Piratizacija... zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 3.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Piratizacija...

evo zanima me sto mislite o piratizaciji.Ne samo igrica vec i muzike,programa itd

meni je recimo debilno da nam priprde cjenu od 400 kuna za noviju igricu 

to bi onda ispalo ovako:  komp(3000-6000)+win(oko 1500)+ofice(1500)+barem jedna starija igra(200)+muzika 

to je ooko 6k za uredsko racunalo i 9k  za malo jace

qwertzuiop
17 godina
RE: Piratizacija...
qwertzuiop kaže...

evo zanima me sto mislite o piratizaciji.Ne samo igrica vec i muzike,programa itd

meni je recimo debilno da nam priprde cjenu od 400 kuna za noviju igricu 

to bi onda ispalo ovako:  komp(3000-6000)+win(oko 1500)+ofice(1500)+barem jedna starija igra(200)+muzika 

to je ooko 6k za uredsko racunalo i 9k  za malo jace

Kakve veze imaju uredsko računalo i igre?

16 godina
neaktivan
Piratizacija...

Joj. Bilo je par slicnih threadova koji nisu dobro zavrsili. Ne mislim nista lose o piratizaciji. Smatram da je to vrh humanosti i dobrote da nam odredjene skupine ljudi daju nesto besplatno sto inace kosta ogromne sume novca.

Blah... Blah... Blah...

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
15 godina
RE: Piratizacija...
VirtUoso kaže...

Joj. Bilo je par slicnih threadova koji nisu dobro zavrsili. Ne mislim nista lose o piratizaciji. Smatram da je to vrh humanosti i dobrote da nam odredjene skupine ljudi daju nesto besplatno sto inace kosta ogromne sume novca.

Blah... Blah... Blah...

ja sam za i protiv,ako se program koristi za zaradu,tada sam protiv piratizacije,ali ako neki klinac skine i krekira neki program od 1000 dolara samo da bi se s njim igrao tada sam za,a što se tiče glazbe i filmova,kupujem glazbu i ponekad idem u kino,tako da sam načelno protiv piratizacije iako skidam filmove i glazbu s interneta,tko sve može kupiti

15 godina
neaktivan
Piratizacija...
za ove skupe igre od 300 kn - 400 kn imaju samo direktori i njihovi potomci hehe... ja nemama pa tako da sam za
16 godina
neaktivan
Piratizacija...

Ne daj boze u search utipkati "Piratstvo" i pogledati jednu od 100tinjak tema.

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
17 godina
neaktivan
Piratizacija...

Bla, bla.....boring.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice