Poslije toliko vremena Chuck Norris?

poruka: 6
|
čitano: 1.389
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Ovako mozda cu pobrat TD ko kise u jesen, ali jednostavno malo mi nije jasno.Odkud svi ti silni vic o Chuck Norrisu?Jel to neki novi modni krik, uostalom tko je poceo sa tim vicevima i koliko ja znam o Chuck Norrisu  njegova karijera pocinje od filma sa Bruce Lee  ''Na zmajevom putu'', jeste da su mi ti vicevi smijesni samo mi nije jasno od kud su pokrenuti i kako su nastali i sta ima u tom tipu toliko smijesno da je doguro u viceve?

PS : naravno uz neko objasnjenje ubacite koji {#}

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
16 godina
Re: Poslije toliko vremena Chuck Norris?
311008 kaže...

Ovako mozda cu pobrat TD ko kise u jesen, ali jednostavno malo mi nije jasno.Odkud svi ti silni vic o Chuck Norrisu?Jel to neki novi modni krik, uostalom tko je poceo sa tim vicevima i koliko ja znam o Chuck Norrisu  njegova karijera pocinje od filma sa Bruce Lee  ''Na zmajevom putu'', jeste da su mi ti vicevi smijesni samo mi nije jasno od kud su pokrenuti i kako su nastali i sta ima u tom tipu toliko smijesno da je doguro u viceve?

Ti misliš da su to vicevi? {#}

mmm... donuts
17 godina
protjeran
Hambrle kaže...
311008 kaže...

Ti misliš da su to vicevi? {#}

a dobro sad {#} ima i  istine {#}

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
15 godina
neaktivan

nemam pojma ni ja, ali cini mi se da je ismijavanje njegovih filmova, jer kao u svakom filmu on prebije sve i svakog... tako se meni bar cini

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
Samo pazi da Chuck ne cuje da siris glasine o tome kako netko prica viceve o njemu.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina

Chuck Norris je jednom došao dvaput? {#}

To su ti glupi vicevi, kada su svi kvalitetni već odavno ispričani.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice