Može pomoć u vezi elektrotehnike (kondenzatori, magneti, elektromagneti) pišem test, imam sliku testa ali nemam pojma ništa, nisam bio u šk 2 tjedna, nakupilo se toga. Aj ako se netko razumije i ima volje pomoći nek se javi, fasttt. Hvalaa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može pomoć u vezi elektrotehnike (kondenzatori, magneti, elektromagneti) pišem test, imam sliku testa ali nemam pojma ništa, nisam bio u šk 2 tjedna, nakupilo se toga. Aj ako se netko razumije i ima volje pomoći nek se javi, fasttt. Hvalaa
šalji
Červe ljudovi.
Bok svim birtašima, što se radi...
Uči se,kažu da se uči čitav život,sudeći po tome,ja sam na samrti
Pa ukro si mi ulaznu poštapalicu, i kaj ču sad ja napisat jel, no kad si več tu ponudi s nečim kakve kiflice ili piroške sa sirom da nam ne bude dosadno jel.
U birc smo danas doveli za jedan stol uredske stolice... Pa imamo 4 uredske stolice za jednim uredskim stolom u bircu... Obavezno za tim stolom želim cjenik pudinga (pored običnog cjenika), da znaju da imamo i pudinge!
Puding navečer, kava u pol 12...
Nije ni čudno kako su pijanci pobjegli iz ovog birca, ti si sve rastjerao.
Fečer svima.
Evo sad je 13:45 ja drmnuo jednu kolu :-P Ja ne znam za tebe, al meni je to jako cool :-)
A čuj sorry za pijance, moraš žešće pit jel pa će oni doć :-)
Čuj, evo kad dođe konobar plaćam ti pivu po izboru... Samo za tebe...
Evo i rambo će jednu nakon bureka...
Ha čuj, znaš kako se kaže, o ukusima se ne raspravlja!!! Meni isto nekad dođe da popijem pivu, a nekad da pojedem puding... A ako ti smetaju nealkoholičari u bircu, lijepi nekakve alkoholičarske natpise, briga mene... Ili dofuraj policiju da me istjera :-P
Upravo sam na stol kao poklon dobio Nojevo alkoholno jaje! Izvana čokolada, iznutra alkohol! Surprise alkohol! Nisam znao koji je, ali je bio neki super! Super birc! Konačno neke super stvari! Ono s klaunom je bilo katastrofa... Čija je to uopće bila ideja???
Pa ukro si mi ulaznu poštapalicu, i kaj ču sad ja napisat jel, no kad si več tu ponudi s nečim kakve kiflice ili piroške sa sirom da nam ne bude dosadno jel.
Bok svim birtašima... od sada je to moj ulet u birtiju. Fućkaj ga...
Bok svim birtašima
Bok :) Jučer sam pao i imao sam krvarenje iz nosa,srećom sad je sve ok. Danas malo teretane
Bok svim birtašima, e neče ič to je moja zaštičena i patentirana ulazna šema, i to več odavno dakle vidimo se na sudu.
Bok :) Jučer sam pao i imao sam krvarenje iz nosa,srećom sad je sve ok. Danas malo teretane
Zbog čega si opal, da nije od alkohola ako da priznaj i pola ti oprostimo.
Ne znam u kakve vi to teretane idete,al kod nas se iz šejka poteže konjak
Bok svim birtašima, e neče ič to je moja zaštičena i patentirana ulazna šema, i to več odavno dakle vidimo se na sudu.
Zbog čega si opal, da nije od alkohola ako da priznaj i pola ti oprostimo.
Sudar glavama dok smo igrali nogomet na tribinama
Ma kakvi, ne prolazi ti to na sudu
Imaju oni važnijeg posla... npr. Bandić...
Bok svim birtašima, kaj se radi...
ništa, još je rano za bilo kakav rad, nekakva magla i pije se kava (-:
Jutro svima :) Kako ste danas ?
Bok svim birtašima, vidim Jurra nam je danas nešto uranio...
Vodio rođaka kod psihologa,i sad se ona zeza s njim kako on ne bi znao čuvat ni nacrtane ovce i ona ih nacrta i ode nešto fotokopirat,tip nacrto ogradu oko njih i otišao za njom
Ne zna se tko je luđi....btw dobar večer.
Jutro
ovi u bircu niti ne znaju da je proljeće (-:
Ovi u bircu ne znaju ni rundu okrenut... (:
ovi u bircu niti ne znaju da je proljeće (-:
Svi smo vani fatamo sunce...
Svi smo vani fatamo sunce...
I mjesec. Koji će ga vrag znati na ovoj pomrčini...
Dobar dan svima....
Moj susjed koji radi u rusiji kaže da je kod njih svaki dan pomrčina
Vodka overrule!
Sunce sija i u disku!!! Kad dođeš tamo sve je svijetlo!!!
Kakve pomrčine, ja ga nosim na sunčanim naočalama, na satu, a i na kapi!! :-P
Nazdravlje!!! Ali da bi kihnuo, prvo moraš popiti pivu!!! Ili dvije, ali ne od prijatelja!