
Dilanje jastuka
Link is linkable!
ima se
Btw šefe samo tvoje ime govori već puno, šef!
Onaj cool smajlić je pokraj.
Btw, sad imamo svi tvoj broj telefona, bit će poziva
Hehe AMD vs. Intel... Moje su, ajmo reći prihvatile to da moraju slušati naredbe koje ima da Intelić 
Zadnja Nvidia koju sam imao je FX5200 (zapravo malo sam ju skurio), a od tada samo ATI kupujem. Imam razne modele: X9250 dva komada, x1650 pro, HD3650 AGP, ovdje 4870+4830, a u drugom kompu 4870-ku 
Od starih raga doma imam:7600GSO,HD2900Xt(512Mb),8800GTX,8800GT(1Gb),HD4850 i HD4870(koje su spojene sada u CF).
na 7600GSO sam spržil VRAM(počela mi bacat crte).8800GTX nije u funkciji zbog otgnutog komadiča PCB-a
,Na HD2900XT mi ošo vent(nikad nije dočekala novi hladnjak),a 8800GT,HD4870,HD4850 su još uvijek spremne za rad.
Što se tabora tiče(ATI vs Nvidia) kupujem i jedno i drugo,iako iskreno preferiram Nvidiju,a u srcu mi ostao ATI/AMD(znam,znam komplicirana veza)
Štoviše imao sam namijeru umjesto HD5870 upiknut Fermia,al pošto je Nvidia zakazala sa svojim izlaznim rokovima bio sam prisiljen uzet ATI-a.