Pridružujem se čestitkama. Sretan Božić BUG-ovcima i svim forumašima.
Svim forumasima i njihovim familijama SRETAN BOŽIĆ sa zakasnjenjem jer sam tek prije sat vremena izasao iz bolnice.Drago mi je da sam opet sa vama
nekak mi se cini da je ovo tema za bildanje postova xD
no pošto je božić prošo sretna NOVA GODINA svim BUG-ovcima/ovkama i onima koji se tako osjećaju!!!!!
Također!

evo da prvi čestitam
sretan vam božić( u 2009. god.)
Evo da ne otvaram novu temu..
Svima (koji ga slave) sretan Božić!!
Ho ho ho! :D
Meri Krismas evribadi!
Takodjer svima!
Sretan Bozic i Nova Godina!!
Nadam se još puno druženja i Božića na ovom forumu!
Sretan Božić svima, i sve najbolje.
Sretan Bozic i Nova Godina svim forumasima i njihovim obiteljima
Želim svima čestit Božić i sve najbolje vama i vašim najmilijima!
Sretan Božić svima kolko vas ima ;)
Sretan Božić ili blagdan koji trenutno slavite u svojoj vjeri!Tako bi bilo najispravnije.Uz naravno prigodne blagdanske želje i njihovo ostvarenje...
Sretan Božić svima, malima i velikima na forumu!!
SRETAN BOŽIĆ SVIM KOLIKO VAS IMA!!
Sritan Božić,iako još nije ponoć
Sretan Božić svakome
!
također sretan Božić svima
sretan božić svima! nadam se da ste bili dobri ove godine pa ćete dobit puno poklona od debelog pedofila u crvenoj uniformi :D
Svim forumasima i njihovim familijama SRETAN BOŽIĆ sa zakasnjenjem jer sam tek prije sat vremena izasao iz bolnice.Drago mi je da sam opet sa vama
..ne ponovilo ti se..svako dobro i sretan Božić tebi i bagovcima radišnim,Jabučarima,Antijabučarima,zagriženim ovima i onima..poćudnima i nepoćudnima....forumašima svih sorti...
Valjda je sve OK. - I tebi Ivo i svima ostalima, čestit Božić!
Mozda ja ne vidim,ali,IVO je tu poruku napisao prije godinu dana.
Mozda ja ne vidim,ali,IVO je tu poruku napisao prije godinu dana.
ROFL.... da, izgleda da je ... rofl...
Toliko čestitki a nitko se u poruci ne osvrće na neku religioznu pozadinu Božića. Božić je blagdan, zar ne?
Ili je to neki dan na koji se fino najedemo, družimo sa prijateljima / obitelji, darujemo i pogledamo nekoliko filmova o dobrom djedici u crvenom koji leti po svijetu i daruje djecu? Koliko znam, to ne bi trebala biti bit Božića. Ili sam u krivu?
Sve najbolje svima......
Toliko čestitki a nitko se u poruci ne osvrće na neku religioznu pozadinu Božića. Božić je blagdan, zar ne?
Ili je to neki dan na koji se fino najedemo, družimo sa prijateljima / obitelji, darujemo i pogledamo nekoliko filmova o dobrom djedici u crvenom koji leti po svijetu i daruje djecu? Koliko znam, to ne bi trebala biti bit Božića. Ili sam u krivu?
A o cemu mi pricamo? Medjusobno si cestitamo. Sta vise treba?