Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.194.201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Nello kaže...
whisper2311 kaže...
Nello kaže...

Aj dođi meni maloooooo. {#} {#}

baš sam se pitala di si..ma što ću ti ja samo bi se svađali...na kraju bi izgubio..i eto belaja...{#}

Ma tu sam ja, trebalo malo odmora od neta... Ja da izgubim? Looooooool {#} Da znaš ja nisam za svađu jer sam miroljubiv čovjek.... {#}

zato sam ja uvjek..haha.ako se netko želi kvalitetno posvađati..tu sam..{#}

http://www.youtube.com/watch?v=t0eOoPwZ5XQ&feature=related
17 godina
NiramX kaže...
rambox kaže...
A nemaju se kaj bunit, pajcek emotikon mora doč nazad na ovaj ili onaj način kao i ostalo otpisani fučkaj ga sad.{#}{#}

Pajcek se vratio! {#}

Tak je da gica ili gujda se vratila nazad ali na piratski način fučkaj ga.{#}Nevinašce

whisper2311 kaže...
rambox kaže...
whisper2311 kaže...

JUTROOOOOOO

Bok svim birtašima, a di su nekakvi hrustavci možda piroške sa sirom ili pekmezom itd.{#}{#}

nema ,ali bude pizza..pa dosta od mene za danas..trebam i ja odmoriti od kuhanja..ne??

Odmori se da nema frke, ali nakon kaj se odmoriš naštancaj jedno trideset palačinki i onda nema frke.SmijehŠutim

zoharbizo kaže...

Bok svima.

Uzivate li u ovoj prekrasnoj suboti?{#}

A jesi i ti malo navratil u Birc, ovo ti služi ko tampon zona recimo ipak na Bug-u ali bez opterečivanja ostalim svaštarijama s obzirom da si otišel na godišnji neki dan jel.{#}{#}

Nello kaže...
zoharbizo kaže...

Bok svima.

Uzivate li u ovoj prekrasnoj suboti?{#}

Dobar dan. Kak ste mi? Evo u četvrtak odnio tv led quadro na centralni servis kako su me uvjeravali da je ispravan a kad sam ja tražio da spoji dvb-t s scart i gle tv smrznuo na daljinski i rekli su da još nije vidio takav kvar. Poslan je na servis.. Vidjet ćemo šta bude..

Ide pomalo gura se a čuj ima raznih kvarova, ko obično no ovo izgleda ko neki bug u tom stilu te fore uglavnom treba to sredit ili dat neki drugi TV u zamjenu i rješeno.Cool

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
dan
sta mai
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar dan svima....

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

@rambox nemilosrdan si...ko bi sad napravio plast palačinki...sad treba manje jesti jer se špekići slažu na prednjicu i zadnjicu

15 godina
whisper2311 kaže...

@rambox nemilosrdan si...ko bi sad napravio plast palačinki...sad treba manje jesti jer se špekići slažu na prednjicu i zadnjicu

Pa palačinke nisu jelo, one su za zanimaciju kao kokice i košpice.{#}

17 godina
whisper2311 kaže...

A moram malo zekat jel kaj sad,Smijeh da prek zime treba manje klopat da se ne talože kile no za to večina ne mari kolko ja znam. Onda na prolječe ide brzo i nezdravo skidanje kila, a ostalo je nebitno idemo skinut kile nabrzaka i vozi miško.Cool

14 godina
rambox kaže...

A moram malo zekat jel kaj sad,Smijeh da prek zime treba manje klopat da se ne talože kile no za to večina ne mari kolko ja znam. Onda na prolječe ide brzo i nezdravo skidanje kila, a ostalo je nebitno idemo skinut kile nabrzaka i vozi miško.Cool

Meni nikako doći to proljeće...{#}

15 godina
Tiby kaže...

Ajde ne kakaj, nigdje šlaufeka na avataru. Čak mi se čini da si malo smršavio.Smijeh

14 godina
mario.L_hr kaže...

Ajde ne kakaj, nigdje šlaufeka na avataru. Čak mi se čini da si malo smršavio.Smijeh

Maska ti iskrivljuje pogled tj. ćini me vitkijim...{#}

16 godina
neaktivan

...kćer me najurila sa interneta, morala je na facebook itd...

whisper2311 kaže...

kuš jurra{#}

^5, ROFL, nasmijala si me do suza, imaš kavu... :x

...bok

...kaos...
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Tiby kaže...

Hahahahahahahahah, fučkaj gaaaaaaa.... {#}

Nenad
14 godina
neaktivan
rambox kaže...
whisper2311 kaže...

yes yes ne mare na sebi ..naravno savršeni smo sami sebi al oni drugi koji prolaze auufff..katastrofa,,e da i lako je tebi kad si mlađahan a što sa ovima što nisu,ne ide to sam tak još ako treniraju ispred televizora..nemoguča misija...{#}

15 godina
Tiby kaže...

Maska ti iskrivljuje pogled tj. ćini me vitkijim...{#}

Muljaš, ja ne koristim masku. Budi muško i priznaj: Jesam,.....{#}{#}

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Jurra kaže...

...bio sam malo u slušaoni i nije mi jasno kak' čovjek uopće može napisati ovakve, nazovi stihove

" ...budjenje u postelji punoj secera..."

k vragu i šećer...radije bi se budio u mravinjaku... :))

najlegendarniji stih

"kad okrenem se često gledam iza sebe" by Dražen Zečić

hahahah  {#}

Hej, hej, Zeko je super!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...kćer me najurila sa interneta, morala je na facebook itd...

whisper2311 kaže...

kuš jurra{#}

^5, ROFL, nasmijala si me do suza, imaš kavu... :x ...bok

pljuc na olovčicu..ovo je zapisano.. btw.čovjek je pod šečer(u postelji punoj šečera) mislio vjerovatno na žensku neku,,znaš ono..a sad se ti naša ispravljati krive drine...

14 godina
mario.L_hr kaže...

Znaš kak se morski psi hrane zdravo?

Prvo mu pokažeš peraju ako to ne funkcionira onda ga malo gricneš e tu sva go...na idu van...{#}

14 godina
neaktivan
Tiby kaže...
mario.L_hr kaže...

Znaš kak se morski psi hrane zdravo?

Prvo mu pokažeš peraju ako to ne funkcionira onda ga malo gricneš e tu sva go...na idu van...{#}

tiby snimi ovo {#}

14 godina
whisper2311 kaže...

tiby snimi ovo {#}

To je vodeni đukac, pas je preko 50kg...{#}

17 godina
Tiby kaže...
rambox kaže...

Još niti zima ni počela a ti več vabiš prolječe fučkaj ga.Izlanuo se{#}

whisper2311 kaže...
rambox kaže...
whisper2311 kaže...

yes yes ne mare na sebi ..naravno savršeni smo sami sebi al oni drugi koji prolaze auufff..katastrofa,,e da i lako je tebi kad si mlađahan a što sa ovima što nisu,ne ide to sam tak još ako treniraju ispred televizora..nemoguča misija...{#}

Jako mlađahan da moš mislit,Smijeh poanta je da jedeš kolko ti treba+aktivnost no to je vještina/navika koju treba naučit ili ulovit. Nije ona poslovica badave "jedi da bi živio a ne živi da bi jeo" pa kad bi se tog u globalu pridržavali onda bi to bilo super.{#}Cool

14 godina
rambox kaže...

Nije ona poslovica badave "jedi da bi živio a ne živi da bi jeo" pa kad bi se tog u globalu pridržavali onda bi to bilo super.{#}Cool

Rambox buš ti imal kakvo staromodno fino kolinje?

16 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

pljuc na olovčicu..ovo je zapisano.. btw.čovjek je pod šečer(u postelji punoj šečera) mislio vjerovatno na žensku neku,,znaš ono..a sad se ti naša ispravljati krive drine...

...očito me nisi razumjela... :(... nasmijala me tvoja reakcija, a i pubertetliji je valjda jasno

kaj je čovjek mislio...jakih li stihova, olovčica bi trebala takvim stihoklepcima.... :))

...kaos...
15 godina

Kads smo već kod jela:

14 godina

Joj to je jako slano, valjda bu ovo ok?

15 godina

Ako zaškripi s probavom tu je:

17 godina
Tiby kaže...
rambox kaže...

Nije ona poslovica badave "jedi da bi živio a ne živi da bi jeo" pa kad bi se tog u globalu pridržavali onda bi to bilo super.{#}Cool

Rambox buš ti imal kakvo staromodno fino kolinje?

Toga nikad nije bilo u mom dvorištu,{#} no zato je kod familije da ali nekad prije puno godina no danas više toga nema fala bogu.Meni se ta svinjokolja ili parada, nikad nije sviđala s obzirom da su pajceki vrlo inteligentne životinje(to mnogi nit ne znaju) pa dost prije unaprjed znaju kaj im se sprema itd.{#}

14 godina

Otvaramo i najteža začepljenja, samo se Vi tovarite...{#}

15 godina
Tiby kaže...

Otvaramo i najteža začepljenja, samo se Vi tovarite...{#}

Zloćko jedan.{#}

14 godina
rambox kaže...

Toga nikad nije bilo u mom dvorištu,{#} no zato je kod familije da ali nekad prije puno godina no danas više toga nema fala bogu.Meni se ta svinjokolja ili parada, nikad nije sviđala s obzirom da su pajceki vrlo inteligentne životinje(to mnogi nit ne znaju) pa dost prije unaprjed znaju kaj im se sprema itd.{#}

Da se razumijemo ni ja ne volim taj dan ali ipak prije biram čvarke nego čokolino.{#}

15 godina
Tiby kaže...

Da se razumijemo ni ja ne volim taj dan ali ipak prije biram čvarke nego čokolino.{#}

A voliš dane papanja kobasa, šunke, čvaraka i ostalih proizvoda. Treba prvo zasukati rukave da bi se poslije uživalo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice