Moze li meni neko objasniti sta znaci 0wned? Ja nikako nemogu skontat te vase gejmerske izraze (n00b, 0wned, ...).
Owned ti znači kad te neki igrač nadjača kak bi se to reklo još ne znam.
Owned - znači da si u nečijem vlasništvu,da on potpuno dominira nad tobom ili kako se zdravoseljački kaže - razbio te ko mladog majmuna i sada posjeduje tvoju guzicu
noob - dolazi od newbie (new boy), često korištenog izraza u vojničkom žargonu prevedeno: novajlija ili novi klinac. Jer se ne kuži dovoljno ili uopće o dotičnoj temi (u vojsci o ratu, stegi i preživljavanju itd. ,a ovdje o kompjuterskim temama, igrama i internetu)
kad smo već kod tih izraza, jel može neko napisat i objasnit kratice kojih ima dosta na forumu. npr. mislim OFMG il tak nešt itd
Mene zanima kaj znaci rofl?
Nemogu skuzit da ga ubijes...
Mene zanima kaj znaci rofl?
Nemogu skuzit da ga ubijes...
Jeste ustvari vidjeli nekog da se valja po podu i odsmijava si guzicu?
sta znaci FTW?? ne pise u linku

FTW- For The Win
hvala na normalnom odgovoru...
imho, samo da se malo razjasni za "njubare":
newb, ili newbie - početnik, tj. igrač koji je tek krenuo nešto igrati ili raditi, i svjestan je toga i pristojno traži pomoć i savjete. Nema ništa sramotno u tome, svi smo mi jednom bili njubare u jednoj ii drugoj stvari....
noob ili n00b - kolko-tolko iskusan igrač koji je idiot. Traži hackove, lakše puteve, besplatne stvari, i jednostavno misli da je pametniji i bolji od svih, iako nije...
FTW - For The Win, kao što je već rećeno. Može biti i svojstveni battlecry.
owned (pwned ili pwn3d) - jednostavno dobro zahebati nekoga :) i onda mu se (s pravom) kuchiti oko toga...
pogledaj i elite (ili leet ili 1337) jezik - iako ovo više nije fora kao što je nekad bilo...

btw FTW je For the Win
EDIT: aha receno je..
Probajte i www.urbandictionary.com
koji ste vi GEAK-ovi...
koji ste vi GEAK-ovi...
Ova mi je "kratica" zakon IITYWTMWYBMAD
Ova mi je "kratica" zakon IITYWTMWYBMAD
koji ste vi GEAK-ovi...
osoba koje uistinu smatram geek-ovima, upoznao sam samo 3-4 u svojih cca 11 godina u IT industriji (iako priznajem da u trenutnoj firmi ih sigurno ima i vise, ali prevec mi je upoznavati cca 200 ljudi osobno, posebice jer rijetko suradjujem s drugim odjelima).
Sto znaci GG(govori se u Doti na kraju partije)?
imho, samo da se malo razjasni za "njubare":
newb, ili newbie - početnik, tj. igrač koji je tek krenuo nešto igrati ili raditi, i svjestan je toga i pristojno traži pomoć i savjete. Nema ništa sramotno u tome, svi smo mi jednom bili njubare u jednoj ii drugoj stvari....
noob ili n00b - kolko-tolko iskusan igrač koji je idiot. Traži hackove, lakše puteve, besplatne stvari, i jednostavno misli da je pametniji i bolji od svih, iako nije...
FTW - For The Win, kao što je već rećeno. Može biti i svojstveni battlecry.
owned (pwned ili pwn3d) - jednostavno dobro zahebati nekoga :) i onda mu se (s pravom) kuchiti oko toga...
pogledaj i elite (ili leet ili 1337) jezik - iako ovo više nije fora kao što je nekad bilo...