hmmm. ja nisam siguran što ču dobit, al se nadam SE X8. :P
Kod mene lonac sarme i but od praseta :D
Assassins Creed Revelations za PS3
Problem je što nemam PS3
*urac !

Wildfire koji sam sam sebi kupio, a mama kutiju zamotala i stavila ispod bora da izgleda dobro kad budemo otvarali poklone.
Osim toga -ništa. Ni dezodorans.
Prašina.
Speedlink medusa nx
Stiropor koji predstavlja pahulje snijega.
A sutra će bit i neš zapakirano.
Pločice
kupio mami neke wireless headset na amex pa caca pitao preko skypea sto si to uzeo na amex onda sam ostao ...... pa sam joj pokazao headset prije bozica pa ona rekla da joj ne pasu jer su usb pa mora stalno mjenjati audio device a ovo samo smanji i pojaca zvucnike kad oce headset korisiti, pa se vratio kod frenda u ducan, da odmah zamijenim za nekog misa do 450 kn, ali niej imao nista pa smo tili uzeti roccata iz druge poslovnice, u medjuvremenu mu je dosao cyborg r.a.t. 5 od 400 kn pa sam uzeo njega i to je to sto znam zasad da sam dobio za bozic.
genijalna pantagana
iPhone 4S (u ponedjeljak dobivam) i novčanik sa 300 kn u njemu
Ispod mog je onaj stalak za bor, ispod stalka naguran neki papirić da se ne ljulja, a ispod papirića je parket.
nasle su se grancice od bora
ispod bora je crveni papir ispod papira je stalak ispod stalka parker ispod parketa armirani beton ispod armiranog betona strop ispod stropa parket ispod parketa temelj ispod temelja zemlja ispod zemlje kamenje ispod kamenja tektonske ploce ispod tektonskih ploca srediste zemlje..
ispod bora je crveni papir ispod papira je stalak ispod stalka parker ispod parketa armirani beton ispod armiranog betona strop ispod stropa parket ispod parketa temelj ispod temelja zemlja ispod zemlje kamenje ispod kamenja tektonske ploce ispod tektonskih ploca srediste zemlje..
a ispod središta zemlje? ... [[171108522930776]]
a ispod središta zemlje? ... [[171108522930776]]
[[189637151067601]]

Mene je malo prije Božića usrećio Samsung Adriatic sa SGS II i http://www.racunalo.com/zanimljivosti/30119-hrvatski-samsung-moblersi-postali-dio-svjetse-elite.html.
A ja sam sebe zasad počastio samo Chibinim Wind&Water Proof rukavicama za biciklu.
Plantronics Gamecom 367
Novi BUG
MW3 koji na žalost dolazi tek u utorak.
Par kilograma milke
A ovo drugo od seka i drugih idem otvoriti upravo :*
isto sto sam napisao samo naopako
ne, to je iznad
btw. kod mene ispod bora su iglice
Mahovina i jaslice
Evo taman uslikao.
U, kriva vrsta bora za Božić ...
Taj je primorski bor, ima rijetke iglice...
Jela je dobra :)
Mahovina i jaslice
Evo taman uslikao.
U, kriva vrsta bora za Božić ...
Taj je primorski bor, ima rijetke iglice...
Jela je dobra :)
Otiša u šumu , usika i nabija na stalak.Neman ja pojma o vrstama , glavno da je on meni u kući :))
Pekač za kruh!!
Let the baking begin!