Nadam se da će se skoro vratiti, ovaj xxxman je uzeo maha, više je zaključani nego otključani tema
Nadam se da će se skoro vratiti, ovaj xxxman je uzeo maha, više je zaključani nego otključani tema
Znao sam da viri odnekle
Nego, ja sam preuzeo tvoj stari posao, mislim da sam trenutno čovjek koji je kliknuo najviše prijavi gumba
Znao sam da viri odnekle
Nego, ja sam preuzeo tvoj stari posao, mislim da sam trenutno čovjek koji je kliknuo najviše prijavi gumba
uvijek :)
mislim da nisi :D
ne gledam prijave trenutno, razmišljam koji mobitel nabaviti za kikiriki i kako...
ne gledam prijave trenutno, razmišljam koji mobitel nabaviti za kikiriki i kako...
Huawei g300 ti je moja preporuka, trenutno najbolji mobitel za solidne novce...
Mislim, kao firmin čovjek, preporučujem ti gayphone 5, ali kao čestit forumaš, sa druge stranice najboljih forumaša, preporučam gore navedenog huaweia
Znao sam da viri odnekle
uvijek :)
mislim da nisi :D
Evo ti odlične kikiriki prilike, ja ti nudim svoj stari ali ispravan Ericsson T-10s kaj veliš na tu ponudu.
Huawei g300 ti je moja preporuka, trenutno najbolji mobitel za solidne novce...
Mislim, kao firmin čovjek, preporučujem ti gayphone 5, ali kao čestit forumaš, sa druge stranice najboljih forumaša, preporučam gore navedenog huaweia
to baš i nije kikiriki...
meni treba nešto kao drugi mob za na poslu, da mi ga nije žao uništit za 3-4 mjeseca...ne namjeravam Xperiu P vuć po prašini i neznam čemu...
Evo ti odlične kikiriki prilike, ja ti nudim svoj stari ali ispravan Ericsson T-10s kaj veliš na tu ponudu.
dam ti 3 kikirikija u ljusci :D
Testiranje potpisa.
Vidite mi potpis.
Linkovi, ako tko treba
meni treba nešto kao drugi mob za na poslu, da mi ga nije žao uništit za 3-4 mjeseca...ne namjeravam Xperiu P vuć po prašini i neznam čemu...
Nokiu 3310 ne možeš uništiti. A dobra je i za samoobranu :)
Jao ma nemoj biti toliko rastrošan, osim toga ramba kupiš čipsom pssssttt to ti nisam ja šapnuo...
Jao ma nemoj biti toliko rastrošan, osim toga ramba kupiš čipsom pssssttt to ti nisam ja šapnuo...
Hm čips baš i nije jeftin jel, ok ovaj domači iz Getroa 200g je 6.5 kuna to nije puno a dobar je. No da vidiš ove druge idijotske marke, koji prodaju čips od pozlačenog krumpira pa 200g košta 15kn i više usput Sljemenska utrka HTV2 slika je u vražju mater loša vrhunsko 4-3 sprešano dubre.
Dobra večer svima....
@Tiby: Izgleda da se whisperica ljuti na tebe..
Dobra večer svima....
@Tiby: Izgleda da se whisperica ljuti na tebe..
Zašto??
Zašto??
Netko je pronio glas po forumu da da si ti rekao da je čeka četvrto.
Netko je pronio glas po forumu da da si ti rekao da je čeka četvrto.
Misliš peto, troje malodobnih + jedan punoljetni otac.
Malo sam bio pobrkao lončiće mislio sam kako ima 2+tata a ono ispalo 3+tata moj bed totalni...
Misliš peto, troje malodobnih + jedan punoljetni otac.
Malo sam bio pobrkao lončiće mislio sam kako ima 2+tata a ono ispalo 3+tata moj bed totalni...
A gle nikad neznaš možda ju iznenade duplići ili trojčeki.
Aloha maheri. Kak ste mi?
Ide pomalo gura se kaj ti delaš, evo ja čekam da se juha ohladi pa da mogu ič na kopanju jest jel.
Ide pomalo gura se kaj ti delaš, evo ja čekam da se juha ohladi pa da mogu ič na kopanju jest jel.
A evo malo njuškam da vidim šta ima novog i tako.... I usput dobar tek ti želim. :)
Ouuu...hellou, hellou pipoool :)
Još malo pa se birtija zapira kaj buš popila da naručim.
Ekipica se okuplja, Nello ti nešto štrajkaš u zadnje vrijeme.
Ako misliš na neku reprizu od prošlih noći ja odustajem, ne mogu više klopati ni cugati...
A tebi nakon mahunarki je samo svinjetina na pameti i 2 hektolitra pive...
Ja štrajkam? Loool. Ali zbog čega ti misliš?
Ništa, ništa...ja sam došla da zaključam.
Ništa, ništa...ja sam došla da zaključam.
Jedan sokič moš maznut onak usput kaj ne.
baš je spor ovaj forum, čak me i nlo stigao tamo negdje na nekakvoj listi (-: