- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hej ljudi, znam da je rađenje CPUa jako jako teško, jel se može arhitektura prodat nekoj firmi?
Gledao sam malo kako napraviti 16 Bit CPU ili tako nešto...
Ajme ove djece što su bila na dnevniku na hrtu, prvo dvojica kažu - želimo da ukine cajke :D, a drugi: Kao prvo on je bio 15 godina u komunističkoj partiji, pa pogledajte tko nam je predsjednik... Morate pogledat cijeli prilog.
Evo vratio se ja iz Afrike... Porokao sam par desetaka pobunjenika, uglavnom sniperom, ali su također ručni top i bacač granata montiran na auto bili vrlo zaposleni... 
Grafe su veselo pjevale pod haubom 
Koji su IT poslovi u HR dostupni? Tipa rađenja u većim firmama (BUG, Microsoft itd.) i kolke su plaće?
Evo vratio se ja iz Afrike... Porokao sam par desetaka pobunjenika, uglavnom sniperom, ali su također ručni top i bacač granata montiran na auto bili vrlo zaposleni... 
Grafe su veselo pjevale pod haubom 
Far Cry 2, zar ne?
Far Cry 2, zar ne?
Aha... Najviše mi se sviđa zbog grafike (Dunia Engine je Z.A.K.O.N.!!!)
A napucavanje i švrljanje zanimljivim prostranstvima tog virtualnog svijeta je poprilično zabavno 
Dobra večer!Evo mene opet.
@Oly,znam da prijatelj serucka,ni on nema jak komp a i puno mu memorije fali za 64-bita
Far Cry 2, zar ne?
Aha... Najviše mi se sviđa zbog grafike (Dunia Engine je Z.A.K.O.N.!!!)
A napucavanje i švrljanje zanimljivim prostranstvima tog virtualnog svijeta je poprilično zabavno 
Igra mi je odlična jer svatko može igrati stilom kojim hoće, ali dabogda grom strefio onoga tko je stavio respawn guardpostova svakih 5 minuta.. Pa jbt, više su me ganjali u Far Cry 2 nego u Burnoutu Paradise Cityju... 
EDIT: A volim se i gubiti tako da uzmem Springfield bolt-action sniper i idem u lov na zebre.. E too je gušt! 
Kakav sandbox? Battlefield 2 Sandbox mod ili?
Rocker pomognem ti ja oko izbora laptopa za vikend kad dođem kući na PC. Samo reci koliko para.
Paki jesi otišao iz škole zbog inauguracije?
ok...
Vecer ljudi...ima ceg novog kod vas?
Igra mi je odlična jer svatko može igrati stilom kojim hoće, ali dabogda grom strefio onoga tko je stavio respawn guardpostova svakih 5 minuta.. Pa jbt, više su me ganjali u Far Cry 2 nego u Burnoutu Paradise Cityju... 
EDIT: A volim se i gubiti tako da uzmem Springfield bolt-action sniper i idem u lov na zebre.. E too je gušt! 
Da taman pokorim par guard postova, a nakon određenog vremena kada prođem pored guard posta koji sam sredio, opet oni rokaju po meni (doduše bacač granata na autu je hebena stvar
)
A što se tiće lova ja volim naganjati autom zebre, antilope, bizone, ljudi, itd...
A i Burn Out Paradise imam negdje... Isto mi je zakon igra, jer pustim mozak tamo negdje dok ju igram 
Što je to Sandbox
Otkrio sam što mi se sviđa kod novog presidentea - sluša muziku! Mislim, želim reći, muzikalan je :D
Otkrio sam što mi se sviđa kod novog presidentea - sluša muziku! Mislim, želim reći, muzikalan je :D
Ja sam napravio čitavu mapu sa njim..
Relativno je lagan za naučiti i dosta je zabavan.. Recimo ja sam uzeo bus i od busa sam napravio bunker of UFLL-a.. Na jednim vratima busa je strojnica, bus je oklopljen sa drvenim neprobojnim UFLL znakovima itd. Ili recimo, našao sam jedan model razrušene garaže, našao sam srušenu cesnu u objectima i kao sfurao sam da se cessna zabila u garažu.. Baš moćno izgleda..
EDIT: Našao sam mapu na jednom usb sticku, backupirao sam ih na stickove svoje..Metnut ću je na neki hosting servis, ima samo 2 megabajta pa neka Oly isproba..
Uglavnom u njemu imaš veliku praznu mapu na kojoj možeš raditi što god hoćeš, stavljat travu, stabla, auta, planine, vodu,...
Uglavnom u njemu imaš veliku praznu mapu na kojoj možeš raditi što god hoćeš, stavljat travu, stabla, auta, planine, vodu,...
Aha... To je neka vrsta editora mapa (time sam se još davne 2003
zabavljao u serious samu, a prije toga sam radio vlastite mape u F-22 Lightningu 3 Misson Editoru)
vecer ljudi,da vas nesto pitam dali ostaje nikotin u krvi poslje pusenja(2 cigarete),i koliko se dugo zadrzava?
Evo vam je Far Cry 2 mapa... Nije bog zna što, ali mi je prva mapa pa ako netko ima Far Cry 2 neka isproba, verificirana je za barem 1 MP mod igre.. Sad sam se bacio na Trainz Simulator 2010 mape 
Nije dovršena, ako netko hoće, neka je dovrši, samo neka mi da credit...
Večer spameri 
Večer spameri 
A mene ne bi pozdravio
!
Večer i tebi!
to mi je navika kad sam na kavi sa drustvom,a nitko mi nece odgovoriti?
Večer spameri 
A mene ne bi pozdravio
!
Večer i tebi!
Večer Tomislave eto pozdravio sam te 
A što se tiče tog 'društva', radije se kani tog pušenja na kavici. To mi je nešto najbezveznije za vidit. Ako te ne 'vuče' da zapališ, zašto to radiš?! Tako u mom razredu isto imaju 3 ženske koje puše (šteta da ne 'puše' }:-) ) pa se dogovaraju koliko će cigara, koje će itd. To ne odobravam. A isto tako ima njih 2-3 koji puše jer su postali ovisni, a počeli su baš tako, mislili su da je to cool. To donekle odobravam.
Sad se moji savjeti čine glupima, ali nisam ti ja neki 'starkelja' od 70 godina koji ti dijeli savjete.
I jedno pitanje: koliko imaš godina?
A što se tiče tog 'društva', radije se kani tog pušenja na kavici. To mi je nešto najbezveznije za vidit. Ako te ne 'vuče' da zapališ, zašto to radiš?! Tako u mom razredu isto imaju 3 ženske koje puše (šteta da ne 'puše' }:-) ) pa se dogovaraju koliko će cigara, koje će itd. To ne odobravam. A isto tako ima njih 2-3 koji puše jer su postali ovisni, a počeli su baš tako, mislili su da je to cool. To donekle odobravam.
Sad se moji savjeti čine glupima, ali nisam ti ja neki 'starkelja' od 70 godina koji ti dijeli savjete.
I jedno pitanje: koliko imaš godina?
ja ti tako "puseljkam" ima godinu i pol,kad hocu zapalim a kad necu ne vuce me,mogu bez nijih mjesecima,jednostavno me nije navuklo,imam 16 godina.