I da li je potrebno namještati statične ip adrese?? ja ju nisam namještao i meni se uopće ne mijenja ta ipv4 adresa a dosta često gasim-palim router
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije potrebno
zna možda netko tracker koji ima za skinuti cobru 11?
BTN
BTN
kako se registrirati na njega? nema nigdje register opcije
EDIT: shvatio sam da trebam pozivnicu
BTN
da treba pozivnica
ja ti je nazalost nemam :\
BTN
da treba pozivnica
znaš možda koga na forumu da bi ima acc,da ga pitam za pozivnicu? :)
BTN
da treba pozivnica
znaš možda koga na forumu da bi ima acc,da ga pitam za pozivnicu? :)
ah napisi tu http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/pozivnice-privatne-torrent-trackere/138331.aspx
da trazis pozivnicu samo znaj da ti je nece nitko samo tak dat jer BTN je jedan od jacih trackera tak da ce trazit nesto za uzvrat i neke proofove sa drugih trakera
BalkanElite otvoren za rege
Jel vam radi THR?
Evo izgleda da sada radi
Kako dobit invite za THR?
Dok si korisnik daju za bozic,uskrs i tako blagdane ili neke posebne dane sta ja znam , koristim ga 1 godinu dobio sam dosada 4 pozivnice
Kako dobit invite za THR?
cekat neke akcije ili nagradne igre ili jednostavno kupit karmom
Da li ima neko informaciju gde je posle gasenja yugoteke, nastavio svoj rad satanfather?
Da li ima neko informaciju gde je posle gasenja yugoteke, nastavio svoj rad satanfather?
a sto se dogodilo s yugotekom?
imam pitanje... bio sam bannan na jednom trackeru jos prije dosta vremena i uspio sam dobiti pozivnicu opet i krenuo biti posten, lijepo sve seedao, nabio i malo uploada i opet su me bannali, zbog dupliranja racuna... u meduvremenu sam promijenio i komp.. kako je moguce da su me pronasli? po cemu oni to vide
IP adresa
IP adresa
Čega? zar nemam novu ip adresu cim restartam router?
Pozdrav ljudi!
Vjerovatno je već postavljeno ovakvo pitanje, ali ja stvarno nemam vremena za traženje po forumu, ugl. reinstalirao sam Windowse i sada više nemrem ući na svoj acc na THR-u, a inače sam korisnik više od godinu dana-.-, molim za pomoć ili za nekakvu uputu.
Unaprijed hvala
Poklanjam 12 pozivnica za CBT (jedan od boljih domaćih trackera).
A oni koji budu najaktivniji mogu dobiti i pozivnice za druge poznate trackere poput THR-a,bonus poene (karmu) itd.
ajde mi molim te reci kada je on jedan od boljih domacih trackera. Jedini domaci trackeri koji valjaju su BE i THR s time da je BE odavno presao THR po broju torrenta...
Od toga ima 20k mrtvih torrenata
ajde mi molim te reci kada je on jedan od boljih domacih trackera. Jedini domaci trackeri koji valjaju su BE i THR s time da je BE odavno presao THR po broju torrenta...
Ajde reci ti meni što fali CBTu?
CBT (crobytes.org), ima daleko veći broj novih torrenta od THRa i BE.
"Torrenti ovaj tjedan 429"
A prošli tjedni je čak bilo i više.
CBT ima jednu od najaktivnijih release grupa i na CBTu je jedina grupa koja se bavi glazbom.
Gdje je RAKiJA? Imaju dva nova torrenta dneveno (i to ako je dobar dan).
CBT ima najviše poboljšanja i novih featuresa, od ostalih jedva tko što radi.
Jedini "problem" CBTa je što je mlad tracker i nema još uvijek toliko puno članova, ali po mnogo stvari je bolji od trackera koji su tu godinama.
A svima vama koji ste ljubomorni, zadržite to za sebe. Odmorite malo, ne morate stalno visiti na forumu i čekati post u kojem se spomene CBT samo da možete lupiti minus i nešto negativno prokomentirati.
Pusa bok :*
P.S. Lupajte minuse :)
ljudi .. jel vam radi FTN i iPlay? ... nisma vec dugo aktivan u tome . .pa me zanima kaj je BE? koji je to tracker?
Ajde reci ti meni što fali CBTu?
CBT (crobytes.org), ima daleko veći broj novih torrenta od THRa i BE.
"Torrenti ovaj tjedan 429"
A prošli tjedni je čak bilo i više.
CBT ima jednu od najaktivnijih release grupa i na CBTu je jedina grupa koja se bavi glazbom.
Gdje je RAKiJA? Imaju dva nova torrenta dneveno (i to ako je dobar dan).
CBT ima najviše poboljšanja i novih featuresa, od ostalih jedva tko što radi.
Jedini "problem" CBTa je što je mlad tracker i nema još uvijek toliko puno članova, ali po mnogo stvari je bolji od trackera koji su tu godinama.
A svima vama koji ste ljubomorni, zadržite to za sebe. Odmorite malo, ne morate stalno visiti na forumu i čekati post u kojem se spomene CBT samo da možete lupiti minus i nešto negativno prokomentirati.
Pusa bok :*
P.S. Lupajte minuse :)
Nemam nista kontra nijednog trackera, ali da barem nemas taj avatar uzeo bi te ozbiljnije, ovako mi je bilo saljivo :)
Moje mišljenje je da nema lošeg domaćeg privatnog trackera,postoje dobri i bolji trackeri.
Trebamo biti zahvalni ljudima koji za nas pripremaju,ripaju,uploadaju i tako nam omogućuju da besplatno dolazimo do kvalitetnih materijala pogotovu domaćih stvari poput sinkro crtića,domaćih filmova i muzike kojih nema na stranim i javnim trackerima.
A koji je tracker bolji je stvar pojedinca i o tome ne treba uopće raspravljati jer se isti materijali uglavnom mogu naći na svakom,do vas je kako se uklopite sa ekipom na trackeru i kako će vam biti zabavno jer osim skidanja treba biti aktivan i na chatu,forumu ,igrama pa onda ocijenite tracker.
Hvala vam što postojite CBT,THR,BE,YUWA,CB,AE,EYS,DRUGARI,SC,ERROR,PARTIS,MB,BT, I OSTALI NAŠI TRACKERI !!!
Nudim
10 x CBT
10 x CB
4x BE
5x THR
Evo da vas obradujem malo demonoid.ph rege otvorene.
TL dijeli pozivnicu za reganje za 10000 ljudi!!!! Pozivnica je SUMMER2014