Preporuka!

poruka: 20
|
čitano: 1.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka!

Lijep Pozdrav svima!

Ovako, posto je svijet pun svakakvih lijepih spravica, molio bi da mi preporucite nesto..

Raspolazem sa oko 2000 kn i zelim nesto cime cu se izdvojit iz drustva...

zanima me sve vezano za informatiku, multimediju, itd...

nesto kao neki ozbiljniji mob, neki gadget i bilo sta sto je cool.

znam da sam neprecizan i vecina ljudi ce me shvatit kao da se salim, ali ja stvarno neznam sto kupiti, pa molim cijenjeni BUG Forum pomoc!

Hvala unaprijed!

17 godina
neaktivan
Preporuka!

Nek ti ekipa na forumu preporuči nekakvo dobro kućno kino kojim ćeš moći pozvati frendove na party domaBelji se

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka!

nije losa ideja, makar, preferirao bih nesto manje, tj, nesto sto bi bilo mobilno... :D

EDIT: p.s imam kucno kino vec

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 23:01 (LittleBigMan).
17 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...

nije losa ideja, makar, preferirao bih nesto manje, tj, nesto sto bi bilo mobilno... :D

Onda ovoCool

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Preporuka!

eh, tako nesto mi se svida... nisam ni znao da je xbox tako pojeftinio...

Hvala BigGuy

ima li jos nekakvih preporuka, a da nisu konzole... ?

16 godina
protjeran
LittleBigMan kaže...

eh, tako nesto mi se svida... nisam ni znao da je xbox tako pojeftinio...

Hvala BigGuy

ima li jos nekakvih preporuka, a da nisu konzole... ?

Razer oprema, Roccat Apuri.

Gitara...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Preporuka!

Kupi si htc hero,mozes ga dobiti u t-mobile felx150 paketu za 2000kn,ili jednostavno sacekaj kraj bug nagradne igre,mozda postanes ponosni vlasnik:)Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...

Možda ovako nešto,ali naravno novo iz trgovine.

LINK

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Preporuka!

iskreno, razmisljao sam o HTC Hero-u.. al zelim kupiti samo uredaj... al to kosta puno vise, tak da... :(, decki hvala, imate dobre ideje...

a nesto u stilu IPOD toucha? tak nesto... ?

16 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...

iskreno, razmisljao sam o HTC Hero-u.. al zelim kupiti samo uredaj... al to kosta puno vise, tak da... :(, decki hvala, imate dobre ideje...

a nesto u stilu IPOD toucha? tak nesto... ?

i ja sam razmisljao o ipod touch-u ali nisam bas siguran da li u to cudo vrijedi uloziti tolike novce!??

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 23:26 (stevan94).
16 godina
neaktivan
Preporuka!

a i to da.... a nesto u stilu ipod Toucha?

16 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...

a i to da.... a nesto u stilu ipod Toucha?

Koliko ja vidim,tebi je IPOD Touch ozbiljno zapao za oko. Ali i meni se cini kao jako dobra stvar. Imas u bug-u broj 205 i mali clanak o toj spravici. Kada se sve sabere ja glasam za Ipod Touch!Namigiva

16 godina
neaktivan
T-Mobile G2 Touch.....izbrijana stvar...pogledaj
16 godina
neaktivan
Preporuka!

Da, evo, vec imam dvojbe oko G2, Ipoda i xboxa... jedino cu malo morat stedit jos za G2... al ipod mi je super... recimo, ima sve slicno skoro kao iphone, jedino nije telefon, jel?

16 godina
neaktivan
Preporuka!

Koliko sam iz tvojih postova mogao zakljuciti ti vec imas psp,onda ti xbox i ne treba:)

Iako mi je tesko da to kazem skoro da je ista stvar i sa Ipod touchem.

Ja sam imao psp,brzo mi je dojadio,pa sam ga i prodao,ali sada bi mi bas legao jedan ipod touch,jer iphone mi je preskup a i ne svidja mi se kao mobitel. A sa ipod-om cu moci da igram extra igre i uzivam u mjuzi:)

16 godina
neaktivan
Preporuka!

Istina, imam PSP... a onda mi se xbox isto ne isplati jer igre igram na kompu, tj. nedavno sam kupio novi komp tak da... eh sad... a jel zna mozda jos neko nekakvu spravicu (gadget) koja bi mogla biti interesantna i da kosta oko 2000 kn i da je naravno, dostupna u RH....

16 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...

Istina, imam PSP... a onda mi se xbox isto ne isplati jer igre igram na kompu, tj. nedavno sam kupio novi komp tak da... eh sad... a jel zna mozda jos neko nekakvu spravicu (gadget) koja bi mogla biti interesantna i da kosta oko 2000 kn i da je naravno, dostupna u RH....

Ne mozemo mi nista izmisliti! To ti je sto ti je! Od tehnickih sprava(koje su slicne mobitelima i takvim stvarcicama) ne vidim nista drugo osim ovoga navedenoga,na tebi je da odlucis. Naravno tu ne ubrajam neke gitare i slicne gluposti!

16 godina
neaktivan
Preporuka!

koje su razlike izmedu ipod Toucha i Iphonea? osim sto iphone sluzi kao i telefon

17 godina
Preporuka!

Ja bi si kupio jednu dobru uredsku stolicu :)

16 godina
neaktivan
Jednog epiphonea piknes. Plus remen, i postaje mobilan. Cure ce se keljit na tebe, a prek moba pusti nes i kao sviraj, koda ce skuzit da nema pojacala
hmda
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice