Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.506.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Oly daj odi molim te updejtaj unigine heaven 2.0 temu,napravio sam malo bolji skor od prije,ostao sam na istom mjestu,ali mi je skor veci za kojih 10-ak bodova

ako ti nije teskoNevinašce

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Paki, daj stavi to u humor, presmiješno je :D
hahahahahaha
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Paki, daj stavi to u humor, presmiješno je :D
hahahahahaha
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Oly daj odi molim te updejtaj unigine heaven 2.0 temu,napravio sam malo bolji skor od prije,ostao sam na istom mjestu,ali mi je skor veci za kojih 10-ak bodova

ako ti nije teskoNevinašce

Updatano Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Jesam Šefe

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
protjeran

Večer! Evo malo Metro 2033 zaigro, sad će SSovi..

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina
neaktivan

jel tko gleda hari potera

17 godina
neaktivan
Gleda bi ja da mogu...
16 godina
neaktivan

opet ženske šefe

16 godina
neaktivan

Gledam ja Harisona Lončara.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
Kakve ženske?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kakve ženske?

tetka illi tko li već

ili nešto drugo

17 godina
neaktivan
Ne, putujem za SD
Za malo manje od uru vrimena san napokon kući - a onda - poist nešto po volji (lipo li je živit u hotelu - svom), pa ili spamat s vama, ili igrat JC2 :D
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Ne, putujem za SD
Za malo manje od uru vrimena san napokon kući - a onda - poist nešto po volji (lipo li je živit u hotelu - svom), pa ili spamat s vama, ili igrat JC2 :D

preko weekenda si u hotelu? De i ja bi živio tak ko ti...

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Šef kaže...
Ne, putujem za SD

preko weekenda si u hotelu? De i ja bi živio tak ko ti...

Njegov je hotel.
A preko tjedna je kod tete u Zadru zbog škole.

17 godina
neaktivan
Mrzim kad ljudi vide samo ovo HOTEL! Taj hotel uopće nije neki Hilton, i-što-ti-ja-znam nego kuća (malo veća) sa 12 soba (sveukupno) od kojih se 8 'izdaje' i ima restoran u prizemlju pa je zato 'hotel', ima 2 zvijezdice. Evo, Stipe će potvrdit da to nije ništa što bi ličilo na hotel. Nisam ja neki bogatun
16 godina
neaktivan

Šef=tajkun!!!

btw, šalim se, dobro je opisao...

iako uz hotel idu još neki popratni biznisi...

16 godina
stipica_zd kaže...

Šef=tajkun!!!

btw, šalim se, dobro je opisao...

iako uz hotel idu još neki popratni biznisi...

Dilanje jastukaSmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Hm, da neki popratni biznisi o kojima se ne smije pričat :P
Šalim se, pogledajte:
http://www.hotel-rajna.com
17 godina
neaktivan
Jeli link klikabilan?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Jeli link klikabilan?

Link is linkable!

17 godina
Šef kaže...
Mrzim kad ljudi vide samo ovo HOTEL! Taj hotel uopće nije neki Hilton, i-što-ti-ja-znam nego kuća (malo veća) sa 12 soba (sveukupno) od kojih se 8 'izdaje' i ima restoran u prizemlju pa je zato 'hotel', ima 2 zvijezdice. Evo, Stipe će potvrdit da to nije ništa što bi ličilo na hotel. Nisam ja neki bogatun

ima seCool

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan

Btw šefe samo tvoje ime govori već puno, šef!

17 godina
neaktivan
Borg, pa i nema se, iman 4 brata i malu seku, pa dok se svu djecu nahrani...
Uostalom po tehnici se vidi kako ja stojim
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Borg, pa i nema se, iman 4 brata i malu seku, pa dok se svu djecu nahrani...
Uostalom po tehnici se vidi kako ja stojim

Onaj cool smajlić je pokraj.
Btw, sad imamo svi tvoj broj telefona, bit će pozivaCool

17 godina
neaktivan
Nadimak san u školi dobija, duga priča...
17 godina
neaktivan
Nemate moj broj telefona, nego od kuće i od tate
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Hehe AMD vs. Intel... Moje su, ajmo reći prihvatile to da moraju slušati naredbe koje ima da Intelić Izlanuo se

Zadnja Nvidia koju sam imao je FX5200 (zapravo malo sam ju skurio), a od tada samo ATI kupujem. Imam razne modele: X9250 dva komada, x1650 pro, HD3650 AGP, ovdje 4870+4830, a u drugom kompu 4870-ku Cool

Od starih raga doma imam:7600GSO,HD2900Xt(512Mb),8800GTX,8800GT(1Gb),HD4850 i HD4870(koje su spojene sada u CF).

na 7600GSO sam spržil VRAM(počela mi bacat crte).8800GTX nije u funkciji zbog otgnutog komadiča PCB-aSmijeh,Na HD2900XT mi ošo vent(nikad nije dočekala novi hladnjak),a 8800GT,HD4870,HD4850 su još uvijek spremne za rad.Smijeh

Što se tabora tiče(ATI vs Nvidia) kupujem i jedno i drugo,iako iskreno preferiram Nvidiju,a u srcu mi ostao ATI/AMD(znam,znam komplicirana veza)Smijeh

Štoviše imao sam namijeru umjesto HD5870 upiknut Fermia,al pošto je Nvidia zakazala sa svojim izlaznim rokovima bio sam prisiljen uzet ATI-a.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 21:03 (microman).
17 godina
neaktivan
Kakva vam je web stranica? Ide se ubrzo u redizajn (koliko san ja čuja) pa recite što bi bilo dobro sredit.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice