Nova Vlada planira uvesti 'otvoreni kod'.

poruka: 5
|
čitano: 1.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nova-vlada-planira-uvesti-otvoreni-kod-u-javnu-upravu.html

Pise u clanku da takoder planiraju uvodenje elektronickog identiteta.

Sto misle pod tim? To mi ne zvuci dobro, nekako mi vuce na ukidanje anonimnosti na internetu.

16 godina

Zanimljivo :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
16 godina
protjeran

Ako uvedu Linux neka vam je bog na pomoci.

Ljudi koji ne znaju da postoji nesto osim iks-peja sad ce nauciti sta je sudo.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina

Sad treba opet potrosit novaca i novaca za izradu sustava koji vec rade pod postojecom platformom, placati edukaciju zaposlenika, zaposliti nove sistemce i slicno. Na kraju ce ih ovo izac puno skuplje nego da su ostali di jesu.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
protjeran
Re: Nova Vlada planira uvesti 'otvoreni kod'.
tnakir kaže...

Sad treba opet potrosit novaca i novaca za izradu sustava koji vec rade pod postojecom platformom, placati edukaciju zaposlenika, zaposliti nove sistemce i slicno. Na kraju ce ih ovo izac puno skuplje nego da su ostali di jesu.

Ako vec imaju kakav-takav sustav koji radi pod Windows-ima, ne vidim potrebu za tako temeljitom promjenom. U pravu si.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice