Osama Bin Laden

poruka: 445
|
čitano: 257.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

nije mi jedino sila ona prica sa bacanjem tijela u more!

to mi jedino smrdi u cilom ovom danu....

ljudi nemojte previse virovat vijestima... jel samo trebunjaju gluposti...

bit je da su ga nasli, doveli specijalnu postrojbu, koknuli ga i to potrvdili....

kak su ga nasli, k je bio sve u napadu, kak su ga ubili, i ona glupa photoshopirana slika po netu ( elitni specijalci su odma ujutro uploadli sliku na netu... YEA RIGHT)

i di je tijelo sada su irelevantni...  vazna je sirova vijest a ne detalji koji mediji napuhuju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 18:52 (Abomb).
17 godina
Re: Osama Bin Laden
Abomb kaže...

nije mi jedino sila ona prica sa bacanjem tijela u more!

to mi jedino smrdi u cilom ovom danu....

ljudi nemojte previse virovat vijestima... jel samo trebunjaju gluposti...

bit je da su ga nasli, doveli specijalnu postrojbu, koknuli ga i to potrvdili....

kak su ga nasli, k je bio sve u napadu, kak su ga ubili, i ona glupa photoshopirana slika po netu ( elitni specijalci su odma ujutro uploadli sliku na netu... YEA RIGHT)

i di je tijelo sada su irelevantni...  vazna je sirova vijest a ne detalji koji mediji napuhuju...

Od te sirove vijesti nema niko ništa, osim zamagljeni Amerikanci koji vjeruju u štošta kaj im se pod nos nudi.{#} Bio taj Bin Laden ili kak se vec zove mrtav, ili ne ništa to ne mjenja cinjenicu stopa terorizma ali ne samo onog klasicnog vec sofisticiranog bez upotrebe normalnog oružja ce se povecat itekak bez greške jer zivimo u ludom Svijetu koji je odavno skrenuo na krivi put.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
Darky kaže...

nadalje ako je sama alkaida potvrdila da je ubijen, gdje ćeš boljeg dokaza.

prošli puta kad su objavili da su ga ubili, odmah su skočili da nije istina i da amerikanci lažu.

Amerima ne treba zarobljeni bil laden, jer je preopasan, jednako tako ne mogu ga pustiti jer i dalje stvara probleme.

Obama se želi izvuči iz afganistana i iraka  i ovo mu je sad povoljan momenat jer sad su potkresali krila (moralno) militantima i polako će se ameri povući (vojska)

Oprosti, ali ti očito nemaš pojma o vanjskoj politici SAD-a kao niti o povijesti Al-Qaide.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Baš sam malo prije gledao RTL

Jesu li i vas začudile sve one proslave zbog ubojstava Bin Ladena?
Ja sam baš ostao (neugodno) iznenađen tim općim veseljem, slavljenjem njegove smrti ("burn in hell, yeah!")...
Mislim, shvaćam da je bližnjima žrtava 9/11 bilo teško i da im je sad možda lakše, ali svejedno...

Pogotovo kad je stvarno upitno je li išta od onog što vlasti SAD-a tvrde za 9/11 istina i je li Bin Laden zaista kriv.

Koliko slijepi i zaluđeni ljudi mogu biti (patriotizmom, medijima, "borbom protiv terorizma", rasom, klasom i ostalim beznačajnim glupostima), nevjerojatno.

Golema, inertna masa ljudi, kojom se manipulira...

You know how people sometimes just forget how to eat? //// Tko rano rani, nego golub na grani.
15 godina
protjeran
calypso kaže...

Koliko slijepi i zaluđeni ljudi mogu biti (patriotizmom, medijima, "borbom protiv terorizma", rasom, klasom i ostalim beznačajnim glupostima), nevjerojatno.

Navodnici? A cemu to? Onak samo me zanima.... Jel treba neki komentar na ova dva dogadjaja?

Beslan: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A58381-2004Sep3.html

Madrid: http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_depth/europe/2004/madrid_train_attacks/

A ja bi i raketiranje Zagreba koje se desilo na danasnji dan okarakterizirao kao terosristicki cin.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Sad kad ono Bin Laden živ pa kad se u policijskoj postaji začuje:"Upomoć Bin Ladin mi je u dvorištu upomoć upomoć !!!"

Dino
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

1. Osama je mrtav jer Obama si ne bi dopustio ovakav gaf(da nije mrtav) koji bi ga stajao mjesta predsjednika.

ILI

2.Netko želi svrgnuti Baracka Obamu tako što lažira smrt Osame bin Ladena.

:)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 20:35 (alexspalato).
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Ma daj cista prevara upućena kretenima u svijetu koji ništa ne kuže, Cia i ostale službe opet imaju prste u svemu tome, sad ce talibančići dignut Europu u zrak pa ce Ameri moci vaditi naftu s novom izlikom, nista novo xD

15 godina
protjeran
Whatever kaže...

Eto i ja slavim Bin Ladenovu smrt jer je konačno s bogom i 30 djevica

Slažem se, jedino što su više dosadni s tom "proslavom" raketiranja Zagreba, kad su isti dan bacili 10x više granata na ostale hrvatske gradove, al to je ok, nije to metropola. {#}

Nije on s djevicama, on je na dnu mora s ribicama. {#}

Spomenuo sam to jer se potrefilo bas na danasnji dan. Jedan dobar primjer s kakvim ljudima se ne pregovara.

17 godina
neaktivan
boxer kaže...
i_rambo_plache kaže...

SAD garantira pošteno suđenje svakoj osobi. Trupe su dobile jasnu naredbu da ubiju Bin Ladena (što je potpuno netipično za današnje standarde, pogotovo za zemlju koja se diči ljudskim pravima). Nisu ništa bolji od ekstremista... Iako je moje mišljenje (zapravo, možda bolje teorija) da je Osama već neko vrijeme mrtav, a ovako su samo na brzinu riješili sva pitanja o njemu.

Te garancije postoje svuda u svijetu i samo su deklarativne naravi.

Samo bih skromno spomenuo Guantanamo i svjetsko javno priznanje i objavljivanje naredbi o "dripping water torture"  koje je sprovodila CIA po naredbi Busha a koji je to i priznao i javno obznanio.

http://www.mediaite.com/online/aclu-wants-bush-criminal-probe-for-waterboarding/

http://www.eurasiareview.com/indictment-for-torture-filed-against-george-w-bush-the-facts-19022011/

Pa eto, još jedan primjer (ne)jednakosti svih osoba u SAD-u, u Guantanamo su slali i osobe za koje nikad nije dokazano da su bili povezani s teroristima. Ali tako hladnokrvno smaknuti Gadafijevu familiju, poslije i Bin Ladenovu familiju je nedopustivo! Nedopustivo je i ubijanje zločinaca na takav način, a kamoli civila. No ipak, nijedan službeni organ nije osudio te postupke.

################

Što se tiče "rata protiv terorizma", ne bi SAD išla u rat da nema profita od toga. Naivno je vjerovati da to rade za dobrobit svih. Ne znam samo što čekaju s eksploatacijom dijamanata u Africi, vidjet ćemo kako će još ova situacija sa sjevernoafričkim državama napredovati. Ionako su u tim dijelovima gdje vade dijamante nemiri pa neće trebati tražiti neke fensi izlike.

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Bin Laden je u paklu tamo treba i ostat....

Dino
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden
Istina nista od ovoga nije laz sve je istina pogledajte na wikipediji ako ne vjerujete
Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Jel Bin Laden živ,jel je ubijen sad il je prije bio mrtav???

Dino
16 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
Istina nista od ovoga nije laz sve je istina pogledajte na wikipediji ako ne vjerujete

A zašto bi na wikii sve bilo točno, nije ni ona uvijek točna, znam iz iskustva.

Btw. Sjeća se tko onoga teksta o Sloveniji ili nekoj drugoj od naših susjeda? Toliko o tome.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 22:02 (thuglife).
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden
16 godina
neaktivan
calypso kaže...

Baš sam malo prije gledao RTL

Jesu li i vas začudile sve one proslave zbog ubojstava Bin Ladena?
Ja sam baš ostao (neugodno) iznenađen tim općim veseljem, slavljenjem njegove smrti ("burn in hell, yeah!")...
Mislim, shvaćam da je bližnjima žrtava 9/11 bilo teško i da im je sad možda lakše, ali svejedno...

Pogotovo kad je stvarno upitno je li išta od onog što vlasti SAD-a tvrde za 9/11 istina i je li Bin Laden zaista kriv.

1.) Ako je Osama već na sebe preuzeo odgovornost, onda mora platiti i za to...nakon što je odveo toliko nedužnih ljudi u smrt koji nisu samo njegove žrtve već i žrtve politike koju su birali. 

Još onaj ludi Arap na Dnevniku kaže kako su ga ubili bez suđenja WTF

2.) Amerima su još uvijek komunisti u glavi, treba se samo prisjetiti kako im je Obama dao zdravstveno a oni to smatraju korak u komunizam {#}

17 godina
Osama Bin Laden

uslijediti ce prevelik pritisak skeptika, koji ce provocirat velike mase.

htjeli ne htjeli, morat ce sve objaviti.   posjeduju foto i video materijal akcije.

neki od tuljana ga je dobro pogodio u civericu i slike su ocito "glava bolonjezi".

sadase dvoume,dali taj gulas ponuditi javnosti.

morat ce.  svaki tuljan ima video/audio kriptiranu komunikaciju i sve je hd snimljeno. moraju pustit snimak.

ali nije bilo brutalno vjesanje sadama?

14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

...mala grupa specijalaca ubila Bin Ladena ??? glavnog čovjeka Al-Qaida koji ima najmanje 100 vojnika samo u svojoj odbrani da ubije nekih 5-6 specijalaca ?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
neaktivan
stone kaže...

...mala grupa specijalaca ubila Bin Ladena ??? glavnog čovjeka Al-Qaida koji ima najmanje 100 vojnika samo u svojoj odbrani da ubije nekih 5-6 specijalaca ?

Ti ne gledaš američke akcijske filmove?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Vama isto ko da je krivo sto su ubili bin ladena -.-

IT'S RECORD TIME!
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

gledam znam da su sposobni posebno ova jedinica foke,ali ta "mala grupa" nije dovoljna...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
Osama Bin Laden

ako se malo vise prati rad tih egzekucijskih vodova, izvedba i brzina...onih 40 minuta akcije se racuna let do mete i izlazak letjelicom iz rizicne zone zemlja/zrak projektila.

uzet u obzir da je jedan čoper pao u dvoristu.  dakle bam-bam je trajao cca 60 sekundi unutar kuce. vjerojatno je dobio kilo olova. tuljani imaju dosta izraelske taktike u opcijama 1:1, te po potrebi ruske specnaz brutale u tim okrsajima.  mislim da osama ne izgleda bas cool na slikama lol...niti zna sto ga je snaslo.

17 godina
stone kaže...

3 clana izralske specijale, pobit ce 200 regjular solgera ,gdje hoces i kad hoces...jako brzo i jako efikasno.

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

3 clana izralske specijale, pobit ce 200 regjular solgera ,gdje hoces i kad hoces...jako brzo i jako efikasno.

To je istina. Oni nisu baš čisti, to je ludo sve. Idem na Krav Magu, pa znam o čemu je tu riječ. To nije normalno, samo to morem reći...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 22:32 (1domagoj1).
17 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

.

Sic semper tyrannis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 22:32 (SPAWNK4MPER ti mama).
15 godina
protjeran
torrente kaže...

ako se malo vise prati rad tih egzekucijskih vodova, izvedba i brzina...onih 40 minuta akcije se racuna let do mete i izlazak letjelicom iz rizicne zone zemlja/zrak projektila.

uzet u obzir da je jedan čoper pao u dvoristu.  dakle bam-bam je trajao cca 60 sekundi unutar kuce. vjerojatno je dobio kilo olova. tuljani imaju dosta izraelske taktike u opcijama 1:1, te po potrebi ruske specnaz brutale u tim okrsajima.  mislim da osama ne izgleda bas cool na slikama lol...niti zna sto ga je snaslo.

A dokumenti? Nije sve u egzekuciji. Trebalo je i obavjestajnog materijala skupit. Ma ovo je bio BINGO.

15 godina
Nisu ni svjesni sto su napravili. Tesko svijetu sad,.
inox
15 godina
Osama Bin Laden

Bin Laden sleeps with the fishes like Luca Brasi {#}

Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše, Za volju ne znam kome, žbir u uzama! A.G. Matoš - 1909
17 godina
Tallahasee kaže...

A dokumenti? Nije sve u egzekuciji. Trebalo je i obavjestajnog materijala skupit. Ma ovo je bio BINGO.

uvrijezeno je misljenje da je cijena pilota najveca...nebi se bas svi slozili sa tim. posebno ako se radi o nadljudima iz ovakvih postrojbi.

kod njih je istancan i taj drugi kreativni segment (obavjestajni). sve "zapadne" specijalne postrojbe su godinama kaskale za ovim deckima (ruski specnaz se nemoze komparirat,jer ljudi u pokazanim akcijama nisu nimalo profinjeni i tihi... ubi-zakolji-asfaltiraj sve pred sobom) . na kraju su doveli do savrsensta taktiku "sto manji tim- sto veca efikasnost".

na sto te nuzda natjera lol

btw nebi se zamjerio ni liku iz mosada koji se nalazi u svakom avionu izraelske avio kompanije. to valjda znate, u svakom su letu i ne izlaze iz aviona kada dolete na bilo koju destinaciju. to mu je job...sjedat u avionu i cekat idiota :) 

17 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Tak bi i mi trebali, 36 mj. vojske za muže, 18 mj. za žene, a ne ovi naši tudumi, još ukinu vojsku, jeb*ate.

Baš '48. kad je i nastala službeno država Izrael, Krav Maga je počela djelovat pod tim imenom, tek tolko da spomenem XD. Meni je fascinantno kak oni to treniraju tamo, bar kaj se vojske i specijalaca tiče. Tipa, bace te usred pustinje i puste na tebe 10 komadosa pa se ti tuci lol, ili pokraj provalije neke duboke vježbat, ili u neku napuštenu zgradu te strpaju, po noći, ista stvar 10 specijalaca na tebe, pa se bori. Nema odustajanja. Nemreš ti reći, neću, ne mogu, ne da mi se. Bolje da te onda niti nema.

Instruktor nam pričal, polaganje, bil je parter na redu. Kod nas obično kad te neko ulovi u nekoj poziciji i neda ti van, ostaneš tak u toj poziciji, pa se odmarate i jedan i drugi XD, kod njih to napraviš samo čuješ: "You give up?! NOOO GIVE UP!!!" i prekriži te s liste.

Kak su jednom prilikom, izraelski generali rekli, da za njih postoje samo tri prave kopnene vojske na svijetu, izraelska, američka i hrvatska. Doduše, to je bilo prije 2000. dok smo još i imali nekakvu vojsku...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice