- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar ne postoji tema Humor?
BTW: evo jos slika za ljubitelje cod-a
nista bez zastite momci XDXdxdxDxDXDXDXDXDDXD
ahahahahahahahahahahahahaha prejakoooooooo zadnji update 1969 god. xaxaxaxaxaxaxa oplako ocm
Nemam blage što se krije iz ovog plakata, ali prilično neobična poruka. Plakat sam slikao u Splitu.
Inače, ja živim u Splitu i vidio sam nekoliko takvih plakata.
Piše ''mala moja, sidni mi na jaja, pa ćeš vidit šta je Himalaja''.
Neznam za što je to plakat, ali nije bitno.
Nemam blage što se krije iz ovog plakata, ali prilično neobična poruka. Plakat sam slikao u Splitu.
Je, to su dodali. Prva verzija je bila dijelom zamučena, valjda da ljudima digne zanimanje.
Je, to su dodali. Prva verzija je bila dijelom zamučena, valjda da ljudima digne zanimanje.
Robert Pauletic - nova knjiga
Na prvoj slici su amiši 100% 
Odlične slike,bravo seneka
pa čes viditi sto je himalaja 
Evo, razne teme ;)
e ova zadnja je upravo moja situacija - upiso sam se u informatičku školu i vise radimo sve ostalo od racunala programiranja i sl...
Evo, razne teme ;)
dobre slike
evo jedna sto ju je moj prijatelj slikao. i u to davno doba oni su bili vjerni svome klubu a samo pogledajte kako i navijaci mogu biti mirni i nepravit probleme
To smo i mi na ekskurziji radili. Mi smo ih skroz obukli. 
Nije mi jasno, šta je to pozadinska slika, jer mi se pričinjava taskbar pri dnu, ili je tip jednostavno lud...
Nije mi jasno, šta je to pozadinska slika, jer mi se pričinjava taskbar pri dnu, ili je tip jednostavno lud...
bice destkop a ne igrica upaljena.
ne nego pod šusom
da desk je...
al svejedno je predobro ispalo
lolol
kakav logitech...to je volan!
pozadinska slika neki SS iz igre, a ono dole je taskbar, a desno skroz se vidi i recycle bin
pozadinska slika neki SS iz igre, a ono dole je taskbar, a desno skroz se vidi i recycle bin
ta igra je granturismo znaci da je pozadina jer je nemoguce da je to igro na laptopu