U vezi klasicne akusticne gitare, gdje vi nalazite note klasicne muzike?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja mislim da Google zna
Ja skidam tabove sa ultimate guitar.
Ja mislim da Google zna
Ma ne zna bas...
Imaju ti tabulari za Guitar Pro 5 od svih tipova glazbe, to ljudi sami prave, vrlo vjerovatno ćeš to tamo naći!
Imaju ti tabulari za Guitar Pro 5 od svih tipova glazbe, to ljudi sami prave, vrlo vjerovatno ćeš to tamo naći!
Mogu li u GP5 iskljuciti prikaz tabova, da ostanu ciste note (lakse mi je s notama).
ja sma naucio pomocu ovoga....http://www.gitare.info/
Mogu li u GP5 iskljuciti prikaz tabova, da ostanu ciste note (lakse mi je s notama).
Mozes. Ides na view i hide tablature.
Klasična akustična gitara - 
Enivejz, najvjerojatnije ćeš najviše toga naći po torrentima... U obliku e-bookova...
Ima MNOGO notnih zapisa po torrentima, samo je malo teže doći do njih... zbog nezgodnih keywordova... ali za početak počni sa sheet ili notation...
Klasična akustična gitara - 
Enivejz, najvjerojatnije ćeš najviše toga naći po torrentima... U obliku e-bookova...
Ima MNOGO notnih zapisa po torrentima, samo je malo teže doći do njih... zbog nezgodnih keywordova... ali za početak počni sa sheet ili notation...
Koliko ja znam postoje 2 verzije, klasicna i ona sa uskim vratom.
ta s uskim vratom, metalnim žicama i većim tijelom je akustična gitara 
samo upišite u tracker "lick library"
rade video tutoriale svačije i o svemu na gitari, uz max objašnjenja tehnika...
Koliko ja znam postoje 2 verzije, klasicna i ona sa uskim vratom.
Kao što explorer4 reče, akustična gitara je užeg vrata, većeg tijela i metalnih žica, dok je klasična šireg vrata, manjeg tijela, kraćeg vrata i s najlonskim žicama... Iako su iz perspektive fizičara obje gitare akustične, jer zvuk proizvode nekakvom akustikom, uvriježeno je nazivlje akustična gitara i klasična gitara... nisi ništa pogriješio što si rekao klasična akustična, ali ne čuje se često taj izraz jer se podrazumijeva da je klasična gitara ujedno i akustična. Ali sad već bespotrebno blebećem