Uh skoro sam zaboravio: Sime kupio sam si maslinovo ulje ne trebas mi nabavljati :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uh skoro sam zaboravio: Sime kupio sam si maslinovo ulje ne trebas mi nabavljati :)
a jesi neka ja vec narucila
Hvala ti ko bratu:)
pazi da tebi prigorka gljiva ne nabere
pazi da tebi prigorka gljiva ne nabere
Jel se rugala sova ?
Imam ti ja neku martini brlju....p.s. tražim pola godine piće od kokosa i sad progooglam ''malibu'' i pam-baš ono što sam tražio probaj malibu+multivitamin+limetu
malibu + fanta

Btw upravo sam otkrila The friendzone club temu umiiiireeem
Naravno da nebi :)
Otkrij i moje postove u toj temi pa ćeš tek umirat :)
Btw upravo sam otkrila The friendzone club temu umiiiireeem
Jel to nešto i na moj račun? :P
Ma na tvoj se račun najbolje smijati :P
Ma na tvoj se račun najbolje smijati :P
A ti to znaš iz iskustva. :D
Jel se rugala sova ?
S obzirom da sam ja ta prigorka koju spominje vrlo vjerojatno
Naravno da nebi :)
Otkrij i moje postove u toj temi pa ćeš tek umirat :)
Čitam cijelo popodne( I have no life) nemoguće je fulat tvoje
Nije...kao što sam već prije rekla tvoja zbrčkanost mi je slatka a ne smiješna
A ti to znaš iz iskustva. :D
Više-manje da

Ideš i ti na zabave pod šatorum? :)

Ideš i ti na zabave pod šatorum? :)
Jok, dobim ospice od pijanih orangutana koji skakuću na taktove Stjepana Jeršeka Štefa
Jok, dobim ospice od pijanih orangutana koji skakuću na taktove Stjepana Jeršeka Štefa
Nemoraš nama lagat :P
Nemoraš nama lagat :P
ne lažem...ja sam jedan od onih izroda kojeg svi u selu gledaju ispod oka jer hoda okolo u razderanim trapericama i iz kuće uvijek trešti Disturbed, Oomph il tak nešt
ne lažem...ja sam jedan od onih izroda kojeg svi u selu gledaju ispod oka jer hoda okolo u razderanim trapericama i iz kuće uvijek trešti Disturbed, Oomph il tak nešt
Skužio sam taj dio, al to ne znači da neideš pod šator :)
slonica Nelica
Skužio sam taj dio, al to ne znači da neideš pod šator :)
neidem...neda mi dragi
červe :)
morgen

ja doša i odma gibam baterija mi na 20%,a ups i letva nisu tu :P
Dobar dan "dobri" ljudi.
Dobar dan "dobri" ljudi.
evo me nazad...čuo sam da xxx dijeli kartone na neaktivnim profilima(npr meni)....
Dobar dan "dobri" ljudi.
evo me nazad...čuo sam da xxx dijeli kartone na neaktivnim profilima(npr meni)....
Dan...ak si ti neaktivan ja sam plavuša
bilo je to daavno prije tebe....pogledaj u temi ''humor'' :)
UPOZORENJE!!!!!!
Ne dopuštajte da vam instalira zakrpe na windows update i to KB2760411, KB2760588 i KB276058, to je zakrpe za OFFICE 2007.
Problem postoji svim računalima, razlog: ako pokušate instalirat zakrpe od ove 3 zakrpe problem je u petlju znači on može vam nekoliko puta na isto instalira ažuranja iako je uspješno instaliran, ali nakon restarta opet i opet i tako nedougled.
Microsoft je neke povukao i istražuje problem.
Meni se jučer i danas ukupno 5 puta instalirao ista ažuranja i čine se kao da nije instalirana a u popis vide uspješna instaliran. No čudan problem još nije rješeno pa me zanima kako će reagirat microsoft. Problem je u Microsoftu.
Nello
- Ma tko je još vidio instalirat njihov update, to ti samo probleme stvara, ništa više.
- Ovo tvoje je samo manji problem i to da ti više puta instalira jedan te isti update nije samo kod toga, ima toga više.
- Ako računalo koristiš pametno, nećeš imat problema nikada, update samo uzima prostor na disku i zagušuje računalo.
- Ako ti surfaš ne znam kuda i instaliraš svakakvo smeće na sustav, neće te ni update spasit, samo kod reinstalla budeš morao sve skidati ponovno.