- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A šta je ovo njub tub?
A šta je ovo njub tub?
Grenade launcher attachment na pušci(GP25 za Kalaš i M203 za ostale), poznat i kao "Konzerva" i "Limenka" 
Aha,al tipkovnica je premoćna
Neda mi se skidat sliku pa tu stavljat pa ću onda odma dat link
Hovering Cat!
Hovering Cat!
Bilo na prethodnoj stranici, sa još boljim captionom (monorail cat is now obsolete).
Hovering Cat!
Bilo na prethodnoj stranici, sa još boljim captionom (monorail cat is now obsolete).
Oh...my bad
Sry guys, nisam vidio 
Thumb Up zbog ove slike s Kosovom, hahahaha, dobra, dobra, svaka cast :)
Ne znam za druge da li su bile ali 1. je epic
ajajaj odvalih na drugu
ajajaj odvalih na drugu
Četvrta je totalni fail od strane lopova. 
BGD
koga za predjednika? ako sam i to uopce dobro procitao?! da prevedi ili objasni
Odozgo prema dolje piše "Hrvat" prekriženo, pa "Šešelj za predsednika čmareva"
ma nije fora da ja sad to "prevodim"-nađi negdje ćirilicu pa se educiraj
ma nije fora da ja sad to "prevodim"-nađi negdje ćirilicu pa se educiraj
Ne želim čitat ćirilicu, a kamoli da se idem "educirat".
Ako ne želiš prevodit bolje da i nisi stavljo sliku
sori frende, ja sam malo starija biljka, nas su u školi tjerali čitat i pisat ćirilicu, nisi mogao proći razred ako ne napišeš neku lektiru na ćirilici..mislim da se škola zvala gimnazija Marko Marulić- Split, a predmet Opća kultura ili nešto slično
sori frende, ja sam malo starija biljka, nas su u školi tjerali čitat i pisat ćirilicu, nisi mogao proći razred ako ne napišeš neku lektiru na ćirilici..mislim da se škola zvala gimnazija Marko Marulić- Split, a predmet Opća kultura ili nešto slično
da jos postoji ta gimnazija u splitu... IV Gimnazija Marko Marulić, elita LOL....
u svakom slucaju nemojte se tu prepirat... a i oftopik je.. na forumu je vise novije(moje) generacije pa ih dosta ne zna cirilicu...( a ja sam je naucio ipak su moji podrijetlom makedonci s očeve strane
)
OK, nema ljutnje 
Žao mi je kaj su vas tjerali čitat i pisat ćirilicu, hvala Bogu pa danas klinci ne moraju.
Možda da su igre na ćirilici svi bi ju znali 
ONTOPIC:
Sjedi plavuša u kupeu i plače. Uđe neki stari barba pa joj veli:- Reci barbi zašto plačeš?- Nisam ja Barbi! - nastavi ona plakati.
ONTOPIC:
Sjedi plavuša u kupeu i plače. Uđe neki stari barba pa joj veli:- Reci barbi zašto plačeš?- Nisam ja Barbi! - nastavi ona plakati.
Mislim da si fulal, nije ovo Humor tema, ovo su smiješne slike