Pozdrav kako da spremim gejm sejvove, igra na Steam!?
Bok svim nehrkalicama, hm nemam poima valjda negdje u Steam frižider jer su ti Gejm sejvovi navodno jako kvarljivi na kubik.

dajte čovjeku medalju
Pozdrav kako da spremim gejm sejvove, igra na Steam!?
Bok svim nehrkalicama, hm nemam poima valjda negdje u Steam frižider jer su ti Gejm sejvovi navodno jako kvarljivi na kubik.

dajte čovjeku medalju
Večer svima.
večer :)
Večer svima!
Čitam BUG forum i samo jedan po jedan kolač vadim iz pijata šta je stara spremila za odnit susjedima. Bit će mi sutra...
Večer svima!
Čitam BUG forum i samo jedan po jedan kolač vadim iz pijata šta je stara spremila za odnit susjedima. Bit će mi sutra...
Fuck da susjedi...
Večer svima!
Bude te stara nategnula za Vuha, tolko puta kolko si kolača ukral iz pijata a istim putem če i Sused kad te vidi kaj drugo.

Ekipa, jel Flyboy radi u T-Mobileu ono? 
da, SZK odjel (AKA oni koji popiju uvrede kad ih nazovu nezadovoljni korisnici :D) :)
R.I.P Ezio Auditore da Firenze (1459–1524)
Otključano... :)
Uf ja zaboravio otključati:(
Dečki moje isprike.
da, SZK odjel (AKA oni koji popiju uvrede kad ih nazovu nezadovoljni korisnici :D) :)
Zafaljujem. 
Otključano... :)
Uf ja zaboravio otključati:(
Dečki moje isprike.
n00b :D
Sad sam se sjetio onog lika od prije 3 tjedna koji je htio zamijeniti par moderatora :D
R.I.P Ezio Auditore da Firenze (1459–1524)
n00b :D
Sad sam se sjetio onog lika od prije 3 tjedna koji je htio zamijeniti par moderatora :D
ona loodachaa? 

Vecer svima
Opet imam problem sa nesanicom pa malo buljim u komp, te onako sam lose volje kako nemogu zaspati i onda udem u "Humor" i suze mi pocnu teci od smijeha kad sam vidio onaj link koji je stavio mitch za "lijepog" decka" iz foruma hr....Nisam se tako nasmijao jos od prosle godine :D
Restrepo na NGC-u.
Čekat 10 mjeseci i napisat jednu poruku i zaradit ban!
Kako Del kaže: koji 24-karatni glupan:)
Pozdrav svim kolegama i kolegicama,
Ima li itko da mu večeras nije do spavanja? Ja nikako zaspati...grrr;))
Pozdrav svim kolegama i kolegicama,
Ima li itko da mu večeras nije do spavanja? Ja nikako zaspati...grrr;))
ne mozes zaspati?pa praznici su,tko moze
Bok svim birtašima, malo me jače žuljaju ti vokali bolje da ih uopče nema ali kaj sad fučkaj ga.
Jao moje oči i uši koji kič i svaštarije bižuteraste na kubik.
Malo za raspoloženje 
Ma razmak nije bitan ak nekog pukneš s prejakim zvukom kaj sad ništ.

Evo nešto malo starije
To je stvar ukusa, puno ljudi ne voli pjevača Dream Theatra, al meni je jedan on najdražih ikad. Evo instrumental za tebe
Ovo je kao Nova poslje Nove samo nema Rubale 

@lzgr
Ono iz Birca....mora i mene spomenut, ili ce tebi ici ban!
jer ja sam ti tu undercover undercover-mod, al niko nesme da zna...tako da bi moglo biti lose ako se mene ne spomene na yt videu.