Popis stanovništva 2011

poruka: 187
|
čitano: 32.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Popis stanovništva 2011
BlackMoon kaže...

Mislim da nema smisla nastaviti daljni razgovor...dobro,neka ti bude,nadam se da se zezaš i da se nećeš razočarati kad sjednu novci...

ne šalim se,al dobro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 0:39 (tomo007).
16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

napokon zatvorene kutije...

625 ljudi,196 kućanstva i 253 stambene jedinice

zarada 5.777kn

ostali?

15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Evo mojeg učinka:

190 stanova ; 170 kućanstava ; 443 popisane osobe

= 4418 kn

I jedna prigodna:

17 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

I onda jeste se svačega nagledali? :D

17 godina
naxeem kaže...

I onda jeste se svačega nagledali? :D

I jel vam vlada placa psihoterapeuta?

Mentalist je moj idol...
15 godina
neaktivan

Moram priznati svega sam se nagledao od čovjeka koji nema kuhinju i kupaonicu, a živi u kući koja će mu se na glavu srušiti do bogataša sa luksuznim kućama i stanovima.

Uglavnom ljudi su bili ljubazni, više manje zainteresirani za to što pišem. Evo pred kraj se pojavilo par ljudi do kojih nije stigla obavijest i nisu popisani. Neki su bili na putovanju i nitko ih nije popisao, susjedi ne znaju jel netko živi u stanu pored, kuća pored.

Imao sam slučaj kad mi je jedna cijela obitelj bila odsutna, tj negdje su se popisali kao trenutno prisutni. Stariji su bili najviše skeptični prema meni, misleći da sam lažnjak.

Onda ima o sam slučaj gdje jedan čovjek nije htio popisati svoju kćer, odnosno uopće mi ju nije spomenuo. Otkrilo se tako što žena živi privremeno izvan grada (tamo je bila popisana) i dobiva putne troškove, a član je obitelji koja živi u gradu.

Pričao mi je čovjek koji je obavljao popis stanovništva 1981. i došli smo do zaključka da se ljudima odnosnim njihovim glavama nije promijenila svijest o tome da su to samo statistički podaci. Ljudi i dalje misle da smo u dosluhu sa katastrom, poreznom upravom, lokalnom upravom, zbog podataka o broju životinja ili korištenog poljoprivrednog zemljišta.

16 godina
neaktivan

imao srecu da me  dosla upravo studentica popisat  :D

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice