guten abend,evribadi...p.s. modovi,ako je u temi humor bio offtopic/glup post,onda ste bar mogli sliku ostavit...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izbilo ga iz papuca...
tiby zar i ti sine nesritnice
na kraju izgleda da cu na tcomu zavrsit
- Zašto? S njima nikad nisam imao problema, imam ADSL već 6 godina, router je i dalje orginal, radi kao sat od prvog dana, probao MAXTV 3 mjeseca, nije mi se dopao, vratio ga, oni ga preuzeli i nikakvih problema. Nikada mi veza u 6 godina nije pukla, radi kao sat, iako sam na selu u kabeli od telefona idu preko Korane i po polju gdje idu traktori, nevrijeme mi je srušilo bor na kabele, to je bilo navečer, već ujutro oko 8 su postavili novi kabel, ja ih čak nisam ni zvao, nego susjed.
- Malo jesu skuplji, ali nemam zamjerke, potpisao sam novi ugovor naa 2 godine i uzeo Huawei tablet, to mi je već treći poklon od njih.
- Evo, a i posljednja parjanica od T-coma je 4G mobilni internet, ugovorna obveza 2 godine isto, prezadovoljan sam s njima.
kod mene je jednom bio 3 mj. kvar,cijeli kvart bio bez telefona/interneta,doduše susjedi su se svađali zbog stupa i kablova,pa ne znam jesu li za toliko čekanje krivi susjedi ili tcom...
a ne znam, mislim se tcom ili iskon
h1 je dstupan ali priko tcoma sta mi se ne isplati
Bas isel gledati Steave Posao, not bad, not bad.
Samo sto su bila neka 4 klinca sa nekakvim gay-one direction frizurama koji neznaju ni sto je maticna ploca.
kod mene je jednom bio 3 mj. kvar,cijeli kvart bio bez telefona/interneta,doduše susjedi su se svađali zbog stupa i kablova,pa ne znam jesu li za toliko čekanje krivi susjedi ili tcom...
Ja stvarno nemam pritužbi na njih po pitanju kvarova. Nikad nisam bila bez interneta/telefona dulje od 2-3 sata. Dođu odmah čim ih zoveš. Jednom poslije oluje došli u 9 navečer i s lampama kopali po sandučiću. Možda ovisi o podružnici kojoj pripadaš.
Bas isel gledati Steave Posao, not bad, not bad.
Samo sto su bila neka 4 klinca sa nekakvim gay-one direction frizurama koji neznaju ni sto je maticna ploca.
morala sam ić googlat kakve su to frizure
jutar...
morgen
Jutro narode.
Dobro jutro.,Hrvatska ne ide na Eurosong sljedeće godine-eto napokon jedna dobra vijest-opametili se oni smradovi sa Prisavlja
Dobro jutro.,Hrvatska ne ide na Eurosong sljedeće godine-eto napokon jedna dobra vijest-opametili se oni smradovi sa Prisavlja
Eurosong je ionako postalo s*anje..
eo i mene....ovi prvašići će me glave i živaca koštat...
p.s. i ove helikoptere isto nabijem na qurac....
Dobra vecer svima.
eo i mene....ovi prvašići će me glave i živaca koštat...
p.s. i ove helikoptere isto nabijem na qurac....
Ajde malo pripazi na riječnik...
hello
zjev....
Nije ovaj birc što je bio prije par tjedana.

jutro
Nije ovaj birc što je bio prije par tjedana.
Ma nemoj?
Jutro svima
btw neki dan sam išao skidati flash player 18, baš je bilo zanimljivo (-:
ae