Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.494.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Niste spamer dok ne dobijete poruku koju sam ja dobio, od windowsa osobno

spamer sam teški spamer sam teški
Q
17 godina
neaktivan

Hej ljudi, znam da je rađenje CPUa jako jako teško, jel se može arhitektura prodat nekoj firmi?

Gledao sam malo kako napraviti 16 Bit CPU ili tako nešto...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Ahahahaha
Ajme ove djece što su bila na dnevniku na hrtu, prvo dvojica kažu - želimo da ukine cajke :D, a drugi: Kao prvo on je bio 15 godina u komunističkoj partiji, pa pogledajte tko nam je predsjednik... Morate pogledat cijeli prilog.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Royal, imam ja nekog alata pa bi mogli nesto slozit :D
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan

Evo vratio se ja iz Afrike... Porokao sam par desetaka pobunjenika, uglavnom sniperom, ali su također ručni top i bacač granata montiran na auto bili vrlo zaposleni... Izlanuo se

Grafe su veselo pjevale pod haubom Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan

Koji su IT poslovi u HR dostupni? Tipa rađenja u većim firmama (BUG, Microsoft itd.) i kolke su plaće?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Evo vratio se ja iz Afrike... Porokao sam par desetaka pobunjenika, uglavnom sniperom, ali su također ručni top i bacač granata montiran na auto bili vrlo zaposleni... Izlanuo se

Grafe su veselo pjevale pod haubom Cool

Far Cry 2, zar ne?

17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Far Cry 2, zar ne?

Aha... Najviše mi se sviđa zbog grafike (Dunia Engine je Z.A.K.O.N.!!!)

A napucavanje i švrljanje zanimljivim prostranstvima tog virtualnog svijeta je poprilično zabavno Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan

Dobra večer!Evo mene opet.

@Oly,znam da prijatelj serucka,ni on nema jak komp a i puno mu memorije fali za 64-bitaSmijeh

Fućkaj ga!
18 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
RoyalBlood kaže...

Far Cry 2, zar ne?

Aha... Najviše mi se sviđa zbog grafike (Dunia Engine je Z.A.K.O.N.!!!)

A napucavanje i švrljanje zanimljivim prostranstvima tog virtualnog svijeta je poprilično zabavno Cool

Igra mi je odlična jer svatko može igrati stilom kojim hoće, ali dabogda grom strefio onoga tko je stavio respawn guardpostova svakih 5 minuta.. Pa jbt, više su me ganjali u Far Cry 2 nego u Burnoutu Paradise Cityju... Smijeh

EDIT: A volim se i gubiti tako da uzmem Springfield bolt-action sniper i idem u lov na zebre.. E too je gušt! Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 20:21 (AlienWare1).
17 godina

Bok svima, Jurra gdje si se sakrio ? Cool

Baš mi sviraju Dire Straits-i u solidnoj kvalitetiNevinašce

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
17 godina
neaktivan
Opet sam zaboravio sto sam htio reci/napisat. Oly, jesi probao sandbox?
18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Kakav sandbox? Battlefield 2 Sandbox mod ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 20:29 (AlienWare1).
16 godina
Šef kaže...
Evo napokon i mene, bio na tjelesnom na Visnjiku, na plivanju, super je...
Rocker pomognem ti ja oko izbora laptopa za vikend kad dođem kući na PC. Samo reci koliko para.
Paki jesi otišao iz škole zbog inauguracije?

ok...

Vecer ljudi...ima ceg novog kod vas?

Mi zgodni uvijek bez šminke hodamo
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Igra mi je odlična jer svatko može igrati stilom kojim hoće, ali dabogda grom strefio onoga tko je stavio respawn guardpostova svakih 5 minuta.. Pa jbt, više su me ganjali u Far Cry 2 nego u Burnoutu Paradise Cityju... Smijeh

EDIT: A volim se i gubiti tako da uzmem Springfield bolt-action sniper i idem u lov na zebre.. E too je gušt! Smijeh

Da taman pokorim par guard postova, a nakon određenog vremena kada prođem pored guard posta koji sam sredio, opet oni rokaju po meni (doduše bacač granata na autu je hebena stvar Cool)

A što se tiće lova ja volim naganjati autom zebre, antilope, bizone, ljudi, itd...

A i Burn Out Paradise imam negdje... Isto mi je zakon igra, jer pustim mozak tamo negdje dok ju igram Cool

Šef kaže...

Što je to Sandbox

17 godina
neaktivan
FC2 sandbox
Otkrio sam što mi se sviđa kod novog presidentea - sluša muziku! Mislim, želim reći, muzikalan je :D
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
FC2 sandbox
Otkrio sam što mi se sviđa kod novog presidentea - sluša muziku! Mislim, želim reći, muzikalan je :D

Ja sam napravio čitavu mapu sa njim..

Relativno je lagan za naučiti i dosta je zabavan.. Recimo ja sam uzeo bus i od busa sam napravio bunker of UFLL-a.. Na jednim vratima busa je strojnica, bus je oklopljen sa drvenim neprobojnim UFLL znakovima itd. Ili recimo, našao sam jedan model razrušene garaže, našao sam srušenu cesnu u objectima i kao sfurao sam da se cessna zabila u garažu.. Baš moćno izgleda..

EDIT: Našao sam mapu na jednom usb sticku, backupirao sam ih na stickove svoje..Metnut ću je na neki hosting servis, ima samo 2 megabajta pa neka Oly isproba..

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 20:48 (AlienWare1).
17 godina
neaktivan
Neznas sto je sandbox? Jesi čuo za Crysis sandbox?
Uglavnom u njemu imaš veliku praznu mapu na kojoj možeš raditi što god hoćeš, stavljat travu, stabla, auta, planine, vodu,...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Neznas sto je sandbox? Jesi čuo za Crysis sandbox?
Uglavnom u njemu imaš veliku praznu mapu na kojoj možeš raditi što god hoćeš, stavljat travu, stabla, auta, planine, vodu,...

Aha... To je neka vrsta editora mapa (time sam se još davne 2003 Cool zabavljao u serious samu, a prije toga sam radio vlastite mape u F-22 Lightningu 3 Misson Editoru)

17 godina
neaktivan

vecer ljudi,da vas nesto pitam dali ostaje nikotin u krvi poslje pusenja(2 cigarete),i koliko se dugo zadrzava?

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
18 godina
neaktivan

Evo vam je Far Cry 2 mapa... Nije bog zna što, ali mi je prva mapa pa ako netko ima Far Cry 2 neka isproba, verificirana je za barem 1 MP mod igre.. Sad sam se bacio na Trainz Simulator 2010 mape Smijeh

Nije dovršena, ako netko hoće, neka je dovrši, samo neka mi da credit...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 20:58 (AlienWare1).
17 godina
neaktivan
Neko se pravio vazan u drustvu, a? :D
16 godina
neaktivan

Večer spameri Namigiva

RIDER
17 godina
neaktivan
Jel se da igrat FC2 MP sa piratom? Da li se to uopce igra?
17 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Večer spameri Namigiva

A mene ne bi pozdravioBelji se!

Večer i tebi!

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Neko se pravio vazan u drustvu, a? :D

to mi je navika kad sam na kavi sa drustvom,a nitko mi nece odgovoriti?

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
rider15 kaže...

Večer spameri Namigiva

A mene ne bi pozdravioBelji se!

Večer i tebi!

Večer Tomislave eto pozdravio sam te Namigiva

RIDER
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Bok svima, Jurra gdje si se sakrio ? Cool

...ma nisam se sakrio, nego ovaj internet paket koji trenutno "imam" nije uvjek dostupan...Nevinašce

...kaos...
17 godina
neaktivan
A, zasto se brines? Starci ce ti vadit/piti krv? Nebih znao odgovor, pitaj seneku.
A što se tiče tog 'društva', radije se kani tog pušenja na kavici. To mi je nešto najbezveznije za vidit. Ako te ne 'vuče' da zapališ, zašto to radiš?! Tako u mom razredu isto imaju 3 ženske koje puše (šteta da ne 'puše' }:-) ) pa se dogovaraju koliko će cigara, koje će itd. To ne odobravam. A isto tako ima njih 2-3 koji puše jer su postali ovisni, a počeli su baš tako, mislili su da je to cool. To donekle odobravam.
Sad se moji savjeti čine glupima, ali nisam ti ja neki 'starkelja' od 70 godina koji ti dijeli savjete.
I jedno pitanje: koliko imaš godina?
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
A, zasto se brines? Starci ce ti vadit/piti krv? Nebih znao odgovor, pitaj seneku.
A što se tiče tog 'društva', radije se kani tog pušenja na kavici. To mi je nešto najbezveznije za vidit. Ako te ne 'vuče' da zapališ, zašto to radiš?! Tako u mom razredu isto imaju 3 ženske koje puše (šteta da ne 'puše' }:-) ) pa se dogovaraju koliko će cigara, koje će itd. To ne odobravam. A isto tako ima njih 2-3 koji puše jer su postali ovisni, a počeli su baš tako, mislili su da je to cool. To donekle odobravam.
Sad se moji savjeti čine glupima, ali nisam ti ja neki 'starkelja' od 70 godina koji ti dijeli savjete.
I jedno pitanje: koliko imaš godina?

ja ti tako "puseljkam" ima godinu i pol,kad hocu zapalim a kad necu ne vuce me,mogu bez nijih mjesecima,jednostavno me nije navuklo,imam 16 godina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 21:24 (Gman).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice