Tetrahidrokanabinol zaključana tema

poruka: 164
|
čitano: 24.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Iz usta moje kčeri ravno u moje uši a putem ovog posta u oči svih onih koji žele da vide:

dečko je prije tjedan dana dobio prvo stalno zaposlenje a  sad mora na dve godine u zatvor zbog trave...

Stoga poštovani klinci, kupite od nekog vrlog akademika bilo koju diplomu, a uz pomoč vašeg oca ili rodjaka

zastupnika u saboru, županiji ili gradskom poglavarstvu nabavite barem polovni BMW.

Ubacite na zadnje sjedište hrvatski hardware; tamburicu, samokres i novi zavjet.

Svirajte, pucajte, ozljeđujte ili ubijajte, jurite cestom i budite bez brige, ništa vam se ne može dogoditi osim

ako u nekom zavoju precjenite svoje vozačke sposonosti.

A svi vi koji na svoju i našu sramotu izlazite petkom ili subotom sa dvadestak kuna u đepu u grad

umjesto na nedeljnu misu, ne očekujte nikakvu milost.

I neka vam ne padne na pamet da jedan od dva subotnja Jointa ponudite prijatelju.

Ako se kojim slučajem usprotivite da vas uz potporu paranoidnih roditelja proglase ovisnikom i pošalju

na radno liječenje u neko vrlo crkveno utočište, bit će te proglašeni dilerom i nagrađeni sa par godina zatvora.

Ne želim duljiti ali nemojte biti naivni, najveća kazna čeka vas tek nakon izlaska iz zatvora.

Što znači imati policijski dosje uvjerit će te se kad se poželite zaposlit.

Nekako pred svake izbore još tamo negdje od 1990. sjetim se jedne pjesme od Vještica,

možda zato što je prigodna ali i zbog ovih stihova;

...jer vlast me truje, jer vlast me truje, bolje od tetrahidrokanabinola...

16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

takvo st(r)anje se mjenja na izborima a  ZNA se ko uredno glasa..

"kapitalizam=barbarizam" kangrga
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 15:16 (seneka).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Nevjerovatno,da. Bio je i slucaj nedavno s pjevačem iz Popay-a koji je također osuđen na 2 god. zbog par grama amfetamina i nesto sitno trave, a ekipa koja na grani padne s 10 kila bijelog dobije max. 5 god + izađu za 3 zbog ponašanja... presmiješno...Viče

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
RE: Tetrahidrokanabinol

A kako je pao? Mislim treba pazit.

Inace da taj zakon je faking katastrofa, nema niti malo logike. Mama mi je sudat cak i ona to kaze. Jednostavno kad joj dodje taki neki decko / cura kojeg su u parku na prepad predjepirali i nasli mu joint ili dva ne moze nista napravit, postrozili su zakon previse. A klasifikacija na lake i teske droge skoro pa i ne postoji. Zato i vulja kosta toliko koliko kosta jer se nikom neda natezat s time radje ce prodavat teze zlo celavim bosancima ispred narodnjackih klubova. Ali takav je zakon. Treba se pazit, i ako ce netko pusit vulju onda neka ne kuka kada nastupe posljedice i neka pazi, jer je stvarno steta radi toga naje*at.

* bez uvrede celavim ljudima i normalnim bosancima Osmijeh

* i sta fali tamburicama, mi slavonci volimo tamburice Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 15:32 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

A kako je pao? Mislim treba pazit.

Inace da taj zakon je faking katastrofa, nema niti malo logike. Mama mi je sudat cak i ona to kaze. Jednostavno kad joj dodje taki neki decko / cura kojeg su u parku na prepad predjepirali i nasli mu joint ili dva ne moze nista napravit, postrozili su zakon previse. A klasifikacija na lake i teske droge skoro pa i ne postoji. Zato i vulja kosta toliko koliko kosta jer se nikom neda natezat s time radje ce prodavat teze zlo celavim bosancima ispred narodnjackih klubova.

* bez uvrede celavim ljudima i normalnim bosancima Osmijeh

* i sta fali tamburicama, mi slavonci volimo tamburice Belji se

pa istina, treba paziti i naravno dilerima je "lakše" pasti s par grama bijelog nego par grama đixa, jer su puno veće pare u igri...
*nisam ćelav, al sam bosanac..hehe
*živim u slavoniji, volim i ja ponešto od tamburice...hehe
*nema uvrede... :-)
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

Nevjerovatno,da. Bio je i slucaj nedavno s pjevačem iz Popay-a koji je također osuđen na 2 god. zbog par grama amfetamina i nesto sitno trave, a ekipa koja na grani padne s 10 kila bijelog dobije max. 5 god + izađu za 3 zbog ponašanja... presmiješno...Viče

I šta je bilo sa na kraju popayem jel guli ili šeće po gradu .
16 godina
neaktivan
frost135 kaže...
eterna luchar kaže...

I šta je bilo sa na kraju popayem jel guli ili šeće po gradu .
 Pa čuj nepravomoćno je osuđen tako da šalje žalbu vrhovnom sudu, ne znam koliko se to čeka da krene postupak opet, al nije još u zatvoru koliko znam...
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

...nekad se zbog trave išlo sucu za prekršaje...

16 godina
neaktivan
hehehe...
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...nekad se zbog trave išlo sucu za prekršaje...

... i nije nam bilo dobro, željeli smo izaći iz "mraka"! I sad smo pregorili na suncu!
"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
17 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Možemo mi moralizirati kakve su kazne za pojedine stvari, ali svi znaju kakav je zakon. Još gora stvar od ovakog zakona je što su klinci danas postali toliko bahati da se niti ne pokušavaju sakriti kada puše travu.

Najbolji dokaz da trava uništava mozak je tip koji je lani uhićen oko podne usred Zagreba (mislim u Vlaškoj) dok je pušio travu i mrtav-hladan prolazio pored policajca u uniformi. Poslije su mu još svašta našli u stanu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:00 (klimama).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

neki tvrde da trava uništava mozak ništa više od nul 3 konjaka pa su pune terase...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

neki tvrde da trava uništava mozak ništa više od nul 3 konjaka pa su pune terase...

Ne uništava mozak, www.growmoreweed.com
"Carpe diem..."
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

ali nikoga ne brine što klinci od 12 godina završavaju svaki vikend na ispumpavanju od alkohola, koji brže razara mozak od trave definitivno... na žalost imao sam i imam prilku gledati jednog dečka kojeg dobro znam kako ga je alkohol uništio i brate, jedva slaže rečenicu, a s druge strane znam ljude koji svaki dan puše i uredno žive imaju dobre poslove i tako već desetak godina... ne znam što reći, nisam ni za jedno ni za drugo ali... iskreno mislim da je pušenje trave puno manji problem od alkohola i žešćih droga (kemije).

16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

ali nikoga ne brine što klinci od 12 godina završavaju svaki vikend na ispumpavanju od alkohola, koji brže razara mozak od trave definitivno... na žalost imao sam i imam prilku gledati jednog dečka kojeg dobro znam kako ga je alkohol uništio i brate, jedva slaže rečenicu, a s druge strane znam ljude koji svaki dan puše i uredno žive imaju dobre poslove i tako već desetak godina... ne znam što reći, nisam ni za jedno ni za drugo ali... iskreno mislim da je pušenje trave puno manji problem od alkohola i žešćih droga (kemije).

Potpis
"Carpe diem..."
17 godina
neaktivan

Ja samo znam da alkohol i pijani ljudi znaju bit agresivni, da vecina naslova ide "pijan ubio / pokazio / upuco / istuko" a nigjde nema sa napusenim, efekti su drugaciji, barem po mom iskustvu...I sve treba uzimat u mjeri i ne pretjerivat. Na svakog covijeka opijati takvi utjecu drugacija i na tom je covjeku da se kontrolira i ako nesta dobro ne podnosi da to ne uzima, jer neka šteti sebi ali ugrozava i druge a to nije bas lijepoOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:09 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

alkohol i neuroza rađaju debile iako su im majke ljepotice bile - ne znam tko je to pjevao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 7:47 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

da ,al na prodaji alkohola država zarađuje..poanta je da je izjednačavanje lakih i teških droga van zdrave pameti..

