Ljevaci+Dešnjaci=Lješnjaci 
Bok svim birtašima, a di su ultra-ljevi crveni lješnjaci fučkaj ga.
U političkoj temi!
Ajoj kako ste svi politički i filozofski i tko zna kako obrazovani... Ja to niš ne razumijem!!!!
Nego, s obzirom da Tiby-a večeras nema, a vama mozak predobro radi, morat ćete se odlučit koji od vas plaća rudnu??? Ali neću Ožujsko od pola litre, hoću dva Ožujska od 0,33L
Nema pive? Hoću teleporterski uređaj u bircu da se mogu odmah teleportirati u svoj stan! Ili bar transport malenim svemirskim brodom... Ikarus01 će upravljati u cockpitu, on zna voziti s autopilotom i želim safe touchdown! Može vožnja preko jump pack pogona! :-P
Nema pive? Hoću teleporterski uređaj u bircu da se mogu odmah teleportirati u svoj stan! Ili bar transport malenim svemirskim brodom... Ikarus01 će upravljati u cockpitu, on zna voziti s autopilotom i želim safe touchdown! Može vožnja preko jump pack pogona! :-P
bumo napravili jedan krug oko Zemlje virgin galacticom pa onda jedno vertikalno slijetanje kad se elon musk zmisli s tehnikalijama.
Btw čim ću upravljati ako je autopilot,znaš ja ti volim onako kromanjonski s jednom rukom na yoke-eu druga na marko l.-ovim sočnim buncekima.
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
kuc kuc.... 
kuc kuc.... 
tko je?
Ah znam podsjetnik za zatvaranje birca
CLOSED
:P
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Valjda nije brava zahrđala.
bumo napravili jedan krug oko Zemlje virgin galacticom pa onda jedno vertikalno slijetanje kad se elon musk zmisli s tehnikalijama.
Btw čim ću upravljati ako je autopilot,znaš ja ti volim onako kromanjonski s jednom rukom na yoke-eu druga na marko l.-ovim sočnim buncekima.
Pa ovako, ti pazi da imamo dobar pogled na krajolik dolje... Autopilot će odraditi sve ostalo... Znači autopilot određuje rutu i ne da da previše zastraniš s puta...
----
Inače ljudi, netko me jednom učio kako da radim crtiće crtanjem ali ne na kompjuteru... Nego uzmeš blok ili blokić i crtaš na svaki papir jedan frame i recimo napraviš 2-5 frame po sekundi... Pa listaš proizvoljno brzo i to djeluje kao da se nešto miče... Izgleda fora...
Ali meni, s obzirom da sam (malo) stariji izgleda sad više fora da nacrtam događaj u tri slike na A4 papiru, po mogućnosti ga okrenem vodoravno i u 3 slike što se dogodilo... Možda zapilim s nekim detaljima... Npr. Da se satelit počeo okretati od vibracija shuttle-a kad smo prošli blizu njega (rotirati)... Hehe...
Nemam vremena doduše za to pa bi mogao na staru godinu ili na Uskrs...
Pa ću možda i na putovanje u unutrašnjost ili središte Zemlje... :-P
:-)
snježne radosti?
Upala mi litra vode u uši 
snježne radosti?
Upala mi litra vode u uši 
Nema ništa radosno u nepremostivim nasipima snijega.
Dobro veče svima,kak ste mi danas ? Malo danas bilo kiše ali ostatak dana je bio ok za treniranje :)
Ma trošu svi drogiraju se :D
Dobro veče svima,kak ste mi danas ? Malo danas bilo kiše ali ostatak dana je bio ok za treniranje :)
Bogu hvala, danas nisam vidio ni kap.
Ovdje je bilo samo ujutro,a ostatak dana bura i malo sitne kišice.
Ma trošu svi drogiraju se :D
Dobar dan!
Razbit ću svoj televizor, sve su uništili od TV programa!!! To ni 120-godišnjoj babi ne bi bilo zabavno i dobro!!!
Ugodno poslijepodne! 
Ugodno poslijepodne! 
Također. Danas lijepo sunčano vrijeme i najbolja zarada dosad: Popravio računalo i zaradio 10€ + novo računalo koje trenutno upgradujem.
Ugodno poslijepodne! 
Također. Danas lijepo sunčano vrijeme i najbolja zarada dosad: Popravio računalo i zaradio 10€ + novo računalo koje trenutno upgradujem.
Sunčano je pa nema nikoga u bircu na zalost.
Pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme ovdje
Sutra dan vještica, jeste uzeli išta za svoje drage? :D
Sutra dan vještica, jeste uzeli išta za svoje drage? :D
Uz'o joj 100 eura 
Komentar: Slabići piju pivu, faca pije kavu.

Komentar: Slabići Gospoda pije pivu, faca pije kavu.

Svi zadovoljni :D
I tako lopata izgleda ide u ormare... Može! Gospoda piju pivu, faca pije kavu! 
U birc smo danas doveli za jedan stol uredske stolice... Pa imamo 4 uredske stolice za jednim uredskim stolom u bircu... Obavezno za tim stolom želim cjenik pudinga (pored običnog cjenika), da znaju da imamo i pudinge!
I tako lopata izgleda ide u ormare... Može! Gospoda piju pivu, faca pije kavu! 
Bok svim birtašima, ma jok stigle su zakonske promjene, pa sad zimske lopate više ne idu u ormare kao nekad prije.Ubuduče takve lopate bit če iskorištene za lemanje po leđima, kolko udaraca i kojom jačinom to ovisi o tome kolko je neko gadno zasral u određenoj situaciji.
U birc smo danas doveli za jedan stol uredske stolice... Pa imamo 4 uredske stolice za jednim uredskim stolom u bircu... Obavezno za tim stolom želim cjenik pudinga (pored običnog cjenika), da znaju da imamo i pudinge!
Puding navečer, kava u pol 12...
Nije ni čudno kako su pijanci pobjegli iz ovog birca, ti si sve rastjerao.
Fečer svima.
Jel zna tko šta je s korisnikom ''simeparanoja''?
Šimi se gubi trag nakon 11.2013. ako se ne varam.
Jel zna tko šta je s korisnikom ''simeparanoja''?
Šimi se gubi trag nakon 11.2013. ako se ne varam.
Petljao sa susjedom pa dobio lopatom po tastaturi...
Dobra večer svima i Zatvoreno.