Popis stanovništva 2011

poruka: 187
|
čitano: 32.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

A dobro to je već ok...al kakvo shit je to...pa nevjerujem...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
15 godina
protjeran
Re: Popis stanovništva 2011
Pero Dinamit kaže...

šta će morati svi ići u taj centar ili može samo jedna osoba dati podatke za ostale?

vjerovatno moze samo jedna osoba

ovo da idu skupa sam stavio s predpostavkom da zele osobno dati podatke

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan
dj_beni kaže...

Ja se deklariram kao vjernik u religiju poderane čarape.

Ja se izjašnjavam kao pastafarian.

14 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Uz popis pitat će te jeste li gay...

Dino
16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Nekužim kako ja mogu za starog znati sva ta pitanja...pa pitaju nebuloze...i one sve stvari o kućanstvu..pa to je smješno

17 godina
Dinče kaže...

Uz popis pitat će te jeste li gay...

Jel ga onda mozemo izbacit iz kuce jer nas seksualno uznemirava? Pa cak i tuziti njega i njegove nadredjene?

15 godina
Hrvojestr kaže...

Nekužim kako ja mogu za starog znati sva ta pitanja...pa pitaju nebuloze...i one sve stvari o kućanstvu..pa to je smješno

Pa nije toliko glupo, šta, rade se statistike, po tome se kasnije računaju druge stvari u državi.

Nije ovaj popis bezveze napravljen...

Do what you want cause a pirate is free.
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Jel ga onda mozemo izbacit iz kuce jer nas seksualno uznemirava? Pa cak i tuziti njega i njegove nadredjene?

i sad sam ja trol?

sirka666 kaže...

Pa nije toliko glupo, šta, rade se statistike, po tome se kasnije računaju druge stvari u državi.

slazem se u potpunosti

ovaj popis govori i koliko je drzava razvijena,u kojem smijeru treba ici i brojne druge stvari koje su na prvi pogled nebitne

17 godina
Toni93 kaže...
tnakir kaže...

i sad sam ja trol?

Nisi... meni nekako dolazi prirodno :)

sirka666 kaže...

slazem se u potpunosti

ovaj popis govori i koliko je drzava razvijena,u kojem smijeru treba ici i brojne druge stvari koje su na prvi pogled nebitne

Ja ti mogu reći i bez toga koliko smo razvijeni i kamo idemo. Idemo u ... tamo odakle smo dosli :)

16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Idemo u to da nam ljudi odlaze na brodove,platforme i u afganistan trbuhom za kruhom,a uskoro ćemo svi tako...

Hvala Bogu pa tako se još može zaraditi

16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Šta država ima znat je li u školu iden pješke, buson ili auton, ime pokojnog djeda, mjesto njegovog rođenja?

Moja obitelj nije odgovorila na neka pitanja jer ovo nema veze s popisom stanovništa...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

To je redu, ali u državi u kakvoj jesmo, nikada ne možemo biti sigurni na koji način netko protiv nas može upotrijebiti te podatke.

Npr. pitanje imate li klima uređaj - tko im kasnije brani da recimo klima uređaj proglase nečim što nije neophodno u smislu osnovnih životnih potreba, pa uvedu neki suludi porez. Ili pošalju inspekciju da provjeri je li vanjska jedinica postavljena sukladno Komunalnom redu (ne smije biti vidljiva s ulice).

Ili ono pitanje je li zahod u stanu ima vodokotlić, a meni odmah padne na pamet kako je voda ove godine poskupila više od 100% i kako su uveli fiksnu naknadu, iako je to protivno Zakonu o zaštiti potrošača koji kaže da troškovi moraju biti prikazani kroz jedinicu potrošnje. Tko zna, takvi kakvi jesu, u stanju su donijeti i pravilo koje bi polazilo od pretpostavke da netko tko ima kotlić potroši više vode nego što treba, pa će mu naravno zaračunati neku dodatnu naknadu. Nešto u stilu famozne Naknade za odvodnju oborinske vode.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

EVO kod mene upravo popisuju, sad je tata a onda sam ja na redu

EDIT još nisam na redu, svakoga popisuje oko 20 min a u prosjeku je 1 sat u svakoj kući.... koliko će to trajat ?

PUC GA MEDO
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 19:04 (jurek95).
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Evo odgovora za neke ljude :

1. Ne ulazimo u rasprave sa ispitanicima jer to predugo traje, a i nema nekog smisla.

2. Ako je baš nekome do rasprave postoje nadležni ljudi koji su to voljni raditi

3. Ako netko nije kod kuće ne ostavljamo obavijest, kako je bilo prikazano na tv-u, već se vratimo sutra ili pitamo susjede kad bi mogli doći. Nakon dva tri puta ako čovjek ne bude kod kuće, onda ostavljamo obavijest u koliko ćemo doći popisati. Ako ni tada ne bude, njegovo prezime i ime stavljam u tablicu i on će biti primoran otići u popisni centar to obaviti sam. U protivnom kazna! (i opet će na kraju dati podatke u policji najvjerovatnije?).

4.Znači moj posao nije da se ja natežem s vama, ja samo popisujem. Postoje ljudi za to.

5. Ako netko neće dati informacije, zovem kontrolora, ako i njega odbije on zove svoje nadležne inspektora, iznad njega su koordinatori dalje neznam kako ide procedura, a i ne zanima me.

17 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

se misli tko izjasniti kao jedi?

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
bistri kaže...

se misli tko izjasniti kao jedi?

Star wars suck!

16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Ja bih mogao po narodnosti biti Sajlonac {#}

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
17 godina
koliko bi po procjeni trebalo biti dns hrvata?
In Trance We Trust!
17 godina
zitzko kaže...

Evo odgovora za neke ljude :

1. Ne ulazimo u rasprave sa ispitanicima jer to predugo traje, a i nema nekog smisla.

2. Ako je baš nekome do rasprave postoje nadležni ljudi koji su to voljni raditi

3. Ako netko nije kod kuće ne ostavljamo obavijest, kako je bilo prikazano na tv-u, već se vratimo sutra ili pitamo susjede kad bi mogli doći. Nakon dva tri puta ako čovjek ne bude kod kuće, onda ostavljamo obavijest u koliko ćemo doći popisati. Ako ni tada ne bude, njegovo prezime i ime stavljam u tablicu i on će biti primoran otići u popisni centar to obaviti sam. U protivnom kazna! (i opet će na kraju dati podatke u policji najvjerovatnije?).

4.Znači moj posao nije da se ja natežem s vama, ja samo popisujem. Postoje ljudi za to.

5. Ako netko neće dati informacije, zovem kontrolora, ako i njega odbije on zove svoje nadležne inspektora, iznad njega su koordinatori dalje neznam kako ide procedura, a i ne zanima me.

A koje to podatke Policija nema zapravo zakaj bi uopce išel tam,{#} i kaj ce onda zapravo dat Policiji podatke koje vec imaju one osnovne a za ostalo ih boli đon a za ilegalce to ne vazi normalno oni su i dalje ilegalci.{#}

To s tim kaznama za nedavanje nekih informacija , je samo na papiru ništa od toga sjetite se bit ce izbori mora Jaca i druzina pazit na ugled kojeg ionak nemaju.{#} Pa bi sad s nekim kaznjavanjem, samo navukli na sebe još veci bijes koje je nepotreban jer su ionak ljudi ljuti s razlogom na njihove svinjarije.{#}

Znaci recimo ovak nekak, dođe popisivac u kucu ljudi odgovore na vecinu pitanja ali na neke neče jednostavno to ce bit cest slučaj itekak. Uglavnom neko na recimo pet glupih pitanja nije odgovoril, jer mu je ionak puna kapa svega i sad ce bit ko kaznjen zbog toga nece sigurno bez greske ak se uzme u obzir kaj sam prije gore napisal. Treba citat između redova, a ne prihvatit ko kamen temeljac od Gline kaj ponavljaju u medijima ko papige.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

haha možes ih za spol zajebavat, jasno te pita za spol iako vidi šta si, pitaju ako imaš kupaonicu i vodokotlič pa rečeš da ima vodokotlič a nemaš vodovod

PUC GA MEDO
17 godina
Popis stanovništva 2011

upravo je kod mene popisivačica. {#}

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
protjeran
leo_819 kaže...

upravo je kod mene popisivačica. {#}

je li zgodna? {#}

Sir
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

jel ima kakvih ''sankcija'' ako ne odgovoris na sva pitanja? tj. odgovoris samo na ona najosnovnija ... jer ovo ostalo su bedastoce ....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
17 godina
jurek95 kaže...

haha možes ih za spol zajebavat, jasno te pita za spol iako vidi šta si, pitaju ako imaš kupaonicu i vodokotlič pa rečeš da ima vodokotlič a nemaš vodovod

To pitanje za Vodokotlic je glupost nepotrebna, i to na kubik kod da je to jedini nacin kak se moze isprat WC debilana uglavnom bitno je imat WC a kak ceš ga isprat nebitno. Vodokotlic je zapravo najlošiji i najrastrošniji nacin potrosnje vode, ak imas obican jeftini Vodokotlic a takav ima vecina ljudi kaj drugo potisni WC ispirac je puno bolje rjesenje inace kaj se tice ustede vode a di smo mi u Hrvatskoj kaj se tice uštede prvenstveno javne zna se.{#}{#}

Znaci ak meni postavi takvo pitanje, za Vodokotlic ja cu mu rec da ga nemam ak pita kaj imate odgovor je potisni WC ispirac jer to i imam no ak on pita kaj to je odgovor glasi pitaj Vladu kraj oftopičarenja.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

leo 819 kako je dugo bila, kod mene je bila sat i pol-dva, i pre susjedima je sat i pol-2, problem je što morate znati što je voćnjak,oranica i sl. i morate onda pretvarati u hektre i are i sl.

PUC GA MEDO
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Vi ljudi se čudite za takva nekakva pitanja, jer vi imate neke osnovne uvjete (higijenske i sanitarne), ali postoje i stanovi odnosno objekti gdje ljudi žive i nemaju takve uvjete. Upravo zbog tog vama su ta pitanja glupa i nejasna, Niste nikad ni razmislili, možda da se vide i ti podaci gdje ima i kako ljudi žive u takvim uvjetima. Netko nema stuju ili nema vodu ili nema pazite ovo:(bubnjevi) računalo.

17 godina
neaktivan
zitzko kaže...

Vi ljudi se čudite za takva nekakva pitanja, jer vi imate neke osnovne uvjete (higijenske i sanitarne), ali postoje i stanovi odnosno objekti gdje ljudi žive i nemaju takve uvjete. Upravo zbog tog vama su ta pitanja glupa i nejasna, Niste nikad ni razmislili, možda da se vide i ti podaci gdje ima i kako ljudi žive u takvim uvjetima. Netko nema stuju ili nema vodu ili nema pazite ovo:(bubnjevi) računalo.

A koji je zapravo smisao, što će se zapravo dogoditi nakon popisa? Recimo da ustanovimo da x % ljudi ima vodokotlić, y % ima računalo, a z % ima voćnjak - što sad?

15 godina
protjeran
Popis stanovništva 2011

nije mi jasna ta buka oko postavljenih pitanja.odgovori i zaboravi.zasto filozofirati?

15 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...
zitzko kaže...

A koji je zapravo smisao, što će se zapravo dogoditi nakon popisa? Recimo da ustanovimo da x % ljudi ima vodokotlić, y % ima računalo, a z % ima voćnjak - što sad?

To vam se zove statističko istraživanje, samo što ja kao popisivač trebam par vaših osobnih podataka, ovo sve drugo ide u statistiku. Popisivanje se vrši svakih 10 godina i to metodom od vrata do vrata, ali DZS obavlja svake godine istraživanja na drugačiji način, ali manje vjerodostojan a to je telefonski sa par pitanja.

16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Nemaju svi ljudi vremena kao većina ljudi pa da jedva čekaju kako potratiti 2 sata dok popisivač sve obavi. Trebala bi biti samo najosnovnija pitanja, jer pitanja o vodokotlićima i ostalim {#} su nepotrebna.

Znam da neki ljudi nemaju računalo, vodokotlić ni osnovne uvjete za život. Hoće li njima netko pomoći i dati im kakvu donaciju da si osiguraju osnovne uvjete kada se to prikaže u statistici???? Boli njih {#} za takve stavri. Svatko gleda samo sebe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice