evo od mene par komada
žestoko, žestoko....
evo od mene par komada
žestoko, žestoko....
evo od mene par komada
žestoko, žestoko....
imam ja jos toga ali necu odma sve ispucat :D
evo ak nisu neke od tih bile slike...
Zadnja je preprejaka!
bila bi jos jaca da vec nije bila 5 puta ovdje i na temi humor
I bio bi još bolje da je stavio onu produženu verziju te slike.
ja sam žensko
Pa nemozemo mi svakom pregledati profil da vidimo jer zensko jel musko neka bude sredni XD
pa ela je žensko ime...mal logike...-.-''
ALI Kruger nije..
LoL eo danas na omegle!
A idem i ja pokušat to pa šta bude.
LoL eo danas na omegle!
ne kuzim sta bi tu trebalo biti smjesno? Samo pokazujes svoju nezrelost, ako nisi skuzio tu stvarno dolaze ljudi koji bi zeljeli malo prochatati s nekim koja ne poznaju. I zbog takvih ljudi kao sto si ti sve manje idu na takve stranice. Sinoc sam chatao preko webcam kad mi se pojavi lik, izvalio spravu, pa to je bolesno ljudi.
LoL eo danas na omegle!
ne kuzim sta bi tu trebalo biti smjesno? Samo pokazujes svoju nezrelost, ako nisi skuzio tu stvarno dolaze ljudi koji bi zeljeli malo prochatati s nekim koja ne poznaju. I zbog takvih ljudi kao sto si ti sve manje idu na takve stranice. Sinoc sam chatao preko webcam kad mi se pojavi lik, izvalio spravu, pa to je bolesno ljudi.
Gle koliko ja kuzim on kaze " are you a boy" pa ja onda sta da radim neg da kuzim da je pedo
LoL eo danas na omegle!
hahahha, umro sam od smijeha.... pa to jesu stranice za takav tip ljudi, mislim zašto bi netko išao pričati s nekim nepoznatim osim ako je pedofil...
LoL eo danas na omegle!
A idem i ja pokušat to pa šta bude.
Uradio,imali smo pristojan razgovor.
Gle koliko ja kuzim on kaze " are you a boy" pa ja onda sta da radim neg da kuzim da je pedo
A zasto ne mislis da je curica neka pa pita jesi musko ili zensko?
LoL eo danas na omegle!
hahahha, umro sam od smijeha.... pa to jesu stranice za takav tip ljudi, mislim zašto bi netko išao pričati s nekim nepoznatim osim ako je pedofil...
Jednostavno bezveze, cesto odem i pricam s ljudima, vecinom budu ameri, pitam ih jesu li culi za hrv i tako, malo im pricam o moru, oni meni kako je zivjet u americi. Jednostavno razbibriga. Sinoc sam naletio na Darth Vadera, jao kako sam se smijao liku, pa to treba dozivjeti.
Da nebi bio oft
Edit: jednu sliku nece da preuzme pa evo link ovo mi je jedna od bolji Beanovih obrada
LOL? Pa ASL je prvo što pitaš kad chataš sa nekim. Otiđi na Club Penguin, tamo će te svaki drugi pitati "are you a boy".
Osim toga pedofili nemaju preferenciju prema određenom spolu, nego prema djeci općenito (barem su tako rekli u jednoj seriji), pa je logičnije da te pita "how old are you" nego "are you a boy" ako je pedofil.
znam da su neke bile, al se nesječam koje...a znam da neke nisu
tooo mala!!(sad sam pogodio spol)
Kako se taj lik zove i odakle potječe te slike iz kojeg stripa.
Jel netko zna kako ide orginal?
Edit: jednu sliku nece da preuzme pa evo link ovo mi je jedna od bolji Beanovih obrada
Mene preusmjerava na stranicu FBI-a. 
http://buffalo.fbi.gov/images/fbi_seal.jpg?picture=MrBeansSister.jpg
neam pojma, to sam našla u jednoj grupi na fejsu
Ime grupe.
Mene preusmjerava na stranicu FBI-a. 
http://buffalo.fbi.gov/images/fbi_seal.jpg?picture=MrBeansSister.jpg
LOL
Ime grupe.
Ajmo dokazat da ima više rockera/metalaca od cajkaša! \m/
tak se zove
A zasto ne mislis da je curica neka pa pita jesi musko ili zensko?
LoL eo danas na omegle!
Jednostavno bezveze, cesto odem i pricam s ljudima, vecinom budu ameri, pitam ih jesu li culi za hrv i tako, malo im pricam o moru, oni meni kako je zivjet u americi. Jednostavno razbibriga. Sinoc sam naletio na Darth Vadera, jao kako sam se smijao liku, pa to treba dozivjeti.
Da nebi bio oft
ova zadnja slika je los photo shop
Kad sam C/P-ao uspjelo je, i sad hoće i kad kliknem. Čudno. 
Evo sada sam izgooglao.
Strip se zove Staredad. Ima jedna slika kaze da je original, ali nisam siguran, ipak evo slike
Nadalje imate stranicu di samo upisete sta hoceda da pise i on samo izbaci strip. STRANICA
edit: losa je slika... evo link
nema Hvala na ovom postu,sori
Evo, da ponovim i ovdje :D
(hvala na generatoru goodye)
dje nadjes te slike