Iz usta moje kčeri ravno u moje uši a putem ovog posta u oči svih onih koji žele da vide:
dečko je prije tjedan dana dobio prvo stalno zaposlenje a sad mora na dve godine u zatvor zbog trave...
Stoga poštovani klinci, kupite od nekog vrlog akademika bilo koju diplomu, a uz pomoč vašeg oca ili rodjaka
zastupnika u saboru, županiji ili gradskom poglavarstvu nabavite barem polovni BMW.
Ubacite na zadnje sjedište hrvatski hardware; tamburicu, samokres i novi zavjet.
Svirajte, pucajte, ozljeđujte ili ubijajte, jurite cestom i budite bez brige, ništa vam se ne može dogoditi osim
ako u nekom zavoju precjenite svoje vozačke sposonosti.
A svi vi koji na svoju i našu sramotu izlazite petkom ili subotom sa dvadestak kuna u đepu u grad
umjesto na nedeljnu misu, ne očekujte nikakvu milost.
I neka vam ne padne na pamet da jedan od dva subotnja Jointa ponudite prijatelju.
Ako se kojim slučajem usprotivite da vas uz potporu paranoidnih roditelja proglase ovisnikom i pošalju
na radno liječenje u neko vrlo crkveno utočište, bit će te proglašeni dilerom i nagrađeni sa par godina zatvora.
Ne želim duljiti ali nemojte biti naivni, najveća kazna čeka vas tek nakon izlaska iz zatvora.
Što znači imati policijski dosje uvjerit će te se kad se poželite zaposlit.
Nekako pred svake izbore još tamo negdje od 1990. sjetim se jedne pjesme od Vještica,
možda zato što je prigodna ali i zbog ovih stihova;
...jer vlast me truje, jer vlast me truje, bolje od tetrahidrokanabinola...