Ljevaci+Dešnjaci=Lješnjaci
Bok svim birtašima, a di su ultra-ljevi crveni lješnjaci fučkaj ga.
U političkoj temi!
Ajoj kako ste svi politički i filozofski i tko zna kako obrazovani... Ja to niš ne razumijem!!!!
Nego, s obzirom da Tiby-a večeras nema, a vama mozak predobro radi, morat ćete se odlučit koji od vas plaća rudnu??? Ali neću Ožujsko od pola litre, hoću dva Ožujska od 0,33L
Nema pive? Hoću teleporterski uređaj u bircu da se mogu odmah teleportirati u svoj stan! Ili bar transport malenim svemirskim brodom... Ikarus01 će upravljati u cockpitu, on zna voziti s autopilotom i želim safe touchdown! Može vožnja preko jump pack pogona! :-P
Nema pive? Hoću teleporterski uređaj u bircu da se mogu odmah teleportirati u svoj stan! Ili bar transport malenim svemirskim brodom... Ikarus01 će upravljati u cockpitu, on zna voziti s autopilotom i želim safe touchdown! Može vožnja preko jump pack pogona! :-P
bumo napravili jedan krug oko Zemlje virgin galacticom pa onda jedno vertikalno slijetanje kad se elon musk zmisli s tehnikalijama.
Btw čim ću upravljati ako je autopilot,znaš ja ti volim onako kromanjonski s jednom rukom na yoke-eu druga na marko l.-ovim sočnim buncekima.
kuc kuc....
kuc kuc....
tko je?
Ah znam podsjetnik za zatvaranje birca
CLOSED
:P
Valjda nije brava zahrđala.
bumo napravili jedan krug oko Zemlje virgin galacticom pa onda jedno vertikalno slijetanje kad se elon musk zmisli s tehnikalijama.
Btw čim ću upravljati ako je autopilot,znaš ja ti volim onako kromanjonski s jednom rukom na yoke-eu druga na marko l.-ovim sočnim buncekima.
Pa ovako, ti pazi da imamo dobar pogled na krajolik dolje... Autopilot će odraditi sve ostalo... Znači autopilot određuje rutu i ne da da previše zastraniš s puta...
----
Inače ljudi, netko me jednom učio kako da radim crtiće crtanjem ali ne na kompjuteru... Nego uzmeš blok ili blokić i crtaš na svaki papir jedan frame i recimo napraviš 2-5 frame po sekundi... Pa listaš proizvoljno brzo i to djeluje kao da se nešto miče... Izgleda fora...
Ali meni, s obzirom da sam (malo) stariji izgleda sad više fora da nacrtam događaj u tri slike na A4 papiru, po mogućnosti ga okrenem vodoravno i u 3 slike što se dogodilo... Možda zapilim s nekim detaljima... Npr. Da se satelit počeo okretati od vibracija shuttle-a kad smo prošli blizu njega (rotirati)... Hehe...
Nemam vremena doduše za to pa bi mogao na staru godinu ili na Uskrs...
Pa ću možda i na putovanje u unutrašnjost ili središte Zemlje... :-P
:-)
snježne radosti?
Upala mi litra vode u uši
snježne radosti?
Upala mi litra vode u uši
Nema ništa radosno u nepremostivim nasipima snijega.
Dobro veče svima,kak ste mi danas ? Malo danas bilo kiše ali ostatak dana je bio ok za treniranje :)
Dobro veče svima,kak ste mi danas ? Malo danas bilo kiše ali ostatak dana je bio ok za treniranje :)
Bogu hvala, danas nisam vidio ni kap.
Ovdje je bilo samo ujutro,a ostatak dana bura i malo sitne kišice.
Dobar dan!
Razbit ću svoj televizor, sve su uništili od TV programa!!! To ni 120-godišnjoj babi ne bi bilo zabavno i dobro!!!
Ugodno poslijepodne!
Ugodno poslijepodne!
Također. Danas lijepo sunčano vrijeme i najbolja zarada dosad: Popravio računalo i zaradio 10€ + novo računalo koje trenutno upgradujem.
Ugodno poslijepodne!
Također. Danas lijepo sunčano vrijeme i najbolja zarada dosad: Popravio računalo i zaradio 10€ + novo računalo koje trenutno upgradujem.
Sunčano je pa nema nikoga u bircu na zalost.
Pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme ovdje
Sutra dan vještica, jeste uzeli išta za svoje drage? :D
Sutra dan vještica, jeste uzeli išta za svoje drage? :D
Uz'o joj 100 eura
Komentar: Slabići piju pivu, faca pije kavu.
Komentar: Slabići Gospoda pije pivu, faca pije kavu.
Svi zadovoljni :D
I tako lopata izgleda ide u ormare... Može! Gospoda piju pivu, faca pije kavu!
U birc smo danas doveli za jedan stol uredske stolice... Pa imamo 4 uredske stolice za jednim uredskim stolom u bircu... Obavezno za tim stolom želim cjenik pudinga (pored običnog cjenika), da znaju da imamo i pudinge!
I tako lopata izgleda ide u ormare... Može! Gospoda piju pivu, faca pije kavu!
Bok svim birtašima, ma jok stigle su zakonske promjene, pa sad zimske lopate više ne idu u ormare kao nekad prije.Ubuduče takve lopate bit če iskorištene za lemanje po leđima, kolko udaraca i kojom jačinom to ovisi o tome kolko je neko gadno zasral u određenoj situaciji.
U birc smo danas doveli za jedan stol uredske stolice... Pa imamo 4 uredske stolice za jednim uredskim stolom u bircu... Obavezno za tim stolom želim cjenik pudinga (pored običnog cjenika), da znaju da imamo i pudinge!
Puding navečer, kava u pol 12...
Nije ni čudno kako su pijanci pobjegli iz ovog birca, ti si sve rastjerao.
Fečer svima.
Jel zna tko šta je s korisnikom ''simeparanoja''?
Šimi se gubi trag nakon 11.2013. ako se ne varam.
Jel zna tko šta je s korisnikom ''simeparanoja''?
Šimi se gubi trag nakon 11.2013. ako se ne varam.
Petljao sa susjedom pa dobio lopatom po tastaturi...
Dobra večer svima i Zatvoreno.