Prevare na njuškalu,aukcijama zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 3.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prevare na njuškalu,aukcijama

Poštovani prevarena sam sada nema tri tjedna od dotične korisnice na njuškalu fashionbrands4all ili njene frendice, kako ona tvrdi, al ne vjerujem više ništa.

Prodavala se elfs haljina nova za 400kn,dala mi je podatke od tzv prijateljice:Maja Lukanović,Pbz banka imam i broj mobitela na koji je samo poslala nakon dva tjedna čekanja da če poslati ali ništa od toga

Njena tzv prijateljica ili se radi o istoj osobi ne znam je slala mailove da što nju gnjavim kad to nije njeno al nikako nije htjela dati broj mobitela izbjegavala vješto i ni ona se više ne javlja uglavnom olakšana sam za 406kn

Drugi slučaj:Sandro Stojaković,Erste banka za Cavalli haljinu 220kn

Treci slucaj:Valentina Kučinić,Rijeka za 200kn aukcije hr

Molim sve koji su prevareni da mi se jave jer cu sastaviti popis prevaranata i staviti na facebook jer je vrijeme da se takvima stane na kraj

17 godina
neaktivan

Ljudska glupost i naivnost je velika. izbjegavanje kupovine po oglasnicima je preporučljivo ili pak ako se već kupuje onda kupovati od provjerenih osoba i po mogućnosti u 4 oka.

Svi oglasnici su puni prevaranata. Dizajnerske haljine kao što je ova vaša koštaaju i po nekoliko tisuća kuna i šta nije bilo sumljivo da ju netko prodaje za 400 kn?

Cavalli za 220 kn?! Seems legit.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
neaktivan
Re: Prevare na njuškalu,aukcijama

He gle i ja prodajem vec cetiri godine i kupila sam dosta dizajnerskih stvari za nisku cijenu i sama prodajem original stvari za sicu samo da vratim bar dio novca jer ne radim,nije glupost samo neopreznost jer nisam trazila adresu inace bih vec sama ih nasla i dobili bi sto zasluzuju bez natezanja po sudovima

Nije mi bilo sumnjivo jer sam nedavno kupila dizajnersku haljinu za 500kn original cavalli i dosla bez problema zato nisam ni sumnjala u ovu prevaru,no nisam napisala ovu temu da me se pljuje vec da se javi svi koji su prevareni jer ako su ove doticne osobe prevarile jos nekoga mozemo dici tuzbu iznad 1000kn lp

18 godina
neaktivan

treba istjerati pravdu ,ali ne na informatičkom forumu.

tu ih ima na tone koji kupuju i oblače haljinice i to ne samo kakve nego u dizajnerske.{#}

ma daj...{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 18:56 (jura).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice