Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.319.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
Privatni torrent trackeri P&O

HD Torrents registracije otvorene do nove godine

Dear fellow Maniacs, Monsters, Daemons and the rest of the gang!
The staff of HD-Torrents wishes a very happy New Year to you and all the family. We are opening the gates to welcome new lovers of HD content from this very moment till somewhere in the next year. Enjoy!

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
16 godina

BitGamer se (kako sam ja razumio) nazalost gasi zauvijek :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 8:06 (Haker_x).
18 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
Haker_x kaže...

Nemogu vjerovati sta sam maloprije procitao :(

Po meni najbolji gaming tracker

16 godina

Nemoze se uci

zar vec a jesu brzi{#}steta

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 11:52 (ocajnik).
16 godina
mladen_87 kaže...

Po meni najbolji gaming tracker

Takodjer, a jucer pustili freelech i aktivirali double upload svima...

14 godina
neaktivan

Ode bitGamer u vječna lovišta. Strašno "dobar" početak godine za bittorrent zajednicu.

15 godina
neaktivan

ode jos jedan vrhunski tracker. Tezak udarac za game trackere i stvarno nisam mogao vjerovat kad sam procitao. RIP bG

14 godina
neaktivan

evo ovako nov sam u ovom pa da pitam da li je dozvoljeno koristenje ratiomastera nesto sam citao o tome i htio bih da ga koristim na torrentleechu jer mi je prijatelj poslao pozivnicu mislim da koristim nako da mi upload ne ide previse da mogu skontat npr. stavim oko 100-300 kbs i da li mogu otkriti da dobijem ban... imam losu vezu a TL mi je nekako dobar ima dosta sadrzaja a ne mogu skidat zbog lose veze pa ako neko moze reci da li se isplati tako koristit ratiomaster ili da ga uopste ne koristim

14 godina

Ratio master ni u ludilu ne koristi na privatnim torrent trackerima ,otkrit će te odmah a na TL će banat i tebe i frenda koji ti je dao pozivnicu...radije iznajmi nekakav seedbox ,jer se na TL nećeš baš proslaviti sa kućnom vezom. Radije žicaj pozivnicu za IPT koji nije ništa lošiji tracker od TL ,tamo imaš brdo freleech torrenata ,a dugotrajnim seedanjem skupljaš i seedbonus poene koje poslje možeš mijenjati za GB uploda ,odlična alternativa za TL.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 22:22 (sminigo).
14 godina
Haker_x kaže...

Maloprije sam vidio baš mi je žao ,nadam se da će barem BCG opstati.

14 godina
neaktivan

Da je dozvoljeno korištenje ratio mastera pa svi bi ga odmah instalirali,i ko bi onda kupovao seedbox....{#}

www.simkehr.org
16 godina
Može netko ukratko objasniti razliku Yugoteke i Crne berze? Što tamo ima a da nema na, npr. THR ili BalkanElite? Zanimanje za glazbu, filmove, dokumentarce, kjnige, stripove, crtiće i tako.. UNaprijed zahvaljujem.
14 godina
neaktivan
Lourdin kaže...
Može netko ukratko objasniti razliku Yugoteke i Crne berze? Što tamo ima a da nema na, npr. THR ili BalkanElite? Zanimanje za glazbu, filmove, dokumentarce, kjnige, stripove, crtiće i tako.. UNaprijed zahvaljujem.

najpametnije je da se registruješ na ove trackere (CB i YT) i sam uporediš jer su otvoreni za reg. a moje mišljenje je da je CrnaBerza lošija kopija THR-a a Yugoteka baš i nije nešto,dobra stvar trenutno je da su im svi torrenti privremeno freeleech .....za BalkanElite nemogu ništa reći jer još nisam reg. pa ovom prilikom bih zamolio nekoga da mi pošalje pozivnicu...hvala..{#}

15 godina
neaktivan

Dali mogu dobiti pozivnicu za Torrenthr,imam flat i 4 mb/s brzinu tako da nije bed za seedanje,nisam prvi put na privatnom tracekeru tako da su mi poznata pravila,Naročito ovdje 72 h seedanja  neče biti problem.Hvala unaprijed

14 godina
neaktivan

Jel inace BlackCats tako spor?

Dečo mešalica je v morju.
16 godina
WrongType kaže...

Jel inace BlackCats tako spor?

Meni nekada nece da ga otvori, tek nakon nekoliko puta...

Probaj se registrovati na gazellegames.net ako se nisu zatvorile registracije, tu je sada vecina BitGamer clanova

18 godina
protjeran
Lourdin kaže...

CrnaBerza je nekad bila dobra, dok nije stigao Yuwabits i THR(ver2). BalkanElite svima preporucam, jer sad neke stvari dobija brže od drugih. Evo npr. prva epizoda 'Počivali u miru' izašla prvo tamo.

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 14:18 (memulica).
14 godina
neaktivan

Se može nekako osim donacije podignut ration na IPTtorrents??????Tako mi je niska 0,13 i nemogu ni freeleech skinut!!!!!!Neznam kaj da napravim??????

15 godina
neaktivan

seedanjem onog sto vec drzis na seedu ili donacijom. Nema trece opcije..

18 godina
protjeran
pas101 kaže...

Se može nekako osim donacije podignut ration na IPTtorrents??????Tako mi je niska 0,13 i nemogu ni freeleech skinut!!!!!!Neznam kaj da napravim??????

Prva stvar kad dođeš na neki novi tracker je da skineš neki popularni/freeleech torrent i skupljaš bonuse neko vrijeme od seedanja. Na IPT imaš bonus bodove za seedanje, pa budi strpljiv i mijenjaj ih za upload.

Po meni jedini ti je spas, da sa nekog public trackera skineš torrent i da ga onda nađeš na IPT-u. Zatim napraviš tamo reseed i skupljaš brže bonuse. Napomena da torrenti moraju biti potpuno ISTI.

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
16 godina
neaktivan

Kako moze netko postaviti tako glupo pitanje? Kad stignes na privatni tracker prvo izdvojis par sati citanja pravila i FAQ.

Da si procitao nebi pitao gluposti.

14 godina
neaktivan
memulica kaže...
pas101 kaže...

Prva stvar kad dođeš na neki novi tracker je da skineš neki popularni/freeleech torrent i skupljaš bonuse neko vrijeme od seedanja. Na IPT imaš bonus bodove za seedanje, pa budi strpljiv i mijenjaj ih za upload.

Po meni jedini ti je spas, da sa nekog public trackera skineš torrent i da ga onda nađeš na IPT-u. Zatim napraviš tamo reseed i skupljaš brže bonuse. Napomena da torrenti moraju biti potpuno ISTI.

Kako napravit taj reseed??????

16 godina
neaktivan

http://www.iptorrents.com/faq.php

piše ti tu.. procitaj pravila i FAQ rekoh ti -.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 12:41 (wrathchild).
17 godina
neaktivan

Treba mi neki torrent tracker na kojem ima dosta rock koncerata i općenito rock/blues glazbe, ako netko zna molio bih

Prof. dr. sc. torrentologije
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 15:33 (Brzi97).
18 godina
neaktivan

Koliko seedate i leechate?

For science, razmisljam o prebacivanju boxa na drugi port pa me zanima koliki je prosjek UL/DL.

Na accountu imam vise od:

7 100gb up/down
1 500gb up/down
0 1tb up/down
4 5tb up/down
5 10tb+ up/down
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 16:32 (bistri).
16 godina

kako sam lipu poruku dobijo na HD-Torrents

oduzelo mi pozivnice i SeedBonus a imao priko 800

You have received a 1 week warning from jirro because: Invited cheater (WrongType).

srecom nisam dobio ban nedajte mu pozivnice

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 18:46 (ocajnik).
16 godina
neaktivan

nikad ne inviteaj nekog kod neznas preko drugog privatnog trackera

14 godina

Za sve one koji "placu" radi bitGamera (i ja san medu njima), gazzellegames.net omogucava registraciju bivsim bG clanovima.Zasad su prepuni, al nadan se da cu uskoro upast. Inace bija san clan od 2009., to mi je jedan od prvih private trackera i stvarno mi je jako zao zbog ukidanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 19:42 (shadowlapy).
14 godina
neaktivan

Bio sam vec napisao nedajte pozivnice WrongType

banan je sa Thra,ipta,i sada sa hd-torrents zbog varanja.{#}

www.simkehr.org
16 godina
shadowlapy kaže...

Za sve one koji "placu" radi bitGamera (i ja san medu njima), gazzellegames.net omogucava registraciju bivsim bG clanovima.Zasad su prepuni, al nadan se da cu uskoro upast. Inace bija san clan od 2009., to mi je jedan od prvih private trackera i stvarno mi je jako zao zbog ukidanja.

Ja sam uspio da upadnem u gazzellegames :)

Vili94 kaže...

Bio sam vec napisao nedajte pozivnice WrongType

banan je sa Thra,ipta,i sada sa hd-torrents zbog varanja.{#}

Nema od mene pozivnice bez min 2 godine na forumu i linka profila sa nekog privatnog trackera, kao i speedtest-a :) (Naravno ovo se ne odnosi na one koje poznajem na nekom trackeru ili forumu)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 0:31 (Haker_x).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice