Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.325.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

yuwabits je nes usporen sta se desava?

Samobor je lepa varoš :))
16 godina

Je li i u vas hr-i down?

Cini mi se da je stranica skroz oborena trenutno

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
14 godina
neaktivan

Hr-invites je up

16 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
Vili94 kaže...

Hr-invites je up

Sada radi, ali danas nije radio, cak je i na downforeveryoneorjustme.com bio down

17 godina
neaktivan

jel mi se može netko tko je na  partis-u da mi se javi na PM, trebam jednu malu uslugu. thnx

riješeno

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:16 (tomo007).
16 godina

Underground-gamer otvoren

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 6:52 (Haker_x).
16 godina

Novi praznicni THR

14 godina

da pitam i u ovoj temi: 

pozdrav! 

ovako: naime ne mogu ući više u svoj acc na yuwabits-u i ne mogu resetirati pass, pošto sam se prije 3 god otprilike tamo registrirao sa starom net.hr adresom koju ne koristim i u koju se ne mogu prijavit više..valjda su mi ukinuli adresu zbog neaktivnosti, šugavi freemail!!

tako da mene zanima nekoliko stvari:  jel moguće ući u taj freemail sandučić nekako? jel mogu kontaktirati nekoga nekako od staffa tamo da im pokušam objasnit što se dogodilo? jel mogu bilo što napravit da mi vrate stari acc na yuwi, da nekako restiram pass?

ili mi može itko dati pozivnicu u krajnjem slučaju da napravim novi račun.. baš mi fali stara dobra yuwa, iako imam i thr i crnu berzu i TL i IPT.

unaprijed zahvaljujem na savjetima i odgovorima..  lp

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
14 godina
neaktivan

Registriraj se na forum yuwe i tamo pitaj admina da ti promjeni e-mail

www.simkehr.org
14 godina
Vili94 kaže...

Registriraj se na forum yuwe i tamo pitaj admina da ti promjeni e-mail

ne mogu se registrirati na forum, ali sam našao dolje kontaktiraj administratora te sam poslao mail s objašnjenjem problema.. valjda će mi vratit račun i promjenit mail. zahvaljujem na odgovoru

15 godina
Zanima me kakvi su BCG i BTG što se tiče starijih igrica (7-8 god.). Imal seedera? :)
15 godina
neaktivan

pa ovisi koje igre trazis. Poznatiji naslovi su na BTG dobro seedani, a za BCG neznam. Probaj UG jer oni su ti vecinom za starije igre.

14 godina
mlonc kaže...

da pitam i u ovoj temi: 

pozdrav! 

ovako: naime ne mogu ući više u svoj acc na yuwabits-u i ne mogu resetirati pass, pošto sam se prije 3 god otprilike tamo registrirao sa starom net.hr adresom koju ne koristim i u koju se ne mogu prijavit više..valjda su mi ukinuli adresu zbog neaktivnosti, šugavi freemail!!

tako da mene zanima nekoliko stvari:  jel moguće ući u taj freemail sandučić nekako? jel mogu kontaktirati nekoga nekako od staffa tamo da im pokušam objasnit što se dogodilo? jel mogu bilo što napravit da mi vrate stari acc na yuwi, da nekako restiram pass?

ili mi može itko dati pozivnicu u krajnjem slučaju da napravim novi račun.. baš mi fali stara dobra yuwa, iako imam i thr i crnu berzu i TL i IPT.

unaprijed zahvaljujem na savjetima i odgovorima..  lp

iako sa mkontaktirao staff, nema odgovora... problem i dalje aktualan... molim za pomoć još jednom ili tražim pozivnicu... 

16 godina
neaktivan
BinHex kaže...
Zanima me kakvi su BCG i BTG što se tiče starijih igrica (7-8 god.). Imal seedera? :)

Osobno mi je drazi BitGamer, ali koristim i BCG.

Ako trazis neke starije naslove onda svakako baci oko na Underground Gamer koji je btw definitivno broj 1 tracker za sve retro igre i sve vezano uz gaming.

Na njemu ces naci igre za sve moguce i ne moguce konzole (GameCube, NES, Sega: Saturn, Sega: Dreamcast, Sega: Master System itd.)  te stara racunala (Amiga, Commodore, Atari, Amstrad, Sinclair itd.)), a i tu su i igre za npr. MS-DOS.

Gore je i velika kolekcija BIOS-a te gaming literature.

Svakako must have tracker za one koji vole retro igre.

Naravno da ima seedera, a ovaj podatak ce ti mozda ipak malo vise znacit od mojih rijeci:

Registered users: 36,491/36,500

Sada samo trebas naci pozivnicu ili uletiti kada imaju otvorene registracije a to je dosta cesto, mozda su cak i sada otvoreni pa provjeri.

@ mlonc

Sacekaj odgovor jer tesko da ce ti netko dati invite ako si banan ili nesto sl.

Oosbno se ne bi zezao sa svime time da i ja izgubim acc jer sam pozvao bananog covjeka.

Mozda su ti ukinili acc radi ne aktivnosti.

Kada si zadnji puta koristio tracker?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 19:07 (win32).
16 godina
win32 kaže...

Ako trazis neke starije naslove onda svakako baci oko na Underground Gamer koji je btw definitivno broj 1 tracker za sve retro igre i sve vezano uz gaming.

Sada samo trebas naci pozivnicu ili uletiti kada imaju otvorene registracije a to je dosta cesto, mozda su cak i sada otvoreni pa provjeri.

Da bili su otvoreni prije par dana, ja sam se registrovao, ne znam da li su sada.

Ipak jesu

http://www.underground-gamer.com/signup.php

Pozuri dok su otvoreni

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 19:36 (Haker_x).
15 godina
Nisam baš mislio na tako stare stvari što su na UG, mislio sam nešto na igrice tipa Age of Mythology i sl. a koliko sam skužio takvih nema na UG,to je za njih ipak novo? pa se nisam ni reg.
16 godina
BinHex kaže...
Nisam baš mislio na tako stare stvari što su na UG, mislio sam nešto na igrice tipa Age of Mythology i sl. a koliko sam skužio takvih nema na UG,to je za njih ipak novo? pa se nisam ni reg.

Evo ima Age of Mythology, ima i Age of Empires, Age of wonders, ima, ima, registruj se, nemas sta izgubiti, nece niko dobiti ban ako kasnije izbrises acc...

16 godina

Imam problem sa Underground Gamer neda mi skidat na box

kazu otprilike da samo mogu skidat na onu ip sa koje sam se logira

jel postiji rjesenje za to

14 godina
win32 kaže...
BinHex kaže...

Osobno mi je drazi BitGamer, ali koristim i BCG.

Na njemu ces naci igre za sve moguce i ne moguce konzole (GameCube, NES, Sega: Saturn, Sega: Dreamcast, Sega: Master System itd.)  te stara racunala (Amiga, Commodore, Atari, Amstrad, Sinclair itd.)), a i tu su i igre za npr. MS-DOS.

Gore je i velika kolekcija BIOS-a te gaming literature.

Svakako must have tracker za one koji vole retro igre.

Naravno da ima seedera, a ovaj podatak ce ti mozda ipak malo vise znacit od mojih rijeci:

Registered users: 36,491/36,500

@ mlonc

Sacekaj odgovor jer tesko da ce ti netko dati invite ako si banan ili nesto sl.

Oosbno se ne bi zezao sa svime time da i ja izgubim acc jer sam pozvao bananog covjeka.

Mozda su ti ukinili acc radi ne aktivnosti.

Kada si zadnji puta koristio tracker?

ma naravno da nisam banan, pa objasnio sam što je bilo... ugl. problem je riješen tako što sam dobio pozivnicu, a  i jedan kolega je kontaktirao staff u moje ime pa sam sad u brizi da me ne banaju zbog 2 računa...valjda neće, ako mi vrate stari , novi ću deaktivirat ili nešto, ako mi ne vrate stari, imam novi...

15 godina
neaktivan

UG po meni bolji od BCG i BitGamer

16 godina
ocajnik kaže...

Imam problem sa Underground Gamer neda mi skidat na box

kazu otprilike da samo mogu skidat na onu ip sa koje sam se logira

jel postiji rjesenje za to

Postoji, udji u settings i nadji "Login type" i promijeni ga sa "Secure" na "Normal" i moci ces skidati na box, to sam bas sada skontao

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 6:48 (Haker_x).
14 godina
neaktivan

@mlonc njube jedan sad ču ti pisat ovako javno rekao sam ti da sačekaš moju potvrdu dok ti nekažem da ti je promjenio pass napraviš reset passworda i to je to znači trebao si sačekati do jutra da ti potvrdim da je promjenio mail ti nisi mogao čekati več si se rego ponovno time si doveo i moj acc u opasnost i account od toga tko ti je dao zivku.On ti je sad izbrisao stari acc i da to više nikad nisi napravio trebao si sačekati samo do jutra pa bi bilo sve ok,slijedeči put razmisli o svojim postupcima.

www.simkehr.org
18 godina

Jel postoji neki tracker koji sadrzi vecinom edukacijske materijale, sto u pdf-u, sto kao video skole tipa Lynda, CBT, Total training, Train signal... ??

Opcenito koji tracker prednjaci u takvim sadrzajima ?

Truth in engineering.
18 godina

bitme . org

docspedia . org

bitspyder . net

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Da li bi mi neka dobra duša mogla poslati invite kod torrenthr?

Seedat ću.

18 godina
protjeran

A eto da se pohvalim da sam prvi put u povijesti {#}  .... banan sa nekog priv. trackera. CRNA BERZA je u pitanju. 

Samo zato što sam ostavio komentar kako torrent/dokumentarac ne radi kako treba i da nije potpuna/sređena verzija. Ono tip je ostavio reklame u njemu i nema kraja (nije snimljen) {#} ... ono klasični NUKED torrent. Još je na torrentu pisalo kao da ga stuff provjerio, pa se dosta ekipe zezlo.

Prvo su mi obrisali par komentara uz obrazloženje 'znaš ti dobro'. Pa kad sam rekao da ne znam i u čemu je problem, opet su ponovili 'znaš ti dobro' i usput spomenuli da moj komenatar smeta uploaderu i da je potpuno besmislen (iako bilo još istih komentara poslije mene od strane drugih ... možda su i oni banani?).

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
17 godina
neaktivan
Pozdrav, jedini torrent na kojem sam registriran je partis. Torrent hr bi zelio zasluzit. Znam da je to nemoguce al eto mogu onome tko zeli prilozit u pm u slike di se vidi moj ratio, up /dn load i godina registracije 2009. Eto toliko. Ako je netko zeljan poklonit mi pozivnicu bio bi mu zahvalan. Lp
18 godina
protjeran

Evo da malo proslavimo izbacivanje sa CRNE BERZE. Imam viška 2 pozivnice od TorrentDay-a, pa ko prvi njemu đevojka.

P.S. uvjet godinu dana staža na forumu i šaljite zahtjeve na PM.

{#}

18 godina
protjeran

Pozivnice otišle {#}

15 godina
neaktivan

Što je s HDME.eu ? Već par tjedana im je server down. {#}

Axtross_Hr - Origin
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice