Što znači 'pujkili'

poruka: 17
|
čitano: 2.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što znači 'pujkili'

možda je čudno, ili smiješno, ali ja ne znam značenje te riječi, a treba mi :( 

pa dajte ljudi, bilokoju ideju, što znači 'pujkili' ???

P.S. to mi je rekla ženska osoba, pa pretpostavljam da je od milja, ali, pobogu ja nemam pojma što joj to znači

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
18 godina
neaktivan
Re: Što znači 'pujkili'

Kaže translate da pujcili znači posuđen. Prijevod je sa češkog.

Meni osobno zvuči kao mađarski, ali nemam pojma što to znači.

16 godina
neaktivan
Što znači 'pujkili'

Ni ja nemam pojma :/

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
16 godina

Možda te pitala da bi zajedno pajkili a ne pujkili, nadaj se da je značenje isto {#}

Škotska - Viski Rusija - Votka Mexico - Tequila Njemačka - Jagermeister Zagorje - Vino, rakija, višnjevac, viski, jagermeister, tequila, votka, bambus......
16 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Možda te pitala da bi zajedno pajkili a ne pujkili, nadaj se da je značenje isto {#}

{#} ideja, ali sumnjam :)

15 godina

U kojem kontekstu je koristila tu riječ?

16 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

U kojem kontekstu je koristila tu riječ?

ja sam joj napisao nešto neutralno, a ona meni:

hahhaha pujkili ;) 

15 godina
protjeran
Što znači 'pujkili'

Pa lipo je pitaj šta to znači i miran si

15 godina
neaktivan
Što znači 'pujkili'

Možda u smislu ''puj to''{#}.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
18 godina
neaktivan
kakapo kaže...

hahhaha pujkili ;) 

To neutralno može biti bilo što. Ne znamo mi što si je pitao.

Naprimjer: umjesto "Oš' se ić prkat?!" ti si mogao napisati "Oš' se ići prkat.", što je neutralno, a u tom kontekstu njen odgovor pujkili znači malo morgen, a to valjda znaš što znači.

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
kakapo kaže...

hahhaha pujkili ;) 

To neutralno može biti bilo što. Ne znamo mi što si je pitao.

Naprimjer: umjesto "Oš' se ić prkat?!" ti si mogao napisati "Oš' se ići prkat.", što je neutralno, a u tom kontekstu njen odgovor pujkili znači malo morgen, a to valjda znaš što znači.

napisao sam joj da mi se dida vratio iz bizovca, sa svojom drugaricom, na što je usljedio ovaj njen odgovor, totalno neutralno i nepovezano, nismo uopće pričali o seksu. 

poslao sam jor prije 3h poruku što joj je značilo to pujkili, čisto jer me zanima.. Nije mi još odg jer nije sjela za komp, ali saznati ću. Jednostavno, taj izraz nisam nikada čuo, pa me zanimalo kaj joj to znači {#}

17 godina
neaktivan
Što znači 'pujkili'

Stvarno ste bezobrazni. Čovjek piše sestri poruku kako im se deda vratio a vi ovako....

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
15 godina
neaktivan
Što znači 'pujkili'

Ona je zabrijala da su se deda(jebač) i ta njegova drugarica navlačili pa je rekla "pujkili"(iliti puj to iliti fuj to) . Eto CSI je riješio još jedan misterij.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Možda u smislu ''puj to''{#}.

hrvoje_zg91 kaže...

Ona je zabrijala da su se deda(jebač) i ta njegova drugarica navlačili pa je rekla "pujkili"(iliti puj to iliti fuj to) . Eto CSI je riješio još jedan misterij.

evo dio odgovora bitan za raju: "Pa da je nešto puj, hehehhe, ali ne toliko puj, nego samo malo gadljivo, kao...pujkiliii... " i kasnije "pujkili.. kada je nešto neprivlačno za napraviti ili pojesti ili tako." et. bili ste u pravu. tenks. može lock?

15 godina
neaktivan
Što znači 'pujkili'

Pogodio sam u sridu{#}.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
18 godina
neaktivan

Evo, angažirao si pola informatičkog foruma da bi saznao da umjesto booty-calla na FB Chatu stoji reakcija prljavih misli mlade djevojke na Facebooku koja nije mogla ništa drugo nego pomisliti da su se djed i frendica pujknuli.

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Evo, angažirao si pola informatičkog foruma da bi saznao da umjesto booty-calla na FB Chatu stoji reakcija prljavih misli mlade djevojke na Facebooku koja nije mogla ništa drugo nego pomisliti da su se djed i frendica pujknuli.

a to ti dođe kao zabava za nedjelju :) a nisam ja samo tu pitao, na dosta mjesta sam ;) dok sam dočekao njen odgovor, brže mi je doletiti tu na forum 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice