Oj Hrvatska mati, nemoj tugovati.
Zovi, samo zovi, svi će sokolovi
Za te život dati.
Za mir, za slobodu, Hrvatskom narodu,
Život ćemo dati!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ee aj da ja prvo ručak skuham pa ćemo onda piti..nemoremo vako rano piti..išla bi na doček..ali... sa djecom je to nemoguće..nije nam mjesto tamo..u svakom slučaju..danas je poseban dan za sve branitelje,obitelji poginulih..naravno i za generale..
EDIT: pravda će biti zadovoljena u potpunosti kada Karađić i Mladić dočekaju optužujuću presudu za sve učinjeno... zato molim boga da još duuuuuuugoooo požive.. :)))))
Pozdrav dobri ljudi.
Napokon, reče Haag, NISMO ZLOČINCI!
'Dan svima
'Dan svima
dan...
...večer... :( sve pusto, ova zemlja pomalo miriše na đamahiriju...
Bok svim birtašima, kaj si ti natmuren malo veselije barem danas fučkaj ga naši generali su na slobodi(no ima još naših u Hagu). Karla Del Ponte se navodno usrala u gače, i to od muke i bijesa kad je čula današnju oslobađajuču presudu.

Vece ljudi.... kaj ima ?
, kaj si ti natmuren malo veselije barem danas fučkaj ga naši generali su na slob...
...ma ja sam mislio na protokol... :(
...dobro, možda si u pravu, svi mi živimo od gotovine...debela većina na kredit, ali ga ne daje crkva... :)
Vecer svima.
U Zadru slavlje kakvo se ne pamti jako dugo..

Jutrooo!
Preporučan da si instalirate skriptu za stare smajliće, zato jer su bolji. 
A sad pitanje jer se budu modovi slagali s time, mislim kako ne bi bilo kartona i ostalog...??
Dobar jutar...
A sad pitanje jer se budu modovi slagali s time, mislim kako ne bi bilo kartona i ostalog...??
Dobar jutar...
jutar ribo...
jutar ribo...
Jutar, kakvo je vrime?
Tu se sunćeko probija kroz maglu možda nas počasti kojom zrakom popodne...
jutar ribo...
Jutar, kakvo je vrime?
Tu se sunćeko probija kroz maglu možda nas počasti kojom zrakom popodne...
ništa od sunca...oblačno tmurno ali toplo pa bi mogla biti i kiša..šalji mi malo tih zraka vamo..
ništa od sunca...oblačno tmurno ali toplo pa bi mogla biti i kiša..šalji mi malo tih zraka vamo..
Drage volje ali ne ide preko Velebita gore se nakupila neka ružna kapa...
Drage volje ali ne ide preko Velebita gore se nakupila neka ružna kapa...
poznato mi to..drago mi kad kišni oblaci zapnu gori..pa još kad sam u prolazu sa jedne strane planine sunce+15 i prođeš kroz tunelčić a kad tamo -10c i snijeg.. ajme....još malo pa put pod noge..za božić gren u bjelovarsko-bilogorsku županiju...
poznato mi to..drago mi kad kišni oblaci zapnu gori..pa još kad sam u prolazu sa jedne strane planine sunce+15 i prođeš kroz tunelčić a kad tamo -10c i snijeg.. ajme....još malo pa put pod noge..za božić gren u bjelovarsko-bilogorsku županiju...
Dolaziš na kontinent woowww, da da nema do dobro pečenog domaćeg odojka i ostalih suhomesnatih delicija...
Mislim nemoj me krivo shvatiti cjenim ja i pršut i pancetu ali kulenova seka je ipak no.1.
Jutro.
Dolaziš na kontinent woowww, da da nema do dobro pečenog domaćeg odojka i ostalih suhomesnatih delicija...
Mislim nemoj me krivo shvatiti cjenim ja i pršut i pancetu ali kulenova seka je ipak no.1.
naravno da dolazim...mi se mjenjamo..od muža brat sa femily na ljeto kod nas a mi za božić kod njih...i dobro svima...gle ja sam ti čistokrvna bilogorka..tak da ti meni riba niš ne znači..
pršut je sušen na buri i nema miris aliii naši suhomesnati proizvodi sa tavana su nezamjenjivi.. od tamo obavezno ponesem 3metra kobasica i 2 table špeka..hahahaha
naravno da dolazim...mi se mjenjamo..od muža brat sa femily na ljeto kod nas a mi za božić kod njih...i dobro svima...gle ja sam ti čistokrvna bilogorka..tak da ti meni riba niš ne znači..
pršut je sušen na buri i nema miris aliii naši suhomesnati proizvodi sa tavana su nezamjenjivi.. od tamo obavezno ponesem 3metra kobasica i 2 table špeka..hahahaha
Javi kad se vraćaš ja donesem nož i friški kruh na naplatne kućice...
opet mi fali pajcek...
Javi kad se vraćaš ja donesem nož i friški kruh na naplatne kućice...
opet mi fali pajcek...
na povratku idemo u sv.i.zelina..nađemo se kod konzuma na parkiralištu..ponesi 2 kruha..haahah
na povratku idemo u sv.i.zelina..nađemo se kod konzuma na parkiralištu..ponesi 2 kruha..haahah
Ok ma nema frke i kekse za klince, kisela paprika može?
Ok ma nema frke i kekse za klince, kisela paprika može?
:)))) može može i za mamu..hahahaha.... i kisela paprika..viš kak se mi slažemo oko hrane..
Jutro ljudi, tek se probudio, sinoć se navijalo za Medvjede 
Jutro ljudi, tek se probudio, sinoć se navijalo za Medvjede 
Kako je završilo?
Možda ovako
ono samo nek se proslavi pobjeda.
Dobar jutar...
Ma neće, i prije je bila skripta za starije smajliće.