Mislim da nema smisla nastaviti daljni razgovor...dobro,neka ti bude,nadam se da se zezaš i da se nećeš razočarati kad sjednu novci...
ne šalim se,al dobro.
Mislim da nema smisla nastaviti daljni razgovor...dobro,neka ti bude,nadam se da se zezaš i da se nećeš razočarati kad sjednu novci...
ne šalim se,al dobro.
napokon zatvorene kutije...
625 ljudi,196 kućanstva i 253 stambene jedinice
zarada 5.777kn
ostali?
I onda jeste se svačega nagledali? :D
I onda jeste se svačega nagledali? :D
I jel vam vlada placa psihoterapeuta?
Moram priznati svega sam se nagledao od čovjeka koji nema kuhinju i kupaonicu, a živi u kući koja će mu se na glavu srušiti do bogataša sa luksuznim kućama i stanovima.
Uglavnom ljudi su bili ljubazni, više manje zainteresirani za to što pišem. Evo pred kraj se pojavilo par ljudi do kojih nije stigla obavijest i nisu popisani. Neki su bili na putovanju i nitko ih nije popisao, susjedi ne znaju jel netko živi u stanu pored, kuća pored.
Imao sam slučaj kad mi je jedna cijela obitelj bila odsutna, tj negdje su se popisali kao trenutno prisutni. Stariji su bili najviše skeptični prema meni, misleći da sam lažnjak.
Onda ima o sam slučaj gdje jedan čovjek nije htio popisati svoju kćer, odnosno uopće mi ju nije spomenuo. Otkrilo se tako što žena živi privremeno izvan grada (tamo je bila popisana) i dobiva putne troškove, a član je obitelji koja živi u gradu.
Pričao mi je čovjek koji je obavljao popis stanovništva 1981. i došli smo do zaključka da se ljudima odnosnim njihovim glavama nije promijenila svijest o tome da su to samo statistički podaci. Ljudi i dalje misle da smo u dosluhu sa katastrom, poreznom upravom, lokalnom upravom, zbog podataka o broju životinja ili korištenog poljoprivrednog zemljišta.
imao srecu da me dosla upravo studentica popisat :D