Owned i noob

poruka: 39
|
čitano: 15.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Owned

Moze li meni neko objasniti sta znaci 0wned? Ja nikako nemogu skontat te vase gejmerske izraze (n00b, 0wned, ...).

16 godina
neaktivan
Owned

Owned ti znači kad te neki igrač nadjača kak bi se to reklo još ne znam.

add me xfire >>> razvaljot
17 godina
neaktivan
Owned

Owned - znači da si u nečijem vlasništvu,da on potpuno dominira nad tobom ili  kako se zdravoseljački kaže - razbio te ko mladog majmuna i sada posjeduje tvoju guzicu

noob - dolazi od newbie (new boy), često korištenog izraza u vojničkom žargonu prevedeno: novajlija ili novi klinac. Jer se ne kuži dovoljno ili uopće o dotičnoj temi (u vojsci o ratu, stegi i preživljavanju itd. ,a ovdje o kompjuterskim temama, igrama i internetu)

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Owned

kad smo već kod tih izraza, jel može neko napisat i objasnit kratice kojih ima dosta na forumu. npr. mislim OFMG il tak nešt itd

Hello World!
16 godina
neaktivan
Owned

Mene zanima kaj znaci rofl?

Nemogu skuzit da ga ubijes...

16 godina
neaktivan
RE: Owned
 tooooooo care. to se traži

powerslave kaže...

Mene zanima kaj znaci rofl?

Nemogu skuzit da ga ubijes...

jesi pogledo onaj link?

ROFL = Rolling On Floor Laughing
Hello World!
17 godina
Owned

Jeste ustvari vidjeli nekog da se valja po podu i odsmijava si guzicu?

17 godina
Owned

sta znaci FTW?? ne pise u linku

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Fuck this weddingBelji se
17 godina
Gamer-gts kaže...
leo_819 kaže...

Fuck this weddingBelji se
 Grow Up... ljepo pitam...
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

17 godina
neaktivan
Owned i noob

FTW- For The Win

Be NooB To Be Cool...
17 godina
Owned i noob

hvala na normalnom odgovoru...

17 godina
neaktivan
Owned i noob

imho, samo da se malo razjasni za "njubare":

newb, ili newbie - početnik, tj. igrač koji je tek krenuo nešto igrati ili raditi, i svjestan je toga i pristojno traži pomoć i savjete. Nema ništa sramotno u tome, svi smo mi jednom bili njubare u jednoj ii drugoj stvari....

noob ili n00b - kolko-tolko iskusan igrač koji je idiot. Traži hackove, lakše puteve, besplatne stvari, i jednostavno misli da je pametniji i bolji od svih, iako nije...

FTW - For The Win, kao što je već rećeno. Može biti i svojstveni battlecry.

owned (pwned ili pwn3d) - jednostavno dobro zahebati nekoga :) i onda mu se (s pravom) kuchiti oko toga...

pogledaj i elite (ili leet ili 1337) jezik - iako ovo više nije fora kao što je nekad bilo...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 23:59 (niki).
17 godina
neaktivan
Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan
Owned i noob

btw FTW je For the Win

EDIT: aha receno je..

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 0:55 (Inferno).
17 godina
Owned i noob
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
leo_819 kaže...

Ova stranica je predobra, stvarno se zapitaš jel ljudima lakše postavit pitanje na forumu i dobit odgovor za par sati ili ukucati nekoliko slova u google i dobiti odgovor za dvije milisekunde.
16 godina
neaktivan
Owned i noob

koji ste vi GEAK-ovi...

Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
16 godina
neaktivan
RE: Owned i noob
mtopol kaže...

koji ste vi GEAK-ovi...

um..šta je GEAK?xD
prije nego što se registriraš na forum,nauči engleski
p.s.- ovo JE forum o pc-u i sve vezano o tome, pa ako ti to idu na živce geekovi (ili GEAKOVI XD)GTFO odavde..
17 godina
Owned i noob

Ova mi je "kratica" zakon IITYWTMWYBMAD  Smijeh

16 godina
neaktivan
Hypothermia kaže...
mtopol kaže...
um..šta je GEAK?xD
p.s.- ovo JE forum o pc-u i sve vezano o tome, pa ako ti to idu na živce geekovi (ili GEAKOVI XD)GTFO odavde..
 Prvi post, pa tako. Skuliraj se malo.
Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
17 godina
Vakaka kaže...

Ova mi je "kratica" zakon IITYWTMWYBMAD  Smijeh

I'll Tell You Whyt This Means When You Buy Me A Drink   :D
C'est la vie
17 godina
neaktivan
Hypothermia kaže...
mtopol kaže...

koji ste vi GEAK-ovi...

um..šta je GEAK?xD
ako forum ima veze s racunalima to automatski znaci da se tu nalaze samo geeks?
uostalom... sto je po tebi definicija geek-a?
osoba koje uistinu smatram geek-ovima, upoznao sam samo 3-4 u svojih cca 11 godina u IT industriji (iako priznajem da u trenutnoj firmi ih sigurno ima i vise, ali prevec mi je upoznavati cca 200 ljudi osobno, posebice jer rijetko suradjujem s drugim odjelima).
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
16 godina
neaktivan
Owned i noob

Sto znaci GG(govori se u Doti na kraju partije)?

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

GooD GamE
EDIT: ..ili Great Game
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 20:19 (VirtUoso).
17 godina
Living.Dead kaže...

Good Game. Koristi se gotovo svugdje.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
niki kaže...

imho, samo da se malo razjasni za "njubare":

newb, ili newbie - početnik, tj. igrač koji je tek krenuo nešto igrati ili raditi, i svjestan je toga i pristojno traži pomoć i savjete. Nema ništa sramotno u tome, svi smo mi jednom bili njubare u jednoj ii drugoj stvari....

noob ili n00b - kolko-tolko iskusan igrač koji je idiot. Traži hackove, lakše puteve, besplatne stvari, i jednostavno misli da je pametniji i bolji od svih, iako nije...

FTW - For The Win, kao što je već rećeno. Može biti i svojstveni battlecry.

owned (pwned ili pwn3d) - jednostavno dobro zahebati nekoga :) i onda mu se (s pravom) kuchiti oko toga...

pogledaj i elite (ili leet ili 1337) jezik - iako ovo više nije fora kao što je nekad bilo...

U neku ruku sve si na kriv nacin objasnio.
Newbie,Newb-Sve su to iste stvari.Izvedenice iz jedne rijeci.
noob ili n00b-Isto ko da napises "mama","m4m4"."|v|a|v|a". Jedna te ista stvar.I objasnjenje je potpuno netocno.
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
 U neku ruku sve si na kriv nacin objasnio.
Newbie,Newb-Sve su to iste stvari.Izvedenice iz jedne rijeci.
noob ili n00b-Isto ko da napises "mama","m4m4"."|v|a|v|a". Jedna te ista stvar.I objasnjenje je potpuno netocno.
 Njegovo objasnjenje je vise nego tocno (jedino malo labavo za owned), i n00b i newb nije jezna te ista stvar! Kad kazes neome da ne newb to znaci da je pocetnik, a kad mu kazes da je n00b zapravo mu kazes da je glupi idiot...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice