Našao sam onaj svoj SGS2 kojeg sam bio tako dobro spremio da sam zaboravio gdje je. Sanjao sam ga....
^^
Odlično, kupuj ekran dok još ima.
SGS2 nije "onaj"!
P.S.
Dobar dan svima.
Našao sam onaj svoj SGS2 kojeg sam bio tako dobro spremio da sam zaboravio gdje je. Sanjao sam ga....
^^
Odlično, kupuj ekran dok još ima.
SGS2 nije "onaj"!
P.S.
Dobar dan svima.
Dobar dan :)
Dobar dan 
Dobar dan 
Bok svim birtašima, kakvo sad veselje da ti nije možda koja Slovenka upala u dvorište pa se poskliznula i opala na rit.
Dobar dan 
Bok svim birtašima, kakvo sad veselje da ti nije možda koja Slovenka upala u dvorište pa se poskliznula i opala na rit.
Hahahahahaha... Dobar dan svima
Dečki jel kod vas forum radi ok?
Kod mene na operi malo šteka kao da traži moj profil a postovi su odmah vidljivi i tako zadnjih nekoliko dana ne hablam kaj se dešava.
Kod mene na operi malo šteka kao da traži moj profil a postovi su odmah vidljivi i tako zadnjih nekoliko dana ne hablam kaj se dešava.
Meni ok, ali probaj očisti povijest posjetapa vjerovatno pun posjeta pa kad nema mjesta nekad se zna usporavat. Očisti i reflešaj i bit će ok.
Tiby, jesi riješio problem? Jel tu Ivek da ga upitam? Vidim da je aktivan, ajmooooo....
Tiby, jesi riješio problem? Jel tu Ivek da ga upitam? Vidim da je aktivan, ajmooooo....
Riješeno 
Kod mene sve ok, zajaši na Firefox pa onda probaj kako bude jel.
Pozz ekipa:) Kaj ima kod Vas?
Evo,Kum ispekao frišku pa veli da počastim ljude ovdje
Rakijetina onda ok idemo pit,
a o kakvoj se radi rakiji tropica, kruškovača,dudovača, šljivovica ili sve po malo izmješano.

Dan ljudi!
Vidim da se priča o rakiji pa reko da svratim malo 
Večer :)
Jel još kome forum usporen?
Kod mene sve ok, zajaši na Firefox pa onda probaj kako bude jel.
Pozz ekipa:) Kaj ima kod Vas?
Evo,Kum ispekao frišku pa veli da počastim ljude ovdje
a o kakvoj se radi rakiji tropica, kruškovača,dudovača, šljivovica ili sve po malo izmješano.

Jao odkada nisam cuo za dudovaca
hajmo dudat
Ja pak mislim da je loza
Upravo sada brisem HDD sa Ccleanerom , odabrao sam 3 prelaza i ono na sve a ne samo prazan prostor i sad cekam (jos sat), nakon toga ga samo quick format i to je to , ne?
Da te pitam rambox , normalan temperatura HDD u externom kucistu bez ventilatora 48-49 ako je u u desktop kucistu tom istom temp 34 ali puse ventic po njemu, disk je inace 7200
Riješeno 
Drago mi je da si riješio! 
Dan ljudi!
Vidim da se priča o rakiji pa reko da svratim malo 
Tak fina i kulturna dama a rakijetina ti miriši no krasno fučkaj ga.

Jao odkada nisam cuo za dudovaca
hajmo dudat
Ja pak mislim da je loza
Upravo sada brisem HDD sa Ccleanerom , odabrao sam 3 prelaza i ono na sve a ne samo prazan prostor i sad cekam (jos sat), nakon toga ga samo quick format i to je to , ne?
Da te pitam rambox , normalan temperatura HDD u externom kucistu bez ventilatora 48-49 ako je u u desktop kucistu tom istom temp 34 ali puse ventic po njemu, disk je inace 7200
To su normalne temperature diska, bilo u vanjskom kučištu gdje su malo više ali kaj moš ništa ili u normalnom kompu.
Nisam majkemi 
Ma ram, samo one od višnje, borovnice, maline i tako te ružičaste i mirišljave jel. 
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Ma ram, samo one od višnje, borovnice, maline i tako te ružičaste i mirišljave jel. 
Domaće je domaće 
Nisam majkemi 
Sad je gotovo otkrila si se jel,
još samo fali na kraju da si neka žestoka rokerica+rakija i onda nema frke.

večer ...
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Zar xxx-man nije imao 2 pune zvjezdice a sad ima 1+1/2 ???
Wtf???
Pitaj XXX-mana on ti uvijek nadje zanimljive teme :D
Večer.
Zar xxx-man nije imao 2 pune zvjezdice a sad ima 1+1/2 ???
Wtf???
Da, prije par dana su bile dvije..
Da, prije par dana su bile dvije..
Ipak nisam baš toliko čorav i sklerozan 
XXX-man zar si opet bio
???
Večer.
Dobri ste ^^
Nemoj mi Limuuuuuuuuu, aaaaaaa
+ rakija
Ta je neishranjena nju bi trebalo prvo držati na ćevapima i sanducima pive jedno 2-3 mjeseca a onda