17 godina
Tetrahidrokanabinol

two words: Legalize It. zdravije je od alkohola, a kamo li cigareta Cool

daj ljudi šalio sam se, ovi naši u vladi jedva legaliziraju mineralnu vodu Belji se

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:07 (leo_819).
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Ako neće EU, neće ni Hrvatska.
"Carpe diem..."
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

to je osjetljivo pitanje..ne bi baš volio da mi se "napušeni" klinci cerekaju ispod prozora cijelu noć..za takve stvari trba stvoriti  u platformu(klimu u društvu) ko i za npr legalizaciju prostitucije..sva prava za homoseksualce..
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:22 (seneka).
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...
Jurra kaže...

Ne uništava mozak, www.growmoreweed.com
 ja ne tvrdim da trava bilo šta uništava, napisao sam - neki, ali mogu sa sigurnošću tvrditi da ovi
ruralci iz sabora definitivno uništavaju mlade ljude i ovu zemlju...
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
leo_819 kaže...

to je osjetljivo pitanje..ne bi baš volio da mi se "napušeni" klinci cerekaju ispod prozora cijelu noć..za takve stvari trba stvoriti  u platformu(klimu u društvu) ko i za npr legalizaciju prostitucije..sva prava za homoseksualce..
 istina, balkan (ili balkanci) nije podrucje za legalizaciju takvih stvari... nismo mi spremni na tavku odgovornost...
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

ne treba legalizirat, dovoljno je dekriminalizirat a to znači - sucu za prekršaje, kao i pijanog vozača...

ali kazniti blaže jer napušen klinac nikog ne ugrožava...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:40 (Jurra).
17 godina
Tetrahidrokanabinol

netreba potpuno legalizirati, nego spriječiti to da 22.-godišnji čovjek s dredlama završi u ćuzi dvije godine zbog 15 grama trave

17 godina
neaktivan

hahaha skoro si mene opiso, samo sto imam 21. godinu Smijeh

Jurra nisi reko, kako je decko pao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 17:02 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Kao što sam napisao na početku, tip izađe u grad sa dva Jointa u đepu u drugom sa još malo rezerve,

počasti prijatelja a ovog ulovi murija, pa odkud ti, pa priznaj, pa ostale policijske metode...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 18:03 (Jurra).
17 godina
mislav_01 kaže...

Jurra nisi reko, kako je decko pao?

nije imao košuljicu od 1000 kuna Đani Armani, nije vozio Mercedes i nije mu svirala tehno brija i nije imao 500 ojro u džepu Sramim seOsmijeh
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 17:14 (leo_819).
17 godina
mislav_01 kaže...

Ja samo znam da alkohol i pijani ljudi znaju bit agresivni, da vecina naslova ide "pijan ubio / pokazio / upuco / istuko" a nigjde nema sa napusenim, efekti su drugaciji, barem po mom iskustvu...I sve treba uzimat u mjeri i ne pretjerivat. Na svakog covijeka opijati takvi utjecu drugacija i na tom je covjeku da se kontrolira i ako nesta dobro ne podnosi da to ne uzima, jer neka šteti sebi ali ugrozava i druge a to nije bas lijepoOsmijeh

Ako se netko sjeća filma Maska sa Jim Carrey-em. rekao je da ta maska pojačava misli i nagone odredjene osobe. tako je i sa alkoholom. Neki ludjak da se napije samo će se htjeti tuči ubijat itd a ja, koji sam malo, da kažem, nježniji tip samo ću se zezat sa ekipom, plesat, pjevat i to je to. Neću sad ići klat ljude zato jer me pogledao čudno. To je barem moj dojam jer vidim puno ekipe koja kad popije spava a nažalost ima i puno ekipe koja kad popije bi se odmah tukla i svadjala sa svima!
17 godina
leo_819 kaže...

STFU NOOB!
Idi u Holandiju i tamo pusi!

Sve je to lijepo, bajno, sunce sija, ptice cvrkucu, mi se drogiramo, nama lijepo!            Malo sutra!!

Kad budes imao nekog u familiji ili od poznanika koji je umro zbog koriscenja opojnih droga, onda se javi i pametuj!

A svi do jednog su poceli sa Cannabis Sativa L., pa presli na heroin, kokain ko je imao para, i amfetamine i stosta jos, a zavrsili sa travom i cvijecem koje ih sad pokriva!!

Znam da je tebi svejedno, jer ti nisi gledao majku svog rodjaka, kako dolazi i oplakuje grob svog jedinca, zbog proklete droge!!

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice