Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.322.733
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
14 godina
odjavljen
Re: Privatni torrent trackeri P&O
jollyb kaže...

Trebam uslugu - provjerite na bitmetv, btn ili ostalim jačim tv/hd trackerima da li ima kompletna sezona Anthony Bourdain: No Reservations u 720p rezoluciji (ili samo S05 epizode: 2, 7, 8, 13, 14, 15, 17, 18).

Na ipt, tvt com i ro, TD, bit-hdtv ih nema... Hvala

ovo ?

http://imgbox.com/owqonbvh

14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Što je s partisom danas i jučer, uđe normalno ali kad kliknem na nešto samo se otvara crna stranica i u prozoru samo piše partis v2...?

16 godina
Winchester01 kaže...

Što je s partisom danas i jučer, uđe normalno ali kad kliknem na nešto samo se otvara crna stranica i u prozoru samo piše partis v2...?

U mene sve uredu, i jučer i danas, nisam ništa pokušavao skinuti, ali gdje god kliknem otvori kako treba

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Čast nam je i zadovoljstvo obznaniti osnivanje CroBytes Audio Release (CroBAR) grupe koja će se baviti uploadanjem glazbe u FLAC i MP3 V0 formatu.

Grupa će biti dio crobytes.org trackera, a uploadati će se domaća, kao i strana glazbena izdanja. S radom krećemo danas, a pozivamo vas da navratite i uvjerite se u kvalitetu CroBAR releasova.

Ukoliko nemate account na CBT-u, možete ga napraviti u sklopu nove CroBAR promocije, na linku: http://tinyurl.com/CBT-CroBAR
i dobiti simboličnih 5GB uploada, 3000 karme i jednu pozivnicu na poklon.

Lijep pozdrav,
CBT i CroBAR

14 godina
odjavljen
Arnold Layne kaže...
Trabant601 kaže...
Arnold Layne kaže...

evo napokon sam nesto slozio :)

http://snabbox.com/

dodatne informacije i dogovori na PP :) 

uffuf cijena

evo evo :P snizio sam samo zbog tebe 

Jeftinije ,a da je usporedivo specifikacijama tesko da ces gdje nac :)

evo s obzirom da mi je dedicated server prodan ,a ovaj shared jos nije 
dajem za 100kn  jedan slot (znaci ovo http://snabbox.com/?download=shared-seedbox) ,ali samo preko uplate na racun (o tome na PP) 
jer mi se preko paypala ne isplati zbog njegove marze  

16 godina
neaktivan

Jel se još kome dogodilo da ga je bannalo sa AHD? 

Sinoć sve 5, jutros gledam pola uTorrenta crveno, idem se ulogirat i dočeka me lijepa porukica...

Ratio preko 1, 2TB uploadano, masu bonus pointa, stvarno ne znam radi čega. Nisam kršio pravila, nisam imao H&R, jedino mi pada na pamet da nije radi pozivnica, ali mislim da ih nisam nešto dijelio. {#}

Sad čekam odgovor na IRC-u, pa me samo zanimalo jesam li jedini ili što.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

reci ce ti da si koristio nedozvoljene programe. To ti je klasika kada se zele rijesiti nekoga bez razloga.

14 godina
odjavljen
Gam3r kaže...

reci ce ti da si koristio nedozvoljene programe. To ti je klasika kada se zele rijesiti nekoga bez razloga.

ma nisu 
od 8000 korisnika da su bas njega izabraili i dali mu ban tek tak jer mogu

AHD-om upravlja ozbiljna ekipa i ne vjerujem da bi si takve stvari dopustili

15 godina
neaktivan

a gle uvijek se moze greska dogoditi. Ima svakakvih ljudi po trackerima. Najbolje ti je otic na IRC i sve razjasniti. Ako je tako kao sto si rekao ne vidim razlog zasto ti ne bi vratili acc. Sretno

16 godina
neaktivan

Vraćen račun, evo što se dogodilo. 

Pred koji dan sam instalirao ZenMate, addon za Chrome koji ide preko GB servera. Inače mi služi za videe koji su blokirani u određenim zemljama na jubitu, a kako mi je playlista bila u pozadini, nisam ga gasio. To je dovelo do toga da su posumnjali da mi je netko preoteo korisnički račun. Sad je sve u redu :) 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

navodno je bcg otvoren za registracije, samo sto trenutno imaju DDoS napade

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

a ovak i onak su prije 'otvorenja' podjelili pozivnice i svako ih je valjda 50 dobio (ja sam ih 52 dobio) tako da tamo nije nikakav problem upast

16 godina

Nisam siguran, ali mozda je i GazelleGames otvoren

gazellegames.net

Puno bolji tracker od BCG

16 godina
neaktivan

imam seed.st seedbox 225gb 100mbps (garantiram 4mb/s down i up speed), i trajde do 2.3.2014., pa ako netko hoće kupiti za 40kn, meni ne treba pošto sam si uzeo dedicated server :D

prodano clanu tonym :)

edit:

tonym i ja planiramo uzeti jedan server od 1tb za 40€, pa ako hoće netko 250gb (efektivno nekih 230gb) za 80kn. Brzine su 800 down /250 up mbps, samo tražimo da član nije neki teški uploader na trackeru, pa da guši tako i tako slabi procesor. Planirali smo uzeti od 1.3. pa na dalje svaki mjesec, pa ako nekog zanima neka mi se javi na pm, mail (igorrasic1995@gmail.com) ili u krajnjem slučaju tonym-u na pm ukoliko ja ne odgovaram. Mislim da je to najpovoljnija opcija, ako netko ima neku bolju opciju, može dati neki prijedlog :)

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 21:39 (Rasho).
16 godina

Radi li vam BCG

meni nece otvorit stranicu

16 godina
neaktivan
ocajnik kaže...

Radi li vam BCG

meni nece otvorit stranicu

imali su 10-ak dana problema s DDoS napadima, sada sve radi :)

mail: igorrasic1995@gmail.com
15 godina
neaktivan

i da FTN je opet up nakon sto je bio down par tjedana

16 godina
neaktivan

Poštovani,

donosimo vam novosti s CBTa (crobytes.org).

Odlučeno je da se naša release grupa RAKiJA udruži s grupom CroBAR (CroBytes Audio Release) i preimenuje u OPiJAT, kao jedinstveno ime za novu-staru CBT internal grupu, koja će vam i dalje donositi glazbena i video izdanja najveće kvalitete.

Ako nas pratite, svakako to i nastavite, jer vam uskoro donosimo još noviteta. Ukoliko niste registrirani, to možete učiniti upravo sada preko promotivnog linka kojim dobivate 5GB uploada i 3k karme na poklon. Link: http://tinyurl.com/CBT-OPiJAT

Lijep pozdrav,

OPiJAT i CBT Staff

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 21:29 (wrathchild).
15 godina
neaktivan

o covjece, sta jos sve necete izmislit...

14 godina
odjavljen
wrathchild kaže...

Poštovani,

donosimo vam novosti s CBTa (crobytes.org).

Odlučeno je da se naša release grupa RAKiJA udruži s grupom CroBAR (CroBytes Audio Release) i preimenuje u OPiJAT, kao jedinstveno ime za novu-staru CBT internal grupu, koja će vam i dalje donositi glazbena i video izdanja najveće kvalitete.

Ako nas pratite, svakako to i nastavite, jer vam uskoro donosimo još noviteta. Ukoliko niste registrirani, to možete učiniti upravo sada preko promotivnog linka kojim dobivate 5GB uploada i 3k karme na poklon. Link: http://tinyurl.com/CBT-OPiJAT

Lijep pozdrav,

OPiJAT i CBT Staff

Jel vam to pametno ?

Za rakiju se zna i ima neku reputaciju ,sada to brisete i krecete ispocetka ? (naravno mi sad tu znamo da je po novome rakija opijat ,ali naci ce se dosta onih koji ne znaju ) 

16 godina
neaktivan

Pa, mislim da je definitivno pametna odluka. Prevelik broj ljudi i kod nas na trackeru i dalje misli da je to s THRa grupa. A sada je taman pogodno vrijeme za novi pocetak, zajedno s glazbenim dijelom grupe koji radi jako puno i kvalitetno od kad je krenuo u rad.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 6:30 (wrathchild).
13 godina

TL down?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

Pa, mislim da je definitivno pametna odluka. Prevelik broj ljudi i kod nas na trackeru i dalje misli da je to s THRa grupa. A sada je taman pogodno vrijeme za novi pocetak, zajedno s glazbenim dijelom grupe koji radi jako puno i kvalitetno od kad je krenuo u rad.

mislim dobro je to sve, ali di ste bas to ime nasli...

Svaka cast na odluci, neka vam bi sa srecom.

16 godina
neaktivan

znači da ti neće tribat opijati dok slušaš flac koji su uploadali{#}

samo naprid momci i cure...uostalom ka i svih ovih godina{#}  a kako ćete se zvat je isključivo vaš odabir

15 godina
neaktivan

nazalost flac nikada nije bio za mene. Tu mać spejs rekvajrd. Enivej mislim mogla bi biti ovo dobra grupa. Fali na hrvatskoj sceni muzickih rip grupa te se nadam da cete opstati. Zivi bili pa vidjeli

16 godina
neaktivan

Baš tako, fali neko ko će se pozabavit sa dobrom muzikom sa ovih prostora u flack formatu (ja na sreću imam inaf spejs)), a da to nisu severine, rozge i ostale, bez namjere da se itko uvrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 22:30 (pachanga).
16 godina
neaktivan

Nudim normalnome korisniku koji želi samnom da podjeli dio servera od 500giga.

Svatko bi imao 250 giga,brzina  800/200 mbps za cjenu od 10 eura mjesečno.

Ako je netko zainteresiran za to neka mi se javi privatnom porukom pa čemo sve dogovoriti.

Uvjet samo normalan korisnik ne extrem.

Hvala.

17 godina

Pozdrav.

Može li tko od korisnika IPtorrentsa provjeriti je li Tixati među dopuštenim klijentima?

Ne bih htio tražiti pozivnicu i registrirati se, pa da vidim da ne mogu koristiti ovaj klijent.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Pozdrav.

Može li tko od korisnika IPtorrentsa provjeriti je li Tixati među dopuštenim klijentima?

Ne bih htio tražiti pozivnicu i registrirati se, pa da vidim da ne mogu koristiti ovaj klijent.

nijedna verzija Tixati nije dopuštena na IPT

14 godina

Probao sam se logirat na torrentHR ali piše da mi je korisnički račun deaktiviran.

Bi li mogao tko provjeriti je li razlog možda H&R

korisnik= juupii

Hvala

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice